🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 842
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 470
Еее, кефите ме! Орлин е манипулатор, не я защитил... Че той чак смешен стана от адвокатстване! Накъде повече? 😀
Манипулаторката е тя с бебешкото фъфлене и плачкане!

# 1 471
Казах още преди няколко епизода, ще се повторя, че по мое мнение Орлин е гей, което няма лошо стига да не се превърне в женомразец търсещ жена камуфлаж, която да манипулира и върти на шиш, както тази вечер се отнесе с едно много по- младо от него момиче. Съжалявам че съм го съжалявала и защитавала. Причината за мнението ми не е заради външния вид и артистичността му, а заради липсата на емоционална обвързаност с жена до момента и пасивната агресия която излъчва. А забелязах че с Виктория много си подхождат като приятелки 😏

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:20 от Catfish

# 1 472
  • София
Леле, голямо лекенце е Орлин. Съжалявам, че съм го защитавала досега. Чак плюнката на Джани не заслужава, но не заслужава и жена до себе си. Пълен льольо.

# 1 473
  • София
Аз явно различно предаване гледам. За мен тоя Орлин е ужас, ужас! Мълча като пукал докато му разнасяха гаджето под носа и след това, подкрепен от другите я направи на 2 стотинки пред всички, а накрая и насаме я довърши. Ужасно токсичен Муньо е. Да си беше заминал на момента, само стои и я върти на бавен огън… Влюбването означавало да вижда, че на човека отсреща му пука за него!
При положение, че тя дори не е 1 стотинка, значи я е издигнал по-високо отколкото е заслужила.
Този льольо ли струва нещо? Навън никоя не би погледнала този жалкар.
Е, ако доживеем още 2-3 седмици ще разберем... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 474
Интересен избор на думи иначе...гъза на тезгяха...

С това изражение и по начина по който го казва, някак ме кара да го приема буквално Laughing
Явно ще прави конкуренция на жена си в онлифенс. Ще се подвозава той от профлите и. Така го разбрах

# 1 475
Казах си още преди няколко епизода, че по мое мнение Орлин е гей, което няма лошо стига да не се превърне в женомразец търсещ жена камуфлаж която да манипулира и върти на шиш, както тази вечер се отнесе с едно много по младо от него момиче

Аз не смятам, че е гей. Доста арт мъже са по-нежни като натура.

# 1 476
"Наистина ли се изпусна, наистина ли се изпусна, погледни ме, наистина ли се изпусна?". Тази да не е пръднала?

# 1 477
Много ми дойде насилието към Натали от страна на Орлин, след вечерята, насаме. Едва ли не насила изтръгна от нея, че е влюбена. В този скадал тя беше минала с детския глас. Какво изживява това момиче? Детето Натали е живяло в такова семейство, от 13 г се е борила сама да успее.
И нямат психолог в това Шоу, да поговори малко с участничките, в случай като този.
И това беше урок за Натали, свикнала всички да са влюбени в нея и първи да и казват милите думи.
Но и това нищо не значи, утре може да даде розата на Тишо. Показа ми нагледно зодия Близнаци как се колебаят.

# 1 478
Наистина ли се изпусна, та наистина ли се изпусна...! Тя - ти си моето любовче и после скимтене и мяукане. Офф, аман!

Бе какво насилие от Орлин към Нати насаме видяхте? Човекът изиска отговор! Ми много ясно, вие сигурно нямаше?

# 1 479
Орлин е delulu. И много напомня на един бивш тормозител. Манипулира по много един такъв тънък начин. Понеже не удря с юмрук по масата, изглежда по-невинен. Ужасен ми е. Но за него имаше такива подавки още по предишни синхрони. Говори едно такова рационално... това не е влюбен и уязвим човек.

Тоя е пълен ненормалник за мен.
Все още не харесвам Натка, тя също според мен е манипулативно и ограничено същество. Но я хвана страх, и му клекна.

# 1 480
  • София
Смачкаха Натали с тези нападки и тя е готова да каже каквото и да било, за да престане този линч. А Орлин я смаза още повече. Противен човек

# 1 481
  • here and now
Казах си още преди няколко епизода, че по мое мнение Орлин е гей, което няма лошо стига да не се превърне в женомразец търсещ жена камуфлаж която да манипулира и върти на шиш, както тази вечер се отнесе с едно много по младо от него момиче

Аз не смятам, че е гей. Доста арт мъже са по-нежни като натура.
Но във Виктор няма нищо арт.. или поне аз не виждам..

# 1 482
  • На морето!
Ооо,  Фифица прояви емпатия и показа, че може и да мисли?!

# 1 483
Да, този триъгълник е много по интересен. Я колко различни мнения има. Докато Красимира много постно играеше.

Ами друго ниво - Орлин го вдига, доста смесени вайбове дава.

# 1 484
Тишо каза нещо много вярно - тя просто има много избор. Като много хора те искат, нормално е да сравняваш. Като те иска само един, там си кюташ.

Общи условия

Активация на акаунт