Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 27 235
  • 540
  •   5
Отговори
# 525
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The seven dials - Не ми хареса особено. Още в първи епизод ми мина през ума кой може да стои зад тази схема и бях права.
Няма ли Мис Марпъл или Поаро, то каква Агати Кристи е това?!

# 526
Какво се има предвид под Циферблатите?

Снощи догледах All Her Fault, бях се отказал да го гледам, после реших да му дам втори шанс и успях да го изгледам. Като цяло можеха да намалят броя на епизодите, Ту Мъч Драма вкараха. Но като цяло става за едно гледане.

Изгледах и първият епизод на Рицарят от 7-те Кралства, ами провлачен първи епизод, но до колкото си спомням от книгите дето четох преди 10-тина години, като цяло нямаше кой знае какво напрежение в историята.
https://www.imdb.com/title/tt31974288/ - Седемте циферблата.

# 527
Не всички книги на Агата Кристи са за Поаро и Мис Марпъл. Има и Томи и Тапънс Бересфорд, инспектор Кетчпул и други. За първата двойка има и филми/ сериали. Ето тази много ми хареса.
https://m.imdb.com/title/tt3574152/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_t_12
"Седемте  циферблата", харесвам книгата, макар да не е сред най-любимите ми, но новата екранизация изобщо не ми хареса. Гледах я дори като фон, докато вършех друга работа.
Започнах да гледам " Сандокан" ( върви добре засега) и първата серия от новият сезон на " Отец Браун", който вече е време да свършва, усещането макар и с герои, които харесвам е за нещо, което се изчерпва. Не колкото Мърдок, но почти. А е жалко да продължи така и за двата, бяха страхотни отначало, поне за мен.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 19:09 от eovin***

# 528
Да, аз изчетох почти всички - може да са ми останали една-две. Миналата година за първи път четох за Харли Куин - явно тя първа използва името, преди ДиСи (за мъж - нещо като мистично същество, а не за жена-откачалка).

# 529
Изгледах испанския детективски сериал “Град на сенки” (Ciudad de sombras) -  кратък, стегнат, право в целта, без да се разтягат излишни локуми. Шест епизода чисто разследване, от началото до самия край. Имаше динамика без екшън и бруталност без излишни сцени на насилие, а всички съпътстващи истории и герои допринасяха към главната история. Напомни ми за пореден път, че испанците умеят да правят кино, както за големия, така и за малкия екран. 5/5

# 530
Изгълтах набързо и Убийства под имела 2
Повече ми хареса от 1. Особено последният случай, добре го завъртяха.
Препоръчвам!

Видях, че са подновили The Rookie.Някой гледа ли го вече?

# 531
  • Вестерос
Aз да, супер два епизода има от новия сезон.

# 532
Изгледах 3-те сезона на След зимата . Много ми хареса.
Нещо подобно да предложите в платформата на НВО? Обичам такива по- стари, на които са излезли всички сезони и епизоди и си гледам на воля , без да чакам серия 😁

# 533
Нещо подобно да предложите в платформата на НВО? Обичам такива по- стари, на които са излезли всички сезони и епизоди и си гледам на воля , без да чакам серия 😁

Случаите на Корморан Страйк.

# 534
Иска ми се да гледам нещо по-леко, че напоследък само трилъри, но все пак завладяващо.. Но не с убийства 😀 последно така гледах jinny and georgie, някой може ли да препоръча нещо такова в нетфликс

# 535
Нещо напоследък не мога да се "зарибя" по някой сериал.
Гледа ми се нещо като Досиетата Х, или пък Ходещите мъртви, ама май няма....

Досиетата се опитах да ги гледам, доскучаха ми, с поста политически нюанс са.

# 536
  • Bayern
Февруари излиза 2 сезон на  THE LAST THING HE TOLD ME

# 537
Иска ми се да гледам нещо по-леко, че напоследък само трилъри, но все пак завладяващо.. Но не с убийства 😀 последно така гледах jinny and georgie, някой може ли да препоръча нещо такова в нетфликс

younger

# 538
В момента гледам "Двете страни на пропастта" на хбо ..страхотен е

# 539

younger
Наскоро гледах първи епизод, може би и втори. Забавен ми се стори, в същото време нещо актрисата не ми допада... Ще пробвам да му дам втори шанс.

Общи условия

Активация на акаунт