🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 679
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 105
Готвите ли се за довечерКа, м?

Попадна ми видеЛо за епизода днешният, Вика циври ъгейн за Житко. Взела била храсталака дето Орльо й подасе, не за друго..а сал да прекарала ден два с Житото ненагледно Joy

Сега, че продукцията я подкокоросва...ясно.
Че тя самата е изпращялка...също ясно.
Ама....тегава ми е веч за гледане.
Викторио, ай да си хосиш, душко..изчерпа се. Предното шоО рИва, тва шоО..пак ривеш за ерген...ми повтаряш се. Виж там вземи мерки... Joy

# 106
Не виждам какъв типаж трябва да вкарат, за да хареса такова нещо. Тихомир не я хареса, така че не трябва да е нещо като  Тихомир.
Виктория си е посредственичка, не умее да се ориентира, да се съобразява, да си даде сметка къде се намира, какво представлява, няма общ, обективен поглед върху ситуациите, но с охота докладва на екипа за случките вътре, макар и по преувеличен начин. Ползват я за главен синхронист, за да може зрителят да е в течение на нещата.
Тоест злобната клюкарка с измислените клюки. Аз като зрител - не я искам.

# 107
И Ботокс може да сложи Виктория , и зъбите трябва да оправи .
Сериозно ли? Опитвам се да си го представя и ми става още по-страшно.
За пространството между ушите съм съгласна, че трябва да оправи, но и някъде другате - душата, където и да се намира.

# 108
Ох, гледам това клипче на Виктория, дето приела розата, за да има още няколко дни с Тихомир и реве.
Отвратителни устни си е сложила! Как е възможно човек така да се загрози, акълът ми не го побира. Какви са тези доктори, дето се съгласяват да пълнят устни безогледно и без да обърнат внимание на пропорциите на лицето.
Ако сама в домашни условия си ги е направила, разбирам. Но някой доктор да го е направил, подсъдно трябва да е.
Устата ѝ е като тези панделки, дето си кичи по главата. Същата нелепица!
Бузите ѝ са толкова хлътнали, че имам чувството, че двете ъгълчета на устата ѝ стърчат извън очертанията на лицето!

# 109
Дано Натали най-после спре да се пули и да върти очи като в индийски сериал. Слаба актриса е, не става!

# 110
Възможно ли е Натали и Орлин да са заедно по музикална линия?
Ютуб- Натали Искат с мене да се снимат.
Честно казано, след този клип вече съм тотална убедена, че в ЕргенинО играе роля.

# 111
То пък страхотните български песни и продуценти. Не че няма талантливи хора и качествена музика. Рядко слушам новите поп български песни и от време на време някоя много да ми хареса или да си я пусна или да си я припявам. Повечето ги чувам случайно и искам да си сложа сирене в ушите. Grinning

Чакам да видя срещата на Нати и Тишо, за да си направя изводите Grinning, но честно... всеки има правото на избор, но това направо е като да смениш гаджето за 2 дни, поне от промото.  Ако съм на мястото на Орлин, повече няма да мога да погледна другия човек по същия начин, т.е. ще загубя доверието си в него.
А това, че са дали възможност за покана за среща на Тихомир точно след церемонията, буквално си е сценарии на продукцията с цел да се гаврят с участниците и чувствата им, ако ги има, а не толкова, за да сформират нова двойка или да дадат шанс на нова връзка.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 21:41 от BobbyDyl

# 112
Радо и Галена..цуни гуни ще има. Изскочи ми клипче...

# 113
Последната Габриела дето влезе и бързо излезе днес в Преди обед плещеше и тя някакви щуротии. Знаела, че "приятелката" и Галена(за която знаела, че също ще влиза) харесвала Радо и затуй поканила Тишо, но после решила да покани Радо, за да го опознае и да види дали е читав и дали става за Галена(само това хванах, че трябваше да излизам) ... И един мармот беше пуснал поточната линия за завиване на шоколади. Sunglasses
Чак сбирщайна там не можаха да се съдържат и взеха да се смеят на поразия, не да се подхилват дискретно. Sunglasses
Пп Иначе изглеждаше много добре, много по добре отколкото в Ергена.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 21:41 от Джаста Праста

# 114
Тази вечер отново ще гледаме ред сълзи,ред сополи от клета Виктория.Поне е важен анти-пример.
Цялата аудитория пред тв-то я съжалява,с някои изключения.
С цялото ми неуважение към Рупецова и Шермин,но те са светлинни години нагоре по отношение на женско ДОСТОЙНСТВО.

# 115
Ох, не мога, видях ги тия във Фейса и минавам да ви ги оставя само! Една снимка директно тук за разкош 😆😆😆
https://www.facebook.com/share/p/1Amoor6vuR/

# 116
Нати и Орльо изпраха ли...не разбраФ?

# 117
Наталито не е лошо момиче, просто още не си е намерила мъжа, който да й намести чакрите. Затова изглежда, че се лута.. Innocent

# 118
Ох, не мога, видях ги тия във Фейса и минавам да ви ги оставя само! Една снимка директно тук за разкош 😆😆😆
https://www.facebook.com/share/p/1Amoor6vuR/

Joy
Благодаря че сподели. Имах нужда да се посмея Joy

# 119
  • София
Страшна излагация е Виктория! Не мога да я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт