Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 30 027
  • 596
  •   1
Отговори
# 585
Блу,накрая на Expats си поплаках,да си призная.Дай му шанс.

# 586
Изгледах си китайския сериал за двореца Янкси - не беше лош, но имаше много исторически неточности (сравнявах).
Скрит текст:
Този император (Циенлун) е живял 88 и години и е управлявал 60 явно и още няколко десетилетия в сянка (един от синовете на главната героиня е станал император, но баща му е управлявал вместо него, до смъртта си). Така че ако някой от противниците му се е надявал да вземе властта, жеестоко се е излъгал. Казвам го, защото понякога за съпругите е важно детето им да стане наследник, за да се превърнат в регентки, но в случая шансът е бил нулев (те, естествено не са знаели това).
Освен това е имал 27 деца, а един от предците му е имал 50. Така че не е толкова голяма работа да си принц - оня евнух излишно се побърка...

Чакам няколко сериала, но нито един не започва, затова реших да гледам някой стар. Спрях се на Колумбо, който гледах като малка (но и тогава си беше стар сериал) - не помня почти нищо, но обичам ретро и разследвания.
Едва ли ще го гледам целия, обаче - доста сезони са.

# 587
И аз харесах Expats, не разбирам ниския рейтинг. Колкото до Никол Кидман, не знам защо в последно време не подбира и играе във всякакви бози, визирам Family Affair и Baby например..

# 588
  • София
Вече е във възраст, в която, ако много подбира, може да си гледа сериалите от вкъщи Confused

# 589
Изгледах първите 3 епизона на the pitt.
Да, не започва динамично като сезон 1, но е добър. Мисля, че му гласят пак наплив и хаос в някакъв момент. Все пак действието се развива на 4ти юли, няма да се размине какофонията.

# 590
Изгледах първите 3 епизона на the pitt.
Да, не започва динамично като сезон 1, но е добър. Мисля, че му гласят пак наплив и хаос в някакъв момент. Все пак действието се развива на 4ти юли, няма да се размине какофонията.

Аз се надявам Ноа Уайли да не зачезне от сериала - нали щял да ходи на почивка героят му.

# 591
Е той в края на смяната ще замине на почивка,първият сезон си беше 12 епизода за всеки час от смяната.И тук мисля така ще е.Иначе е ясно,че нещо сериозно ще стане не случайно е на 4 юли.Да видим и за изоставения бебок какво са измислили,май това ми е най-интересната линия до момента и на самите стажанти.Малко съм пристрастна от Анатомията.

# 592
Беше 15 епизода 1-ви сезон, и този сезон ще е 15 епизода като последният ще се излъчи на 16-ти Април.
За Ноа в IMDB е посочено, че участва в 31 епизода, т.е и за 1-ви епизод от 3-ти сезон, като имаме реално потвърждение от HBO че ще има 3-ти сезон.

# 593
Сега разбирам, че Тед Ласо се завръща в Ричмънд!! 🥳🥳
Скрит текст:

Като голям фен на сериала (без трети сезон), се моля да не го оплескат още повече от С3. 🙏
Ще ми липсват момчетата, особено Джейми.

# 594
  • Berlin
Ооо, значи е сниман вече? Найс.

# 595
Сега разбирам, че Тед Ласо се завръща в Ричмънд!! 🥳🥳
Скрит текст:

Като голям фен на сериала (без трети сезон), се моля да не го оплескат още повече от С3. 🙏
Ще ми липсват момчетата, особено Джейми.
Много любим!

# 596
Коломбо ме изненада - това е от финалните надписи на един епизод:
Скрит текст:
При това режисурата не ми хареса много - епизодът беше излишно тъмен (целият) и беше снимано от странни ъгли - примерно една от героините беше заснета в почти всички сцени така, все едно зъбите й са гигантски и изглежда отвратително, а всъщост жената е симпатична и това беше очевидно преднамерено.

Общи условия

Активация на акаунт