Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 30 189
  • 600
  •   1
Отговори
# 135
Снощи започнах Succession, доста муден за моя вкус, но да видим дали ще ми задържи вниманието...

# 136
  • Варна
Дали не е този?   ,,Absentia''    https://www.imdb.com/title/tt6794990/

# 137
точно за този писах ,,Absentia'' 

# 138
Личи ли му, че е сниман в България?

# 139
  • Berlin
Аз знам, че бабичката е ТО, но не исках да го пиша директно. 😀
Скрит текст:
Макар че сега тя не умря, а е в някакво състояние, както и Уил. М/у другото дали тя наистина е издала, че бащата на Рони е там, за да “извика” баща си? Четох за такава теория преди да излезе епизода и ето че тя беше там с костюма си, макар да не го каза в прав текст…
Ами явно ще трябва да погледна и Тъмната кула. Мисля, че само един филм съм гледала, с Идрис Елба ли беше. Май нямаше продължение.

# 140
Личи ли му, че е сниман в България?
Ако не знаеш няма да се усетиш, ако знаеш си личи малко

Между другото през далечната 2017-та бях отворил тема за сериала: https://www.bg-mamma.com/?topic=1005028

Но като цяло има 5-6 публикации, нямаше интерес.

Оказва се че съм проспал това, че има 3-ти сезон. Гледал съм само първите два.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 18:36 от borosbg

# 141
Филмът е ужасен. Чети книгите!!!

Ами явно ще трябва да погледна и Тъмната кула. Мисля, че само един филм съм гледала, с Идрис Елба ли беше. Май нямаше продължение.

# 142
Е как,призна си че тя го е издала и е знаела какво ще направят мъжа и и бащата на убитите деца и другите "бели" и че болката и страха ще го "извикат".Тъмната кула не си я причиних повече от 10-15 минути,книгите са страхотни,екранизацията е подигравка.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 03:34 от Лещичка 💙💚

# 143
  • Berlin
А, това тотално съм го проспала.😀 А дали е била нарочно и с бащата на Рони пак заради това? Сигурно.

# 144
Аз не смея да мигна докато гледам да не изтърва 🤣.
За бащата нищо не каза,но най-вероятно просто е намерила утеха в него и после и е хрумнало,че може да го използва.
Почнах пак Бош,уникален Конъли,бях я забравила тази кримка.

# 145
  • Sofia
Изгледах Your friends & neighbors. Не съм чела темата отдавна и не знам дали сте го коментирали. Но за мен ще се нареди в топ сериалите на годината
https://m.imdb.com/title/tt30459041/

Чак сега почнах и последния излязъл сезон на The morning show, който продължава да отразява силните теми от света. Обожавам персонажи като Кори!Тъкмо реша, че го харесвам и в следващия епизод искам да му изтръгна червата. Или обратното 😀

# 146
Зарибихте ме за  То, благодаря за отзивите Heart Ще се върна да чета дискусията, след като изгледам Hug

# 147
  • Варна
 Ще повярвате ли, че само заради Глен Клоуз реших да погледам на бързи обороти ,,All’s Fair"    https://www.imdb.com/title/tt30291387/
  Всъщност, ако изключа онова създание с име на подправка, всички други бяха ОК, историята не е кой знаЙ какво, но все пак ме държа до последния (?) еп.9. Той така внезапно свърши, та се чудя  ще има ли еп.10 или да си чакам С2?

# 148
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
НВО са пуснали трейлър за "Рицарят на седемте кралства", премиера януари 2026.

# 149
Последните 10-на дни го откарах с коледни филми в Нетфликс един след друг (хем не харесвам блудкави ром-комки,хем обожавам Коледа,декорации,вайб и всичко свързано с празника).
Изгледахме също така :

The woods (мини,полски по книга на Харлан Кобен). Какво винаги, писателя има интересни идеи,но реализацията е средна работа. Не искам да спойлвам финала,но никой няма да претендира,че е умрял 30г,защото някой ЩЯЛ да го обвини в убийство - нищо,че има свидетели, нищо,че няма кръв по нея от жертвата и дори не е пипала ножа.
Пълни глупости. От тук нататък видя ли името на Харлан, директно минавам на друга продукция. Отдавна съм го преценила,че не става.

The man on the inside 2 - oще по-забавно от сезон 1. Ако искате лежерно,мистери и забавно американско мини от 8 кратки епизода,това е идеален вариант.

Аbsentia - Снощи приключихме със с1. Аз наистина съм изненадана колко суперлативи получава това блудкаво сериалче с банална история и предизвестен край. Още на втори епизод ми стана ясно,че шефа е замесен (в епизод 3 дори го убиха), че Ник и Емили ще спят отново заедно (дори интрига нямаше тук,защото и това ни беше поднесено прекалено рано). Подозирам,че съпругата на Ник е също част от схемата и въобще не е толкова миличка и невинна,колкото ни се показва. Сигурна съм,че Емили е била част от някаква групировка,схеми,част от които е съпругата на Ник.
Очаквам също така сина да бъде отвлечен,че да скалъпят още един сезон. Каква изненада,колко неочаквано.. УАУ.
И без да знам предварително,че е снимано в България,веднага се разбира,че не е снимано в Канада или Холивуд Студио,защото всичко изглежда супер евтино и фалшиво. Декорите от града си личи,че са картон, къщата на Ник, сцени с панелки в далечината..
 Треторазрядна продукция с банален,с нищо незапомнящ се сюжет.
Аз не бих си губила времето със с2 и с3 освен ако съпруга ми не го продължи и аз гледам,за да му правя компания.
Единствената ингрига за мен е кой е я отвлякъл.

Общи условия

Активация на акаунт