🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 861
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 500
Тук Криси и Виктор явно вече се харесват.

# 1 501
Явно не сте се разяснявали сериозно с партньор и всичко ви е вървяло по мед и масло, за това този доста нежен разговор ви се вижда отвратителен и пълен с насилие... Боже!

Определено насилие няма. Само да беше казал, че споделя “чувствата” й, щеше да е доста по-добре.

# 1 502
Криси говори глупости - една смачкана жена и жертва. Не ме учудва, че сега са заедно с Виктор. Това не е спойлер, нали? Май точно в тази тема пускахте снимки.

# 1 503
Патриархът скоро ще започне да изисква жена му да го нарича "Господарю".

# 1 504
Виктор само дето на мама не се оплака, че жена му не ще да го боготвори.
Нима няма отговорност в отношенията между двойки, в които жената иска да е нещо повече от чистачка/готвачка?
Нима няма устойчиви отношения, когато жената иска да изразява мнение?
Този страда от доста болно его.

# 1 505
Виктор е страшен помяр.

# 1 506
  • here and now
А Виктор защо е там? Като е толкова "нормален" и всичко му е наред?

# 1 507
Виктор колко е долен...!! Колкото и красива и желана да била Дениз, в крайна сметка се озовала сама в Ергенът. Многото бройки били от комплекси и пр. Абе срина я със земята! И това от едно дребно спречкване! Изрод на изродите е тоя!!

# 1 508
ВИКТОРЕ -факта ,че и ти си тук да ти плюя на богатството и .......не стига,че е грозен ми и нахално агресивен.....да се взимат с оправната Криса,която се правеше на ледена пред Петър,но я вижте к'ви съвети дава на Дениз,.....

# 1 509
Горе-долу става ясно защо Кристина и Виктор са се събрали..
Тоя Виктор и той как обърна палачинаката за 1 ден... защото Дениз казала, че не искала патриархално семейство... тя по-скоро не иска да е робиня на мъжа си.
И как каза на синхорн... ми ето тя пак е сама и е в това предаване... боже, боже... ми ти какъв си бе, да не си щастливо женен, в същото положение си.

# 1 510
А Виктор защо е там? Като е толкова "нормален" и всичко му е наред?
А, де! Точно това си мислех и аз... Устат комплексар.

Той добре описа Дениз, ако гледаме рационално на нещата.
Ала тези неща ги казва с голяма злоба. Той е съкрушен, че не става винаги и точно както той иска. Не знам колко пъти повтори, че Дениз била "красива", "известна" и била с "милионери". Страшно е комплексиран, че не може да я овладее и контролира, че е била и с други преди него. Невероятно озлобен човек. Бих казала, че е също малодушен и жесток.

# 1 511
  • София
Тоя нервен жалкар Виктор, дето си залагал г.за на тезгяха, с тия смешни разбирания издава огромни комплекси. Дениз направо се отърва от този фалшив милионер.
И аз пуснАх сълза за султан Виктор от великолепната четворка!

# 1 512
Дали още в предаването ще се гаджосат Виктор и Крисито? Тя доста самоотвержено го защитава, той разкара Денис...да не са препрали още там...

# 1 513
Щом се събуди това момиче Криси, и заговори, значи си го харесва Виктор.

# 1 514
Ох, колко са сладки гълъбчетата. Орлин трябваше да реагира, иначе нямаше да го уважава никога. Той също е влюбен загубен, но сигурно иска да изчака още малко преди да й го каже, за да види дали Натали пак ще залитне. Можеше да й го каже много по-рано, ако не беше играла този цирк.

За Виктор и всички с неговото мислене, моля те вземи намери една машина на времето и се върни в 50те години на миналия век и спри да заемаш място. Вече нито една жена не иска това, никой човек по-принцип не иска да бъде ръководен, защото това е просто обидно за човешкото достойнство. Носиш или не носиш пари, не ти дава право да третираш жената като собственост и да задаваш тона. По-големия процент от психически нормалните жени в съвременния свят искат грижа, издръжка и да имат думата, ако не разбереш това, ще си просто един портфейл и насилник. Жените винаги са имали и винаги ще имат нужда от грижа, защото ролята им е да създават деца и да се грижат за тях, дома, и мъжа по 24/7, но това не означава че са роби и нямат право на уважение и глас в дома.Точка.

Общи условия

Активация на акаунт