🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 588
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Скрит текст:
Орлин: "Аз съм прекарал 14 години в това да  изграждам музикален поток от 500 песни ...Аз искам да продам половината права на голяма музикална компания в чужбина, да направя четвърта Музикална компания в България, искам да използвам тези песни, които съм направил, за да мога да изкарам тези пари, както и да издам тези песни, които съм правил, както и да инвестирам в моя роден град."
Ох, пуснете една песен на Орлин.
Не можем. Много са скъпи правата. Joy

# 76
За мен Тихомир беше подкокоросан, тази яка дума, както казва баба ми, от продукцията да ходи да признава чувства и да дава роза на Натали. А иначе аз не съм много-много на страната на Орлин в отношенията им с Натали. Да, той е възпитан, мил и тн. Но е доста странен. Успя да й каже, докато бяха на леглото, че "не можел да направи там каквото му се иска да направи"... Но когато тя го питаше какво точно изпитва към нея, влюбен ли е, взе да увърта и да се прави на интересен. Как пък успя да прецени какво му се прави с нея, а не може да конкретизира чувствата си все още. На мен всъщност ми хареса начина, по който тя се опита да му обясни какво й липсва във взаимоотношенията им. Беше внимателна, без да го поставя в неудобна ситуация и да изглежда все едно се държи снизходително с него. Обеща му, че и тя ще му споделя повече как се чувства и тн. Но, когато той й отговори, че и той ще опита да е по-импулсивен, експресивен, начинът, по който й го каза беше пак един такъв странен и с половин уста. Сякаш не взе на сериозно това, което тя му говореше. И на синхрона се обясняваше как той е минималист и видиш ли Натали явно била свикнала заради многото мъжко внимание към нея на големи жестове и тн, но той си бил такъв какъвто си е и това е. Като цяло, от казаното и поведението му според мен стана ясно, че той всъщност не вижда проблем в себе си и няма реално желание да се попромени. И по принцип не е и длъжен да се променя заради никого... Но в такъв случай не би трябвало и да е изненадан или обиден, че отношенията им не са точно стабилни. Хора с различни очаквания и идеи за живота за мен много трудно биха създали стабилна връзка, ако не правят доста сериозни компромиси. И двамата. А не мисля, че той иска да прави компромиси с т.нар си минимализъм. Който пък явно се изразява в това да не може да обясни на Натали какво изпитва и да прави някакви спонтанни жестове, но пък да може да иска милиарди за песните си. Което не е много минималистично, като се има предвид, че Джъстин Бийбър (който все пак е една идея по-разпознаваем от Орлин) си продаде наскоро музикалния каталог за 200 милиона...

# 77
Виктория в един от влоговете си казва,че ще сложи импланти,така че очаквайте я с нови гърди,корекциите продължават...
Като е тръгнала, нека оправи и ушите

# 78
Не виждам какво толкова "лошо" прави Натали. Това, че се насочва към друг, е съвсем нормално, да не говорим, че е и в такова предаване. Не ми харесва, че преиграва и се прави, че не разбира какво се случва и е в "тотален шок", със сигурност не е невинна девойка, на това само мъж може да се върже и то за известно време. И както "само" мъж може да "види" Натали като сладка и невинна, така и "само" жена може да каже, че е дебела, непривлекателна и т.н.  Обобщавам, не защото смятам, че това е сто процентово, а защото е по-вероятното.

За Орлин доста се изписа, момчето има позитивни черти, но и негативни, не мисля, че от това, което виждаме от него като поведение и нагласи, би бил добър вариант за дългосрочна връзка. Той е от друга планета, дървен философ и теоретик...и не по-малко егоцентричен от един Виктор, например, просто се проявява по друг начин.
И да, не излъчва никакъв сексапил и не мога да си представя, че може да запали пожар у някоя жена.

Изобщо маските на всички паднаха и това е единственото нещо, което може би е интересно в това долнопробно предаване.

# 79
Аз мисля, че Орлин не е сигурен в Нати и с право. Първо бяха някакви странни обяснения за Радо, после не му казала какво работи, после рева на Дажни и Габриела, докато Джани му крещи и през цялото време единствената гениална мисъл беше “това не е правилно”.

# 80
Аз мисля, че Орлин не е сигурен в Нати и с право. Първо бяха някакви странни обяснения за Радо, после не му казала какво работи, после рева на Дажни и Габриела, докато Джани му крещи и през цялото време единствената гениална мисъл беше “това не е правилно”.

