Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 46

• 31 056
  • 799
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Добре изглежда, дано се намерят читави, пазещи и чистещи след любимците си наематели.

# 196
Леле тоя с парите от/за/ наеми. Какви вицове разказва и се чудя как Виктор Николаев не му се присмя на изпроводяк.Но като зная каква ни е полиция и правосъдна система накрая ще излезе по-чист от момина сълза.

# 197
Azzy,благодаря за информацията. Споделям и аз, работил съм само в сферата на строителството и долу-горе имам познания за всеки етап на едно строителство. Покрай това познавам проектански екипи, инвеститори, строители,бригади груб стеоеж,бригади довършителни, специалисти ВиК, ел, мебелисти,плочки и др. Взимам материали и техника от складове с големи отстъпки.
Проблеми с търсене на майстори  нямам, при първа възможност се отзовават. Проблеми с материали и др. нямам. За какво ми е да ги мисля и изчислявам.
dany1, разбирам те, че като спестиш 2к лева от разходи в довършителни работи, си ги броиш за чиста печалба. Според мен е по-добре да мисля как да изкарам 2к лева, отколкото как ще ги спестя.
Happy, не нищо гръмко и невиждано. Апартаментите ги купих от инвеститор докато седяхме  в заведение.
Свободно време също намирам да изляза на обяд / вечеря с брокери. Там също има много добри попадения.
Давам ти лайф хак, ако познаваш строител, инвеститор или брокер, виждай се редовно с него и все ще уцелиш нещо интересно.

dany1 успех с апартамента, добре изглежда.

# 198
На едностайния в Ст.град ми е интересно, да му видя кухненската част и тоалетна/баня.

Показаното е само холо-спално ъгълче.

# 199
Кухнята на едностайния апартамент изглежда много добра, банята не е най-евтинджос. Но няма тераса. Според мен е леееко висока цената, но може и да се намери.
Скрит текст:

Не ми изглежда като апартамент на дани.

# 200
Тук женска ръка има намеса според мен!

# 201
Това сградата на Домино'с ли е? Там имаше такива извращения - едностаен с около 150 чупки.

# 202
Апартаментът не е мой, разбира се.
Мен ме интригува цената. Според мен е леко висока. Доближава 2стайните, а изглежда малък.

Huku23, аз печеля 2к като ги спестя. Разбира се, има и други начини. Но то едното не пречи на другото.
Ако си в тоя бранш може и да имаш достъп до хора, информация, връзки.
Но това не е даденост. Не те "чака" някой апартамент, от който да печелиш 2к или повече. Днес има, догодина няма.
Всичко е до време. Една схема не работи до безкрай.

Не ви прилича на моите, но чакайте да видите догодина. Нивото ще е ъпгрейдвано.

# 203
Това, че са позволени любимци мисля, че вдига цената.

# 204
Със сигурност.

# 205
  • Варна

Аз позволявам домашни любимци след преценка и вдигнах цената, но уви - не се получи. Имаше интерес само от стопани на твърде неподходящи породи. Тази седмица имах само един оглед от двойка с пинчер. Момчето видимо много хареса апартамента, но на девойката не ѝ хареса локацията (която е посочена в обявата). Та отново ще сваля наема, но вече отиваме към средно пазарно ниво и няма да си струва риска да вкарам куче.

# 206
Момчето видимо много хареса апартамента, но на девойката не ѝ хареса локацията (която е посочена в обявата).
Ей такива неща много ме изнервят. Не питат ли по телефона къде е имота, и като не ги устройва да не губят времето на хората.

# 207
  • София
Този едностаен е обзаведен с дуракоустойчиви мебели, но то вероятно няма и място за нещо като диван Grinning
Висока ми изглежда тази цена, но онзи район е отделна вселена, може и да мине, с домашните любимци.

# 208
  • Варна
Ей такива неща много ме изнервят. Не питат ли по телефона къде е имота, и като не ги устройва да не губят времето на хората.
Не общувам с кандидати по телефона, само в Месинджър. И все пак - не разбирам. В обявата има адрес, има наем, писала съм “свободно паркиране”. И пак - таз чак на място решава, че не ѝ харесва локацията. Другата ме пита какъв е наемът?! Третата ме пита кое било паркомястото, че не разбрала?!?

# 209
Редовно се случва.
Рисковете на бизнеса.
Нерви да имаш.

Общи условия

Активация на акаунт