🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 863
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 395
Филипа с най-рационалният коментар!

Орлин изобщо не държи на това момиче... ужасен.

Красун много идиотски коментари- сякаш той много лесно взе решение 😃ужасен.

Дойде ред и на кринджа със ставането...

# 1 396
Викторе, много мечтаеш Орлин да се сети за теб, еййй… вече наистина започвам да се съмнявам.

# 1 397
Виктор - "Човек развива гръбнак бавно. Факт е, че за първи път й каза нещо напреки.".
Тук съм съгласна с него.

# 1 398
Кристина с каква досада се изправи.🤣

# 1 399
Орлин и Дениз биха били добра двойка, но заради имиджа на тате няма как...

# 1 400
Петър и Кристина влюбената двойка 😂 Калоян влюбеният Шекспир 😂😂 Къде ми е легенаа 🤮🤮🤮
Виктор и Кристина кога ще станат 😀

# 1 401
Красимир… стига си говорил

# 1 402
Отказвам да повярвам, че толкова им пука на всички каква е ситуацията, със сигурност от продукцията са им дали задачи да пишат въпроси по казуса.

Eстествено, че е режисирано, въпросът че никой от тези нарциси няма начин да се вълнува истински от тези глупости дори не е важен, никой нормален не би отговарял, още по-малко подробно, в реалния живот на подобни провокативни въпроси от очевидно враждебно настроени индивиди, които е ясно, че не търсят някакъв отговор, а просто правят обидно изявление с въпросните. Ясно е, че повечето не биха дошли за тази мизерия и без награда и са на "твърд хонорар", самоизлагането в ефир с участие в тъпи скечове е очакваната работа, която трябва да свършат за този хонорар.

# 1 403
Виктор е голяма дива. Като стане въпрос за някой друг търчи да им рови под завивките, но в мига, в който някой нещо го “накърни” започва с типични женски трикове.

# 1 404
  • София
В защита на Натали ще кажа, че съм била в ситуация, в която не искам да обидя или нараня човека отсреща и не казвам категорично "не" а просто леко се отдръпвам. ( Това защото не бих искала никой да се чувства "не достатъчен" или да нараня чувствата му, просто защото не си пасваме в момента) Така че разбирам какво стои зад думите "не искам да нараня никой"...

Прекалено много я нападнахна, изглежда смешно и лицемерно точно Дениз и Габи да четат морал. Пролича си злобата на много хора

# 1 405
Патриарх Виктор.

# 1 406
Виктор ще има патриархално семейство.

# 1 407
За едно обаче съм съгласна с Виктор - който плаща, той поръчва музиката. Не може хем да имаш претенции, хем да искаш друг да ти плаща масрафа.

# 1 408
Голям комплексар е тоя Виктор.
Дениз сигурно изкарва повече пари от него, а щом само това той може да даде, да ходи да си търси някоя безработна.

# 1 409
Айдее, Виктор каза мнението на 90% от мъжете, които издържат жените си: щом аз въртя бизнесите и моят гъз е на тезгяха, ние не сме равни!
Тя трябва да мие чинии и да мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт