Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 746
  • 475
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
Почнах Дерито, снощи до 2 часа гледах. Три епизода, едвам се отлепих да легна. Харесва ми за сега доста.

Сериалите започват с липсващо дете 😁

# 346
Сигурно е коментирано, но не мога да изчета всичко. Кажете за The Leftovers дали си струва да го гледам. До 3 еп. съм, малко мудно ми върви.

# 347
The Leftovers нещо не можах да възприема, пробвах няколко епизода и до там.

# 348
  • Sofia
На мен The Leftovers ми е един от любимите сериали. Има много мистика и моменти, в които всичко е в твоята глава и се чудиш дали точно това са имали предвид. Това ми харесва.
Освен това има страхотни сцени откъм кинематография, ако те вълнува тая част, определено е плюс Simple Smile

# 349
На мен ми харесва,по спомен има и френски оригинал,той е доста по добър,американската версия е захаросана леко.
Кинг не случайно е Краля,почти всички съвременни ужаси той ги е написал като идея преди години.
Аз започнах Забравена,вярно е сниман в София че и български актьори разпознах.Силен първи сезон,после стана мях (🙄 ) във втори малко,ама ще го догледам.Предполагам трети сезон ще е пълни локуми и изсмукан от пръсти.

# 350
Финалът на Изгубени си е супер, няма нищо необяснено или отворено. Писала съм преди за това във форума и няма да пиша дълъг пост отново.
Има подробни обяснения на много места. Който не ги е разбрал, просто не се интересува - това е ок, но не означава, че на финалът му има нещо.
Не, не са били умрели през цялото време - това е тъпизъм.

Мислех да гледам Сандокан по тв, но не съм сигурна дали ми се гледа късно вечер, може би ще го тегля.

# 351
Финалът на Изгубени си е супер, няма нищо необяснено или отворено. Писала съм преди за това във форума и няма да пиша дълъг пост отново.
Има подробни обяснения на много места. Който не ги е разбрал, просто не се интересува - това е ок, но не означава, че на финалът му има нещо.
Не, не са били умрели през цялото време - това е тъпизъм.

Мислех да гледам Сандокан по тв, но не съм сигурна дали ми се гледа късно вечер, може би ще го тегля.
Не е лош сериала " Сандокан " . Но не е и нещо особенно,  вчера гледах два епизода , и се чудя дали да го продължа .

# 352
Да, чела съм доста обяснения за Изгубени и финалът. Не, че е лош сериал, просто е прекалено сложен и накрая остава неразбран. Да, не са умрели през цялото време, ама прекалено завъртян са го измислили.

# 353
АРТЕМИС ето нещо за теб с 17 годишна давност. Днес ми излезе във фийда и се сетих за теб.
https://www.youtube.com/watch?v=ea_6A7_F8xc
Тук можеш да намериш много филми със самураи
https://www.youtube.com/@247samuraishinobi

# 354
  • София
Сандокан си е супер и с всеки епизод става все по-интересен.
Аз вече предупредих да не очаквате масовки и специални ефекти тип Пръстените на силата и пр. Това е италианска продукция и не разполагат с парите на Амазон Прайм, Нетфликс, Апъл и т.н.

The Leftovers ми е един от най-любимите сериали. Също е велика класика, но не е за всеки.

А къде забравяте такива класики като Октопод, Туин Пийкс и Досиетата Х и как те не са ви в топ 5, не знам...
На мен са ми в топ 5, ама там има още много други, така че наистина ако трябва да направя някаква генерална класация от всички жанрове ще е невъзможно.

Бягство от затвора не попада сред тези класики за мен и не ми е в топ 10 дори, защото беше силен само в първите два велики сезона, след това стана бозица, сори. Но първите два сезона са уникални.

Ето още любими сериали:
Западен свят ; Експериментът ; Под наблюдение ; Свръхестествено ; Спартакус ; Рим ; Наркомрежа
и т.н. и т.н.

# 355
Diavolo ние с теб сме израсли с историите на Салгари. По-младите няма как да ни разберат Wink

# 356
  • София
Самите актьори са много приятни.
Любовната история и музиката вървящи ръка за ръка с типичната за ервопейска продукция - лека и приятна приключенска тематика с много връзки между героите през годините ме спечелиха. Simple Smile

# 357
Изгледах 1сезон на "Pluribus". Хареса ми сериала, провокира по-задълбочен анализ на същността на човечесвото и живота. Главната героиня  изпитваше някаква непоносимост към хората, а иска да спаси човечеството. Изглеждаше неуверена в себе си, не знаеше дали книгата ѝ е достатъчно добра и как ще приемат, че живее с жена, а виждаме в нея огромна сила на характера и упоритост. Толкова противоречиво. Светът е съвършен дори с всички несъвършенства и балансът между доброто и злото е важен, не трябва да наклонява везната само в едната посока, поне не за дълго, защото няма да е възможно да съществува, а животът нямаше да е интересен за живеене. Не се учудвам, че ще има 2-ри сезон, добър е.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 14:01 от daniela19

# 358
  • Вестерос
Досиетата х не съм гледала, само навремето по някой епизод и това е.

# 359
  • Бургас
The Leftovers ми е любим сериал също / те станаха много/, гледала съм го 3 пъти. Малко е странен и особен, не на всеки ще му допадне.

Общи условия

Активация на акаунт