🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 174
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Може да имат неустойки в договора. Едва ли всички седят с кеф, когато ги унижават

# 1 276
И какви неустойки има, те не са вътре за пари, които могат да им клъцнат, нито са в Биг Брадър, че да ги лишат от храна и цигари. Нито пък продукцията има файда да си гони най-скандалните и златни кокошки. Толкова им е акъла, влезли са във филма и като овце - каквото им кажат редакторите, това правят.

# 1 277
Всъщност не съм прочела информация откъде се взе тази водеща Райна 🤔 Абсолютно неадекватно води, когато изобщо й виждат очите, цял сезон. Без всякаква харизма, чувство за хумор, с ужасни тоалети и без всякакво присъствие.. Понеже в България всеки е на някого някоя, та се замислих и за нея.. Снощи, когато Денислав мина покрай нея по бански с широка усмивка и добро настроение, тя остана с вдървената си физиономия и без грам емоция. Сякаш нямаше търпение изтезанията към Натали да продължат и това добро настроение не беше в унисон с лична. Изглежда като част от групата на булитата, застаряващи бръмчалки, която едва се сдържа да не даде своите 55 въпроса към Натали и да попие сълзите на многострадалната Геновева Орлин..
Да беше попитала и КрасимирЪ какво прави на няколко пъти в банята с Шермин 😏
P. S. Наум започна да ми липсва с неговите разкази за розите и ухилени ненадейни включвания

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 14:57 от Catfish

# 1 278
Интересно какво ще отговори тази вечер Натали на директния въпрос на Орлин към кого точно има чувства.
Тази вечер ли ще е церемонията на розата?
Нищо с много думи (както винаги).
Със сигурност не е тази вечер, най-рано утре, но пак ме съмнява.
Остават 6 епизода до финала, а панаирът изобщо не е сгънат. Май наистина са приключили снимки на юруш.

Най-вероятно има глоби.
Няма, но тя се усети, че ще изглежда зле.

# 1 279
От къде на къде Киара ще държи сметка на Натали? Що не питаше Красимир същото? Няма я Шермин и мишките са се хванали на хоро, танцуват, ли танцуват. Преди мълчаха като...
На двайсет годишно момиче държат сметка защо седи на два стола. Защото ѝ се иска. И може. И е в точното предаване за това. Само защото единния от тях е пълен мухльо... Съжалявам, но ... да си толкова...толкова....Орлин..и да влезнеш в такова предаване....не знам как са го допуснали родителите му. Най-вероятно им е казал: не се притеснявайте, ще натрупам популярност и ще продам колекцията си за 2 милиарда.
Обаче Натали, кефи ме, как изобщо не трепва. Нека да се пеняват.
Пък и Калоян и той имал мнение, само че не успя да го каже без асистенция и пак нищо не се разбра.
 Дениз пъха, тъпче злобата си, но това извира, прокрадва се отвсякъде. Хайде ще свърши и това, ще се върне при чичовците.
Играта...защо изобщо хабят ефирно време с такива тъпотии.
Виктория...ох момиче...запъти се към Габриела Великова, да те научи на дамски обноски. След това на поредната операция. Е, и терапия би помогнала.

# 1 280
Абе, да си танцьорка в чалготека, си е точно да си на повикване, под прикритие. По мое нежелание, ми се налага да имам допир до тези среди и ви казвам, че така стоят нещата. То си е обществена тайна. Особено в дискотеката на Коцето. То затова и Натито така се пали, като и напомнят какви ги е вършила, явно вече е решила да не се продава (или да става елитна). Ако си истински танцьор, в балет, например, нещата вече стоят по друг начин и тогава е професия. Самия нейн танц, си беше като за клиент. Тя автоматично взе да ме се търка. Задачата беше - потанцувай за, а не отъркай се във. Можеше да направи един несексуален хип хоп танц, балет (нали била балерина уж?) Или каквото и да е. Ама тя си в главата си свързва танците с обслужване на клиенти, не изкуство.

Виктория има дълбоки комплекси. При нея не е влюбване, а за пореден път това, че е отхвърлена и го асоциира с баща си и това, че е набедена за грозна. И то в нейните очи е отхвърлена заради по-млада и красива. Затова беснее. Иначе, като цяло въпросите и бяха адекватни, но си личи колко е отчаяна и озлобена и най-добрата стратетия е да се оттегли с достойнство и самочувствие. По този начин даже може да му предизвика интереса. Ама тя още от началото му се качи на главата и показа колко е отчаяна и жадна за внимание, в същото време без самочувствие и вяра в това, че е харесвана жена. Отделно вече е и над 30 и вероятно иска семейство. Ама баш с този ли....
Изказването му за децата беше много зле. Знае, че това е слабо място за почти всяка жена. Просташко е и е проява на слабост.  Значи все пак успява да го бутне и уязви Виктория.