И "В главата ми е пълна каша"...бих казала, че и личи. Но чак да предизвиква сама този интерес на мъжете не знам, не ми изглежда така. Тук пишете, че мъжете я харесват заради мъркането, но според мен мъжете харесват глуповати жени, а тя определено не изглежда да е умница.

# 81
В епизода имаше един момент, в който Габи каза, че родителите на Калоян ще я харесат. В този момент, почти подскочих, после ме досмеша. Но след епизода, съвсем сериозно споделям, че като майка на син в женитбена възраст(поне по закон), бих се за радвала синът ми да има връзка с Габи, отколкото с Натали, при цялата им външност, минало, характер. Много са ми неприятни този тип жени като Натали, врат се на кого ли не и после :"Ах, ама аз нищо не съм разбрала, ах, ще ми се пръсне главата, ах, ами като ме харесват...".
Като сядаш полугола по мрежа пред някого, явно целиш внимание
Като го събуждаше, гола, по хавлийка след баня, човек, който никакъв не ти е до момента, какво целиш. И от какво точно си изненадана. В 4 сутринта. Някога, като имаше смъртно наказание(не е толкова отдавна, през 80-те го отмениха), точно към 4 са ги събуждали за изпълнение, на най-размътен мозък.

Абсолютно нормално е да срещнеш друг човек, не са женени все пак. Не е нормално да си хлъзгава, да си ги слагаш "на въдицата" и да се правиш на улава после. Не е нормално да внушава чувство за вина като причина за поведението си. Не се заявявал Орлин, тя какво повече иска, с камери, наврени в лицата им. Създадоха отношения, едно красиво начало, има време за дълбоки обяснения. Сега той излезе виновен. Тихомир пък го хвана чувство за вина, че Натали плачела.А тя горката, "невинна" като сълза, още малко и жертва ще излезе. И като е влязла в този формат, какви ги плещи, че е бисексуална, очаква още по-голям интерес ли (ако все пак този клип е истински)

Ето, затова при всичките и корекции, крясъци и минало, ако има такова(кой ли няма във формата, правилно каза Блага, че не идват от манастир), Габи ми стои по-морално. Най-малко, не унижава момчето, което и е избор.

За Виктория-до един момент я съжалявах, вече ми е дразнеща и тя. Ако тя беше поддържала линията на приятелство с Тихомир, може би нямаше да се стигне до това положение. Отчаяно прилепчива, а можеха просто да си говорят, да си помагат, да го остави да се поозърта и сам да прецени. Дори можеше това приятелство да се превърне в нещо по-силно, но така, с команди и следене никога не се получава.

Може ли някой да каже за какво е това дрспане за финал, каква толкова незаменима награда има. Аз мисля, че ако има двойка, при която са уверени един в друг, по-смислено е да излязат и да продължат отношения в естествена среда. Ама не, финал, та финал. За какво им е?

Габи на моменти се държи присмехулно с Калоян. Беше правила коментари за облеклото му (а самата тя се облича толкова селски!), държеше се така, сякаш я е срам от него, когато се опитва да е по-романтичен и да прави жестове към нея.
Тя също беше с прашки и някаква мрежа отгоре, но точно защото е цапната в устата и не особено свенлива, не навява други асоциации (освен тази, че изглежда евтино).
Понеже е по-директна и "народна", хората си мислят, че може би е по-свястна и по-малко лицемерна от такива като Натали, но според мен много я надценяват. Ако не си на нейна страна, дори ако не си съгласен с нея, ще излее каквато помия има срещу теб. Шермин беше същата (някой беше писал, че вредяла само на себе си, а не на другите - категорично несъгласна съм).

Колкото до Натали - тя може би напомня на много жени за техни приятелки, които под претекст, че са много мили/общителни, все се забъркват с някого (често обвързан или желан от друга), а после се чудят какво точно са направили.
Но в случая Тихомир не е обвързан, не принадлежи на Виктория и могат да започнат флирт. Коректно би било обаче да каже на Вики какво възнамерява да направи (особено ако я утешава и вижда, че страда заради него). Както и да каже на Орлин, че нещо ѝ липсва.

Не мисля, че се опита да му вмени вина - просто имаше подходящ повод да му каже, че иска да е по-категоричен. А според мен иска от него и да е и по-властен, по-страстен, по-ревнив. Да я сграбчва, изненадва, а не само да пита, да се съобразява, да "комуникира"..

