За благотворителността

• 582
  • 15
  •   1
Отговори
# 15
В момента никъде не дарявам, защото сигурно съм по-бедстваща от нуждаещите се, които търсят дарения. Вчера един, ама с един такъв ошлайфан маниер, идва при мен, и ми вика "Извинете, може ли да Ви попитам за нещо елементарно?" Размахва там някаква хартийка, уж рецепта за лекарства, да съм му дадяла  1.50 лв, че не му достигали да си купи лекарства. Наблизо изобщо нямаше аптека. Викам му, след като е толкова елементарно, лесно ще се оправи и без моите лев и педесе. След последния просещ, който ме обара с пожелание да съм жива и здрава, и след това детето ми се разболя от пневмония, близък също се разболя и почина, аз още влача нещо, дето нямам възможност да се лекувам, вече съм готова да викам полиция на 112, ако се доближат на по-малко от 2-3 метра до мен.

Онзи ден гледам някаква по телевизията, бедства жената, с 3 деца живеела в една стая, някакви мръсни галоши, стари обувки показват на прага, иначе жената с прясно татуирани вежди и ноктопластика.
И на мен тази ми направи впечатление ! Децата се хранят по два пъти , ама майката има ноктопластика и това безумно нещо вместо вежди 😒. Взимат ни за маймуни и по телевизора и по улиците. Тук до нас има една с инвалидна количка, кара по улицата и когато колите са спрели , проси. Когато реши , че парите и стигат - става , събира си количката, вика такси и се прибира ! Ай сиктир на тези бедняци ! Ама душите са им бедни на тях !

Общи условия

Активация на акаунт