Как да поддържаме душ кабина

• 2 432
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
Нали писах, че имам.

# 16
А дали този спрей би бил подходящ за прозорци?

# 17
Оф, да, извини ме, какво съм чела - недочела Animal See No Evil

Ще си го къпя, тъкмо ще пробвам на старата ми душ кабина в апартамента, в който сега живея - за тест. Аз също съм в София и петната не са ми от варовик, ами от сапунена вода и те мнооого трудно се махат.
Ще споделя опит като го направя.
Мерси за идеята.

# 18
Ако имам душкабина, ще я минавам с парочистачката по разни недостъпни места. Стъклото с препаратите за прозорци минаваш след всяко къпане.
Не бих си сложила покритие с наночастици.

# 19
Ако има сериозни наслоявания от варовик розовия Пулирапид върши чудеса.
А дъното се полива хубаво с доместос (аз добавям малко прах за бяло пране за да се образува нещо като абразивна каша и търкам)
А за поддържане след всяко ползване минавам с ябълковия оцет на ДМ и резултата е впечатляващ.

# 20
  • София
Не мирише ли много с този оцет?

# 21
Чак много не. Усеща се аромата на оцет , но е смесен с ябълка и е приемлива миризмата.
Вкъщи този продукт е много на почит, цена/качество е топ.

# 22
# 23
Не.
Извинявам се ако съм ви подвела 😊
Препарата съдържа ябълков оцет , а не е чист оцет. Този е

# 24
  • софия
Имам два препарата на Frosh, които са ми абсолютно незаменими - содата и оцета. Имам обикновения оцет и с него чистя душ кабината много успешно, без никакво търкане - минавам леко с гъба, обливам и си изсъхва. Не ме дразни миризмата, че изветрява бързо, съвсем не е като хлорните  препарати

# 25
# 26
  • софия
И двата са хубави

# 27
A за мухъл какво използвате - но нещо щадящо, че в нашия апартамент трудно се отмирисва

# 28
  • София
Ето това съм използвала аз - не мирише

# 29
Виждам, че пише: "Дезинфекцира и почиства твърди (непорьозни) повърхности "
При нас проблемът е една пръскана с мраморно брашно релефна мазилка в банята над душа. Там периодично се появяват леко тъмни петна от плесени. Съседите отгоре имат вана и предполагам, просмуква влага. Варосвала съм я, пръскала съм я с белина, оправят се, но след някоя година се появяват. Но вече не мога, а пак са се появили. С белината се бях натровила и вече не мога да помириша хлор, с варта ми е трудно да измия банята после,  а и трябва цялата мазилка да варосам, нямам сили. Търся нещо по-безопасно за мен.
Дали ще помогне този препарат? Ако напръскам само петната, дали ще изчезнат? Пише и, че няма избелващо действие.

Общи условия

Активация на акаунт