Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 986
  • 479
  •   6
Отговори
# 105
  • София
Предполагам защото е в женска роля.

# 106
  • Вестерос
Miss Scarlet and the Duke 6 колкото повече сезони правят, толкова случаите стават все по-безинтересни. Май и тук са в криза за идеи.
Kъде е новият сезон?

# 107
Miss Scarlet and the Duke 6 колкото повече сезони правят, толкова случаите стават все по-безинтересни. Май и тук са в криза за идеи.
Kъде е новият сезон?
Now TV

# 108
Опитах да гледам It: Welcome to Derry, но спрях след 2 епизод. Сериалът изглежда, че е добре направен, но сцените не са моят жанр. Ужасът за мен трябва да е малко по-загатнат. Тук дори не е ужас, а по-скоро , както някой друг в темата спомена, сцените са гнусни. Книгата "То" ми хареса донякъде, но аз не съм от най-върлите почитатели на Кинг.

Тези дни гледам Succession, отново HBO (явно съм единственият човек, който не го е гледал, ако съдя по коментари на близки около мен). Много динамичен, увлича веднага, добра игра, но и ме настройва доста песимистично за човешкия род. А и във всяко изречение--без преувеличение--присъства думата f**k или f***ing. Разбирам идеята, но все пак, тези хора са uber богати и са имали възможност да се образоват в скъпи училища. Очаквам малко по-богат речник ако не от героите, които до един са a-holes, поне от сценаристите.

# 109
Изгледах 2-3 серии от новият сезон на A Man on the Inside, ами струва ми се леко по-забавен от първият сезон, а и вече не е само с пенсии.
Ако сте фенове на този тип сериали и Тед Дансън, то ще ви препоръчам един сериал от 2009-та година, който много ми харесваше навремето - Bored to Death

На мен навремето ми харесваше "Becker"/ Бекър (129 епизода) - ситком с участието на Тед Дансън.

# 110
  • Вестерос
Succession не съм го гледала аз. Да си го причинявам ли?

# 111
  • Бургас
Succession не съм го гледала аз. Да си го причинявам ли?
Да! Категорично.

# 112
  • Вестерос
Добре, ще го погледна  Simple Smile

# 113
  • Sofia
В момента гледам събота и неделя Свръхестествено 7ми сезон по БТВ екшън
и Вампирът детектив на лаптопа

# 114
Точно Successionn не бих го определила като много динамичен аз , но иначе не е лош.

# 115
Succession съм го започвала веднъж, но ми вървеше много мудно, та не успях да продължа след епизод 2 (ако помня добре). Приятелка, с която имаме много сходен вкус, каза, че трябва да стисна малко зъби, по-нататък ставал много добър.

Не мога да измисля какво ми се гледа и снощи на случаен принцип започнах The Gilmore Girls, който ми е непознат, въпреки че е стар.

# 116
The Gilmore Girls е много сладурски. Гледах го до средата на сезоните и го зарязах. Може да го продължа някой ден....

Препоръчвала съм и друг път - Hart of Dixie. Също е много готин.

# 117
  • Berlin
И на мен не ми беше много динамичен Succession. Някъде до към 5-6 серия да стигнахме и ММ каза не, стига толкова, аз бих го продължила някой ден.

# 118
  • Вестерос
Succession съм го започвала веднъж, но ми вървеше много мудно, та не успях да продължа след епизод 2 (ако помня добре). Приятелка, с която имаме много сходен вкус, каза, че трябва да стисна малко зъби, по-нататък ставал много добър.

Не мога да измисля какво ми се гледа и снощи на случаен принцип започнах The Gilmore Girls, който ми е непознат, въпреки че е стар.
ооо обожавам го! Но имай предвид, че е стар и някак от признамата на миналото време. Така няма да си разочарована.

# 119
  • София
Гледам Absentia по Netflix. Скоро е добавен, но не е нов. Главната актриса е Кейт от Касъл. Разказва се за една агентка от ФБР, която е отвлечена, намерена след 6 години. Много динамичен, сложни характери. Току-що започнах втори сезон, препоръчвам го на любителите на жанра.   
https://www.imdb.com/title/tt6794990/

Общи условия

Активация на акаунт