🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 596
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 90
Аз мисля, че Орлин не е сигурен в Нати и с право. Първо бяха някакви странни обяснения за Радо, после не му казала какво работи, после рева на Дажни и Габриела, докато Джани му крещи и през цялото време единствената гениална мисъл беше “това не е правилно”.

И "В главата ми е пълна каша"...бих казала, че и личи. Но чак да предизвиква сама този интерес на мъжете не знам, не ми изглежда така. Тук пишете, че мъжете я харесват заради мъркането, но според мен мъжете харесват глуповати жени, а тя определено не изглежда да е умница.
Ама Радо спомена, че точно говорът й бил ммммм. Явно има мъже, които това ги опиянява и им си струва секси.
Тишо още с влизането прояви интерес съм Надка. Мисля, че когато "мъжете" бяха на зелен лагер, Нати в басейна беше заобиколена и ухажвана от Радо и Тихомир, така че не точно Виктория го е подтикнала към действия.

# 91
  • София
От къде дойде информацията, че Орлин е гледан под похлупак и е получавал всичко наготово? Това потвърдено ли е или е съчинение  по картинка?
Изказът за ритания пес е толкова грозен, че чак ме е срам да го коментирам … И това в женски форум.
Аз нямам никакъв проблем да разбирам говора на Орлин, нищо нечленоразделно не намирам в него.

# 92
  • Sofia
Питат в бтв Габриела от кога познава Галена…,каза че преди предаването се били запознали 🤔

# 93
Абсолютна смешка със стъкления похлупак на Орлин, не по- различен от всеки от неговото поколение, учил в чужбина, всеки родител обгрижва децата си, а пък това с кмета е толкова нелепо- в България последните години се изредиха десетки  правителства, колко народ стана министри и кметове, това вече не е нещо нечувана и невиждано и носещо несметни богатства

# 94
Натали е на 21, а Орлин на 29. Мисля си, че човек в общия случай израства много през именно този период. Поне съдя по себе си след гимназията до 25 колко много неща съм научила и колко различно приемам света. Дори въобще не става въпрос за момчета, но по принцип израстваш и се сблъскваш с много неща през годините след училище. И ми е странно от Натали на 21 да се очаква да е едва ли не по-зряла от Орлин на 29. Защото той според мен не е особено зрял. Когато Виктор го настъпа и обиди, намери начин и кураж пред всички на масата да зададе доста адекватен въпрос на присъстващите и да изрази гледната си точка за хомосексуализма и стигмата покрай него и тн. Дали беше заради принципи, или заради собственото му его, не знам, но така или иначе беше смело. Но на едно малко в сравнение с него момиче не може да каже нещо, за да я накара да се чувства по-сигурна покрай него. Ами нормално е тя да се колебае според мен. Още повече, ако наистина е израснала в напрегната среда и видяла твърде рано какво представляват немалка част от хората. Много вероятно е с Тихомир да я свързват доста повече неща, отколкото с Орлин и повече да се усещат.

# 95
От къде дойде информацията, че Орлин е гледан под похлупак и е получавал всичко наготово? Това потвърдено ли е или е съчинение  по картинка?
Изказът за ритания пес е толкова грозен, че чак ме е срам да го коментирам … И това в женски форум.
Аз нямам никакъв проблем да разбирам говора на Орлин, нищо нечленоразделно не намирам в него.

От Виктор,  който реши, че щом Орлин не е тънал в мизерия като него е мамино дете. Ние не знаем как е отгледан, защото той нищо не казва. Баща му е кмет, не президент на Америка. Просто Виктор намери на кой да си излива злобата.

Да добавя за потребителката, която написа, че Орлин е като ритан пес....не, той не е попаднал в опасна среда, а в токсична и просташка. Едно и признавам на Анка, че уточни и за него, че е с друг манталитет. Момчето е бил студент в Америка, не в Монтана и е оцелял. Не е толкова захлупен колкото според мен не е свикнал на такъв тип агресия и обноски. Моят син също не живее в среда в която агресията е на преден план и какво, значи е под похлупак щото не е ял шамари от съученици и не скача на бой на всички.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 16:40 от Lotus32

# 96
  • в сърцето на един мъж...
Нищо му няма на Орлин. Как да е категоричен и да заяви, че е влюбен, като мяукащата Нати все е в някакви размисли и все има драма - кой я харесва, как я харесва, все е объркана... Че на кой мъж му трябва такава жена да се влюби в нея? То си личи, че тя изобщо няма интерес към него като мъж, а като човек с пари.