Орлин, не знам какво да мисля за него. Или е супер наивен и без опит или и той играе роля.

Честно казано, на мен са ми по интересни Блажка и Левент.

А това да събудиш мъж по хавлия в 4 сутринта, докато "твоят" спи. Амиии...показваш си същността на професията. Което няма лошо, Саманта от Сексът и градът е обичан образ и отдавна разби табуто за женската сексуалност. Вероятно и аз бих постъпила като нея някога. Може и да съм постъпвала назад във времето. Имала съм пълноценна младост. Обаче смешното тук ш това, което дразни е маската и това, че не си признава нещата каквито са. В което въвлича и унизява и други хора, без да изпитва емпатия, а напротив - прави го с хладнокръвие и злоба.

Иначе, някой беше написал коментар, че поведението и се дължи на това, че не е доволна от прането в банята. Вече и аз съм сигурна, че е така. Ама няма как да си каже и затова го обвинява в други неща. На мен също лошо пране директно ще ме отблъсне, честно казано. Ама директно ще си тръгна, може би няма да кажа защо, за да не му смачкам егото, но ще кажа, че нещо съм объркана и искам да съм сама, проблемът е в мен, ала бала и приключвам контакт още същата минута. Не да го целувам по челото и да му се търкам. Ок, в предаване са, ама можеше пак да приключи изцяло с него, а не да се търкат.

# 1 281
Като за танцьорка има доста отпуснато тяло Натали. Вчера в гръб, преди да я бутнат в басейна, изобщо не беше уау, а на забавения каданс всичко се тресеше по нея.

# 1 282
И аз коментирах назад, че танцът й си беше като частен за клиент. Аз очаквах, че ще маркира нещо лице в лице, да потанцува най-обикновено, че даже и една забавна ръченица можеше да е. А не да го кара да се изправи и еротично да му се гъне. Но да, явно отработен навик - поне с такова впечатление останах.

# 1 283
Чак отпуснато тяло, не мисля, но е едра и е изгърбена. Няма грация. Ама то за танцьорка в чалготека не се изискват даже и танцови умения, камо ли друго. Идеална си е за целта. Дениз, например, има повече грация. Аз Дениз я харесвам в тяло, вкл.и дупето. В лице ми е so so, но като се направи, е красива. Знае как да изглежда нежна и с класа.

Танцът и си е точно по навик. В нейната глава няма друг вид танц с мъж. Можеше един блус да направят. Ама то си е професионално изкривяване. Лошото е че тази момичета по "балетите" тръгват по много лош път с наркотици и т.н., аз познавам няколко, бяха страхотни момичета, направо в момента са в окаяно състояние. Като гледам на Натка разширените зеници, все си мисля, че има нещо и при нея.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:31 от KPP

# 1 284
Всеки, дори много трениран човек, при такова движение на тялото и на забавен каданс - ще му се тресат мускулите.

# 1 285
Тя и едра май не е точно, като я показват от далеч си изглежда слаба, просто някак краката са ѝ като трупчета, не са грациозни. Също не ми изглежда отпусната.

# 1 286
Красун изпра с три различни жени, за него нямаше проблем, дори напротив. Натали обаче е "цветарка". Живеем си в патриархата и най-лошото е, че основно жените подкрепят това.
Булитата от старите сезони пак се активизираха, горките шафрантии колко завиждат 😏
Напротив, всички в темата го оплюхме.

В темата да, но в къщата той си остана, и е, герой. Излезе герой.
За разлика от натали - която според същите тези, била лека жена.
Двоен стандарт от всякъде.

Връщам се да ви чета...пред обите ми е още нелепата пандеЛа на Викторията злобата SatisfiedNerdHead Band

# 1 287
  • SF
Натали я канеха по срещи и проявяваха интерес към нея, защото е харесвана. Хваща окото на новодошлите.
Левентите, Павел и Денис също щяха да искат да се опознават с нея, но попаднаха в друг сюжет и хем стоят в миманса и забравихме за тях, хем е неуместно сега и те да се наредят на опашката.
Калоян пък да се изказва за Натали.. Нали и той беше сред кандидатите там?!?

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 14:57 от Esmee

# 1 288
Калоян го е яд, че Натали го отряза и сега сипе огън и жупел срещу нея… типично по мъжки.

# 1 289
Интересно ако Натали отговаряше на всеки въпрос, че не е длъжна да им обяснява или защото така е решила, какво щеше да стане?

Общи условия

Активация на акаунт