🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 867
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Много гадни въпроси. Не мога да повярвам. Злобаря Виктор пак почна да си яде пръстите.

# 1 381
Не ми е симпатична като поведение Натали, но и на мен започна да ми писва вече едни и същи въпроси да се задават, ама кой харесала, ама външно кой ставал, ама с кого флиртувала…

Е сега Киара е редно да отговори защо след като Краси се подигра с нея, тя остана, а не показа достойнство да си тръгне.

Тихомир на фона на цялата какафония си мълчи в поза Мислителят.

# 1 382
Боже мили, Виктор какво го интересува дали се е възбудил??? Какъв е този въпрос???

Проверява си опциите момчето

# 1 383
Не ги ли е срам всички по-възрастни жрици, играчи, мамини синчета да разпват най-младото момиче там?! Искаха да я смачкат, да я разплачат, не им се получи, изкара характер.
Оффф, Орлин не мога да му слушам бръщолевенето и да го гледам вече, станал ми е мега отвратителен 🤮 А така го съжалявах и защитавах, не е трябвало, мишок!

# 1 384
И аз, като не знам кого харесвам, ходя да се събличам при единия и после да будя другия по хавлия Wink

# 1 385
Какъв другарски съд и спретнаха покварените хиени.

# 1 386
Все пак този триъгълник е много по интересен. Другия беше много тъпоъгълен.
Единствено ме дразни, че много се повтарят и омръзва. Трябва още някоя сюжетна линия

# 1 387
Отказвам да повярвам, че толкова им пука на всички каква е ситуацията, със сигурност от продукцията са им дали задачи да пишат въпроси по казуса.

На жените, особено на Дениз, злобата много им личи.

Натали някак говори и не успява да построи смислено изречение. Нищо не ѝ се разбира.

Оф, Орлин пък той - задават му въпрос с отговор да или не; той започва да развива теории какво е любовта.

# 1 388
Е, Красимире, ти пък къде се намеси, много бързо забрави за своя тъпоъгълник

# 1 389
Е, с тази хавлия ще ме убият направо. Че по хавлия е по-покрита от роклите на някои на масата. Simple Smile

# 1 390
Божеее, Кратун задава въпрос не било ли добре да й пуснат песента "най ми е добре с няколко мъже" 😏 Няма такъв нагъл перач на три жени!

# 1 391
Дениз слуша Орлин с внимание, струва ми се, че уважава възгледите му и би искала подобно отношение към себе си.

# 1 392
Гледайки епизода, не съм чела предните коментари, но се замислих, че Дениз може би има симпатии към Орлин. Само аз ли си го мисля.. 🙄😁
Дениз слуша Орлин с внимание, струва ми се, че уважава възгледите му и би искала подобно отношение към себе си.

Очевидно не 🙏😃

# 1 393
И аз си го помислих за секунда, но може и да е просто проява на уважение. Все пак цивилизовано е да се изслушват.

# 1 394
Дениз в стори в инстаграм беше заела страната на Орлин в спор с Виктор

Общи условия

Активация на акаунт