🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 829
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 485
Еми нали искахте мъжко поведение.. това Орлин да й зададе ясно въпросите без да й дава възможност да бяга от тях и от него, какво е? Съжалявам много.. той й беше като психоаналитик или като баща в този разговор.. въпреки че смятам, че щеше да бъде най-добре, ако накрая й беше казал и той и аз съм влюбен в теб... но ще го очаквам, ако не се разкапят нещата пак. 

# 1 486
Казах си още преди няколко епизода, че по мое мнение Орлин е гей, което няма лошо стига да не се превърне в женомразец търсещ жена камуфлаж която да манипулира и върти на шиш, както тази вечер се отнесе с едно много по младо от него момиче

Аз не смятам, че е гей. Доста арт мъже са по-нежни като натура.
Но във Виктор няма нищо арт.. или поне аз не виждам..

Той вече ми прилича на тези прикритите гейове, които го показват чрез хомофобия

# 1 487
  • София
Хора, много се напрегнах. Наистина ми стана много жал за нея. Отвратителен е този мухльо. Това не е обич, нищо не е. Онзи искал да спи само с нея, а той пък не иска, но иска тя да го величае. Дано се осъзнае това момиче, но подозирам че цял живот ще е подмятана така. Наистина трябва психолог да се намеси.

# 1 488
Уж гледам редовно, ама не разбрах как стана разрива между Дениз и Виктор? И защо не излъчат тези разговори?

# 1 489
  • here and now
В един от миналите епизоди Виктор беше седнал крак върху крак..
Не бях виждала мъж да седи така...

# 1 490
Виктор ще даде ли роза на някой?

# 1 491
Еййй, Кристина много разбирала Виктор, чак взе, че проговори.
Явно от тук започват искрите

# 1 492
Еми нали искахте мъжко поведение.. това Орлин да й зададе ясно въпросите без да й дава възможност да бяга от тях и от него, какво е? Съжалявам много.. той й беше като психоаналитик или като баща в този разговор.. въпреки че смятам, че щеше да бъде най-добре, ако накрая й беше казал и той и аз съм влюбен в теб... но ще го очаквам, ако не се разкапят нещата пак.  
Да! Човекът направи това, което всички отдавна чакахме и се държа мъжки - хвана я на къс пас и изиска ясен отговор. Иначе е женчо, сега е насилник! Несериозно е!
Съгласна съм, че се държа като психоаналитик, наставник, голям брат, хареса ми! Никакво насилие нямаше, напротив, не сте виждали вие разигравани мъже...

# 1 493
Не ми беше приятна сцената с Орлин и Нати в спалнята. Хем исках той да ѝ постави въпроса ребром, хем ми стана кофти как се получи в крайна сметка. Изведнъж минаха в режим на гневен господар и провинена. Той размаха гнева си над главата ѝ,  а тя се смали до  малко момиченце с виновно, умоляващо гласче. Че и в любов му се обясни без ни най-малко отстъпление от негова страна да признае чувства. Не знам какво да мисля. Не разбирам какво се случва. На следващия ден той се разплака, защото за пръв път чува някой да го нарича "любов моя". Може пък да се обичат и двамата, си казвам и сама не си вярвам.

# 1 494
Дениз си призна поне, че го прави за имидж. Хайде сега, ред е на другите бивши Ергенки

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 14:56 от ashley5

# 1 495
И Дениз, и Кристина с тъмни очила в стая.

# 1 496
  • София
Отвратително беше за мен да го гледам, честно. И в следващия кадър той казва - получих това, което исках да чуя, преди за взема решение дали да си тръгна. Тоест той не се радва от признанието, а го приема като награда и все още се колебае. Ми...............

# 1 497
Ако Натали не бе разпъната на другарския съд, щеше да си избере Тихомир, то е видимо как търси вниманието и компанията му, буквално оживява като е с него. Според мен много се уплаши от другарския съд, замисли се, че така и ще я съдят отвън и затова изведнъж се оказа влюбена в Орлин.

Хем не я уважавам, че го върти, хем я съжалявам за този другарски съд

# 1 498
Явно не сте се разяснявали сериозно с партньор и всичко ви е вървяло по мед и масло, за това този доста нежен разговор ви се вижда отвратителен и пълен с насилие... Боже!

# 1 499
  • София
Казах ви, че Орлин е гаден манипулатар. Отвратителен е.

Общи условия

Активация на акаунт