P.S. А Орлин не ѝ каза, че е влюбен в нея, защото не е. Вероятно много я харесва, но не може да го нарече любов. Този отговор е ОК, защото не я залъгва. Тя също не му отговори, когато той я попита влюбена ли е в него Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 14:16 от Plectruda

# 82
И Ботокс може да сложи Виктория , и зъбите трябва да оправи .

# 83
  • София
Виктория в един от влоговете си казва,че ще сложи импланти,така че очаквайте я с нови гърди,корекциите продължават...
Като е тръгнала, нека оправи и ушите
Според мен по-належащо е пространството между ушите

# 84
Там май нещата са обречени. 😀 Дпри Шермин ми се струва по-адекватна.

# 85
Проблемът с Натали не е, че се оглежда за по-добър match, а начинът, по който го прави. Да речем, че си харесва Тихомир, например. Има колебания, претегля плюсове и минуси и е объркана. Нормално. Обаче е между него и Орлин, а не да е объркана всеки път, щом някой и се усмихне и все да е много изненадана - еми, или не знае къде се намира, или иска цялото внимание върху себе си.  Така беше и с Калоян, и с Радо, и сега с Тихомир. То излиза, че всеки, който и обърне внимание, автоматично поражда у нея съмнения за настоящите и отношения. Орлин да бяга с 300-та, освен ако не иска да има криза във връзката си, всеки път щом на приятелката му и кажат "здравей".

# 86
^
Съгласна съм.
Също това, че постоянно се прави на неразбрала.

# 87
Проблемът с Натали не е, че се оглежда за по-добър match, а начинът, по който го прави. Да речем, че си харесва Тихомир, например. Има колебания, претегля плюсове и минуси и е объркана. Нормално. Обаче е между него и Орлин, а не да е объркана всеки път, щом някой и се усмихне и все да е много изненадана - еми, или не знае къде се намира, или иска цялото внимание върху себе си.  Така беше и с Калоян, и с Радо, и сега с Тихомир. То излиза, че всеки, който и обърне внимание, автоматично поражда у нея съмнения за настоящите и отношения. Орлин да бяга с 300-та, освен ако не иска да има криза във връзката си, всеки път щом на приятелката му и кажат "здравей".

Точно това е противното в Натали. При всяка демонстрация на симпатии от друг мъж, тя започва да се колебае. Шокирана била, изумена била...Ако не харесва Тихомир, неговото признание не би трябвало да предизвиква, каквито и да е емоции у нея. Ако пък го харесва, да беше зарязала Орлин и да се беше насочила към Тишо.

# 88
Е, Орлин си е глезен, вярно е, но не е дразнещ, надут, невъзпитан и т.н. 
Натали е от дисфункционално семейство, тя дълго ще е подлъгвана от всеки срещнат. И ще се забие при някой напълно неподходящ.

# 89
Орлин: "Аз съм прекарал 14 години в това да  изграждам музикален поток от 500 песни ...Аз искам да продам половината права на голяма музикална компания в чужбина, да направя четвърта Музикална компания в България, искам да използвам тези песни, които съм направил, за да мога да изкарам тези пари, както и да издам тези песни, които съм правил, както и да инвестирам в моя роден град."

Ох, пуснете една песен на Орлин.

Това къде го е казал ? В предаването ли?
Аз не мога да чуя нищо от неговия нечленоразделен говор. И каквото успея да чуя, обикновено предпочитам да не бях го чула.
Не разбирам какво се прехласвате толкова по тоя льольо. Ма интелигентен бил. Възпитан. Момчето е расло под стъклен похлупак и попаднал в незащитена среда, е по-скоро стресиран и потиснат и се е свил като ритан пес.
За жалост съм силно алергична към подобни момченца, защото в обкръжението ми има доста такива и разпознавам симптомите им.
За съжаление голяма част от богатите семейства осакатиха синовете си, обсипвайки ги с придобивки, за които иначе всеки човек се бори и предпазвайки ги от всичко лошо в този свят.
Ако при жените не е чак толкова страшно това, при мъжете обаче е пагубно.
За капак пък Орлин не звучи и баш толкова интелигентно, ако успееш да му разбереш какво пелтечи. Да, живял е в чужбина, попил е от чуждия светоглед и е един дървен философ.

Общи условия

Активация на акаунт