Кой или какво ви дразни във форума?

• 15 618
  • 369
  •   1
Отговори
# 75
Кифла, разбира се че мен има предвид Стоянчо  Hug

Сетих за още една отчетна тема: На всички пички, които отбягват да пишат в темите на Касиди  Simple Smile

# 76
И в реалния и във виртуалния живот не понасям:
-хората-лиани,които като се усучат около някого или нещо,забравят собствената си идентичност...
-тенденциозното разграничаване на "аз"-а от "ние" при хора,които рядко или никога не са се поглеждали в "огледалото" на съседа,където образът им може би не би бил толкова перфектен...

# 77
Егати пророкът съм! Сега остава и мъжете в черно да се дотътрят...
Кифла, разбира се че мен има предвид Стоянчо  Hug

Сетих за още една отчетна тема: На всички пички, които отбягват да пишат в темите на Касиди  Simple Smile
И разбира се, че не тебе имах предвид... Дори и когато писах за десетимата неразбрали...

# 78
Кейси, по принцип не ти влизам в тона, но днес си ми симпатична.
Мога ли да те попитам с кое точно те издразних в първата седмица, когато се регистрирах във форума? А през втората, а през петата, а през 35-тата? Малко е банална хроничната ти раздразнителност точно към мен. Не се ли умори? И всичко това при положение, че ти не си нищо повече от потребител с 5 484 мнения, който си позволява да коментира когото свари. Бъди здрава и не се обръщай моля те по име повече към мен, че се сещам непрестанно за лика на личния ти вибратор.

# 79
  • София
Защо така нищо и никой не ме дразни, нещо съм сбъркана напоследък Thinking

# 80
 Касиди  Hug Обичам това, че много се връзваш  Hug
Днес на кого каза,  че съм жалка комплексарка  Hug

Никога не бих се уморила  Simple Smile

# 81
 Ми Стояне, за това се пише поименно , Кейси тамън и стана кеф и ти и развали хатъра.
  И Лиска не ме дразни, аз съм си обичлива по принцип.

# 82
Май само на Блонди съм го казала ако не ме лъже паметта. Но ако държиш мога да го обявя и публично. Никой от форума не съм обидила, единствено ти си го заслужила с бодливото си поведение.

# 83
Видя ли... А аз стрелям напосоки и даже не знаех, че си го казвала на някого... Grinning

# 84
Заформя се голям купон. Явно темичката ще провокира доста потребители  fight. Да раздадем виртуални боксови ръкавици и каски.

# 85
Сега се сетих, че ме дразни и това, че не разбирам значението на
(_o^o_) и (_x_)

# 86
Ти не стреляш мила, плескаш на посоки.
Що, странно ли ти е ти да си в ролята на засегнатия?

# 87
  • София
Сега се сетих кой ме дразни, но ще си замълча Whistling

# 88
Дразни ме постинг от типа: "Запис" и така записи 10 страници Whistling

# 89
Темата "Ейвън или Орифлейм" и от тоя род - има ли значение?! Защо няма "Есте Лаудер или Л'ореал" - "БМВ или Мерцедес", "крем-карамел или мляко с  ориз"?

Общи условия

Активация на акаунт