Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 728
  • 475
  •   1
Отговори
# 360
Досиетата х не съм гледала, само навремето по някой епизод и това е.

Това е велика класика. Непременно поправи тази грешка Hug

# 361
Когато излезе френският вариант се опитах да го гледам, но не ме закачи след 2 серии и го оставих. Американският така и никога не съм го пробвал. Може би ще пробвам някой ден.

# 362
Благодаря за мненията за The Leftovers, ще му дам шанс.

+1 за Експериментът и Под наблюдение. Едни от най-любимите ми...

Pluribus приличен е, доста фантасмагоричен, но става.

Ако някой не е гледал Война на световете (сериал в три сезона), също го препоръчвам като хубава фантастика.

# 363
И Досиетата, и Туин Пийкс са ги давали, когато съм била много малка. От първите имам спомен за уплаха от извънземни. Впоследствие не съм ги гледала, макар че много харесвам и Дейвид, и Джилиън.

От Октопод помня участието на Стефан Данаилов и дискусиите вкъщи за големите имена от италианското кино.

Под наблюдение (Person of Interest) много ми харесваше, но и той е сред зарязаните. Не се разбирам добре с многобройни сезони, предпочитам есенция в максимум 3-4 сезона.

На моменти се чудя дали биха ми харесали стари хитови за времето си продукции (правени до 2010 г., да кажем). В момента има криза на оригинални идеи, в повечето случаи се предлагат предъвкани истории. Трябва да прегледам какво ново има от Испания и Скандинавието.

# 364
Аз от класиките много харесвам " Женени с деца " , " Сексът и градът " , както и " Отчаяни съпруги " от комедиите.  Иначе многа харесвах на времето Туйн Пикс и аз си го спомням , Досиетата Х как може да се забрави , особенно интрото и мелодията от която още настръхвам от страх докато я слушам .

# 365
  • Варна
A, почнали сте да споменавате любими сериали. Аз много обичам ,,Shameless" https://www.imdb.com/title/tt1586680/.
 Гледах този за Янош Хунияди  ,,‘Rise of the Raven"  https://www.imdb.com/title/tt15373664 . Става, ама много еротика, бе. Знам, това продава, ама що ми бе да гледам как се епилират, а не, например , как си чистят въшките в тез' буйни коси и бради( последното е само за мъжете, дамите са съвършени). И пак поредния анахронизъм - прекрасни, здрави и бели зъби у всички!
 Почнах ,,Absentia" https://www.imdb.com/title/tt6794990/.

# 366
Аз не се питам дали биха ми харесали, защото си ги гледам и сега, като хвана по телевизията, и ми харесват по същия начин. Не винаги ми се гледа нещо ново, понякога гледам между другото - каквото дават по тв, или нарочно си пускам по Ю туб (примерно епизодите на Поаро). Миналата година изгледах целият Монк, в момента пак го дават.
Тези дни гледах стари епизоди на Убийства в Рая и се чудя дали да не изтегля и да не изгледам цялостно първите сезони.

За мен гледането на сериали няма нищо общо с годината, през която са излезли и не ги гледам заради тренд, а защото ми харесват.

Май забравих да пиша, че изгледах коледния епизод на Убийства в Рая, но този на Отвъд Рая ми хареса повече. Селуин беше и в двата епизода и ще присъства в следващия сезон, въпреки че се пенсионира.
Освен това, четох някъде, че новият 15-ти сезон на Убийствата започва от януари, но не знам точната дата.

# 367
Не говорех за тренд. Има продукции, които се усещат по един начин, ако се гледат, когато са били направени, и по друг - сега. Зависи и на какъв етап от живота е човек, някои теми може да са му били интересни преди, но вече не, не всичко е евъргрийн.

# 368
Не харесвам сериалите, които гледах като малка, но това е различно - защото съм била дете и в повечето случаи не съм избирала какво да гледам, просто съм се адаптирала към други хора (тогава много се гледаха латино сапунки).  А и тогава повече обичах да гледам телевизия, без значение какво дават.

Но що се отнася до останалите - ако нещо е било мой избор, а не на друг човек от обкръжението ми (с когото сме гледали заедно, защото си правим компания), знам защо ми е харесвал и продължава да ми харесва.

Досиетата Х го гледах, но в много случаи ме плашеше и ми създаваше стрес. И досега не ми е любим сериал, но съм съгласна, че е култов.

# 369
  • Вестерос
Досиетата х не съм гледала, само навремето по някой епизод и това е.

Това е велика класика. Непременно поправи тази грешка Hug
Гледала съм като филм беше последната серия май. Даже май на кино, такъв спомен имам.

# 370
Мани го филма Тиф.
Не че е лош.
Ама сериалчето е класата.

# 371
  • Berlin
Leftovers много ми беше харесал, но не си спомням какво стана и не го довърших. Последния сезон на Lost също не съм гледала, много време беше минало от края на предния сезон и нещо не се наканихме да го догледаме, същата история и с Prison Break.

# 372
Leftovers и на мен ми хареса началото, после вече издиша сериала реално.
Нищо не се разбра. Свърши никак.
Излагация е за мен.

# 373
  • Русе
Харесвам Leftovers. Имаше си съвсем смислен край. Но не е стандартен сериалът. Не е лесно смилаем и не е за всеки.

# 374
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Leftovers го гледах и аз,но помня,че имаше силно начало и после,от напъни да са интересни, го съсипаха. Даже не помня финала.

Туин Пийкс няма как да ми е в любими защото съм била малка,когато са го давали и помня произволни моменти,при това гледани с едно око,защото не ми даваха да го гледам. Бил много страшен.. Laughing Дявола Боб,които се вселяваше в хора. Той има ли логичен край?

Октопод знам само като име. Пак съм била много малка да го гледам.

Досетата Х ги гледах с интерес,тогава бях и по-голяма. Преди 10-на години пак пробвах да ги гледам,но в днешно време изглежда като комично сериалче - нито ефектите са ефекти, дрехи от 90-те, стари таратайки,които на времето са били хубави коли. Личи му много,че е много стар сериал.

Общи условия

Активация на акаунт