# 97
За Натка и аз съм съгласна, че няма тяло има хубави очи и до там. Косата пършива, дупарата плоска и слята с кръста.... говора й гаден - гъгнещо мънкащ. 🤢

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 20:23 от КремонаЛиза

# 98
  • Варна
За Натка и аз съм съгласна, че няма тяло има хубави очи и до там. Косата пършива, дупарата плоска и слята с кръста.... говора й гаден - гъгнещо мънкаш. 🤢
Хахаха... Дооообре.. JoyJoy
Далеч е от идеала 48-56-5

# 99
На 21 години любовта трябва да е УАУ , фойерверки , дивотии. Орли е много скован и вглъбен, премислящ . Такъв му е характера , който по своемо също е очарователен , но не мога да се сърдя , че не покрива представите на младо момиче. Вероятно му трябва доста повече време за да се отпусне. Натали и тя е скована и интровертна . Това би било добре за съвместно съжителство , но за сега и двамата се нуждаят от по -пламенен партньор

# 100
  • Варна
Натали е интересчийка, няма да избере Тихомир.
И аз така мисля.
Натали иска да става певица и Орлин е идеален транплин.

# 101
Орлин: "Аз съм прекарал 14 години в това да  изграждам музикален поток от 500 песни ...Аз искам да продам половината права на голяма музикална компания в чужбина, да направя четвърта Музикална компания в България, искам да използвам тези песни, които съм направил, за да мога да изкарам тези пари, както и да издам тези песни, които съм правил, както и да инвестирам в моя роден град."

Ох, пуснете една песен на Орлин.

Това къде го е казал ? В предаването ли?
Аз не мога да чуя нищо от неговия нечленоразделен говор. И каквото успея да чуя, обикновено предпочитам да не бях го чула.
Не разбирам какво се прехласвате толкова по тоя льольо. Ма интелигентен бил. Възпитан. Момчето е расло под стъклен похлупак и попаднал в незащитена среда, е по-скоро стресиран и потиснат и се е свил като ритан пес.
За жалост съм силно алергична към подобни момченца, защото в обкръжението ми има доста такива и разпознавам симптомите им.
За съжаление голяма част от богатите семейства осакатиха синовете си, обсипвайки ги с придобивки, за които иначе всеки човек се бори и предпазвайки ги от всичко лошо в този свят.
Ако при жените не е чак толкова страшно това, при мъжете обаче е пагубно.
За капак пък Орлин не звучи и баш толкова интелигентно, ако успееш да му разбереш какво пелтечи. Да, живял е в чужбина, попил е от чуждия светоглед и е един дървен философ.
В спор с Виктор на масата на изтезанията, избухнаха и двамата.И, да , има нещо неразбираемо в говора Орлин. Сайтът му е също толкова нестандартен, като самия него и продажната му цена. Минимализма го разбирам - за него най-важно е Кметът да остане още дълги години на поста, даже по-важно от Орльовите  инвестиции в Монтана. Минимализъм е да няма дори никакви сексове с жени в предаването, да не се забърква в интриги. Той цял живот е 'внимавал' за кариерата на тати
Ходенето в Америка (Калифорния, колеж) му е дало свобода някак, там никой не го познава и не се интересува от неговата личност. Слял се е с тълпата.

Песента "Кючека на кмета", в.изп. Orli Anrow, правена  за шестия мандат на тати, на Орли като малък са му забранявали чалгата...

"Пусни Кючека на Кмета!
Браво, шефе, ти си човека!
Браво шефе наслади се на момента(<преизбран е>).
Сутрин рано Кметът става,
трябва да ходи пътищата да оправя,
късно вечер се прибира
 и после 12 часа без да спира." Simple Smile
и т н.
Simple Smile

под клипа:
"Представям Ви един химн, който е поздрав за всички Градоначалници в България, но е най-вече направен в чест на един от тях!" Музика, Текст, Аранжимент и Режисура от мен." (Орли)

# 102
Той щото е пробил и реализирал себе си, та чак и за нечий трамплин ще служи. Умен е дотолкова, да може да говори аргументирано, въздържан и възпитан е, образован е и ... дотам. Тези качества на 20-25 г са добро предимство, но от 30- годишен се очаква и някакво личностно и професионално развитие, а той се е закотвил в късния пубертет. Ученически свалки, безумни мечтания и нито стъпка напред. Песни правел... Ами направи нещо и за популяризирането им, вместо да седиш и чакаш милиардите сами да ти се стоварят на главата. Че и приложение им намерил... Единственото, дето измислил, да стане известен чрез Ергенът. Гениално просто, как никой не се е сетил! Говори и се прави на либерален, но когато трябва да реагира като такъв, лъсва празнодумието. От началото не харесах Натали, но да ѝ приписваме цялата възможна гадост, а той - целия в бяло, ми идва вповече. Нейното поведение до голяма степен е проекция на неговото - с нежеланието да се заяви и ангажира.

# 103
  • Варна
Виктоария и тя много обича камерите. Да е в центъра на събитията. В окото на бурята, Царицата на чардаша, черешката на тортата.

# 104
  • here and now
Виктоария и тя много обича камерите. Да е в центъра на събитията. В окото на бурята, Царицата на чардаша, черешката на тортата.
Но успява да изглежда като злите сестри(всичките) на Пепеляшка и муха в супата...

Общи условия

Активация на акаунт