Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 30 647
  • 609
  •   4
Отговори
# 180
Дано сезон 2 е толкова добър,колкото първия. Много пъти съм споменавала тук,че с моя съпруг имаме огромно хоби да гледаме вечер сериали заедно. Това си е "нашето нещо,нашето време". Филми също,но предпочитаме мини сериалчета.
Изгледали сме стотици,но има само един,който изгледахме на екс, "хайде още един епизод", хайде още един и така до 4-5 сутринта. Hijack е този сериал.

Веднага отивам да му докладвам,че ще има втори сезон Simple Smile

# 181
  • Berlin
Някакси би ми се искало да бяха тръгнали отзад напред с Дери. Първият сезон да се падне трети, а не така назад. Щеше да има някакво постепенно стигане до последната история на книгите.

# 182
  • Варна
 Да, може би така щеше да е по-добре, abs. Да видим Началото, случайно ли попада точно на Земята, в Сев Америка, как племето/племената са се справяли, после и ,,белите" европейци.
 Май не съм писала, чче от септември се ,,мъча" с един руски сериал ,,Тригер"  https://www.imdb.com/title/tt9011124/   . Не е слаб,  бавен ми е, пък и все има други , по-интересни, та на С3 съм, оказа се че и филм са направили - ще имам до Коледа...

# 183
Виждам че има излезли първи 2 епизода от 2-ри сезон на Fallout. Ще се гледа като направят превод.

# 184
Много ми харесва Дерито Kissing Heart, страхотен баланс между свръхестествено и реално зло, даже се чудиш, от кое те е страх повече.

Загледах и All Her Fault- психологически трилър, мини сериал Hands Plus1

# 185
Аз май ще изгледам Минлан още тази седмица, въпреки че е над 70 стандартни епизода. Беше ми много интересен и гледах по няколко епизода наведнъж...
Така че скоро ще започна Сандокан, евентуално. Но най-вероятно ще е след НГ.

И хвърлих око на един миналогодишен сериал с главната актриса от Минлан - The Legend of Shen Li . По принцип не харесвам този тип фентъзита, но е с добра дължина (38 епизода) и пише, че е с щастлив край, което е рядкост за този тип сериали - обикновено всички измират накрая.
Освен това актрисата е в моята възрастова група, а все още играе главни роли в романтични сериали - много вдъхновяващо Simple Smile

# 186
Официално инфо за сезоните на Дери.Гаранция ще навържат историите.
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler]

Точно си помислих, че ще тип "Междузвездни войни", където изобщо не мога да проследя кога кой епизод в кое време е Grinning
Е, тук поне времето ще ми е ясно, но да, хронологията ще върви назад.

# 187
  • София
Man vs Baby
https://www.imdb.com/title/tt35047134/

4 епизода средно по 33 мин.

Много забавна комедия с великия Роуен Аткинсън.
Нещо като продължение на Man vs. Bee. Но не буквално, явно е в тази комедийна Вселена с Тревор Бингли.
В новия сериал са сменили актрисата, която играе дъщеря му, Мади. Новата актриса е Алана Блур, която нашумя покрай Сандокан.

Man vs Baby ми хареса повече от Man vs. Bee. По-интелигентен хумор, разбира се гарниран с добре познатите ни скечове от М-р Бийн.
-
7.0 / 7.5

# 188
Аз продължавам със " Stranger things " уникален сериал който е доста зарибяващ . Вчера догледах втори сезон , а днес минавам на трети . И хубавото е че няма да ми се налага да чакам с години за сезон . Интересно обаче кога ще пуснат втората част на сезон 5 ? Дано да е скоро, че със това темпо и до него ще стигна до няколко дни.

# 189
  • UK
Следващите 4 епизода ще ги пуснат на 25ти Декември (26ти за нас) , а финалът ще е на Нова година.

# 190
Man vs Baby - лежерно,забавно.Естествено силно преувеличено и нереално,но комедиите са така.

The abandons  (Netflix, 7 ep) - силен каст,сблъсък между две солидни имена в актьорството. Дава ми вайба на Доктор Куин Лечителката. Приятен, бързо се гледа.

# 191
Гледах 1-ви епизод на 2-ри сезон на Fallout, добре беше. Бях позабравил 1-ви сезон, та се наложи на си припомням някои неща.
Сега почвам Man vs Bee, пък след това ще гледам и бебето.

# 192
Приключих с Nobody Wants This.
Приятен, без твърде много драматизиране. Само края не ми хареса.
Скрит текст:
Успяха да разиграят и тритре варианта на приключване. И завършиха с най-нелепия.

# 193
  • Вестерос

# 194
Шерлок явно няма издояване, не знам колко сериала и адаптации ще направят още. Давам идея за следващ сюжет: Шерлок е ИИ.

Общи условия

Активация на акаунт