🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 805
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 560
Кристина и Виктор са започнали още от вътре, 100%.

Кристина ми е много странна с обръщението си към "любимия": "Петър, ела!", "Петър, искаш ли сладолед?"
Познавам много Петъровци и никой близък не се обръща към тях така, я Пешо, я Пепи, я някой прякор. С цяло име те вика майка ти, когато си сгафил сериозно. А Петър я нарича Криси.
Tам откъдето е родом Кристина, често се използват целите имена за обръщение, особено пък Петър. Не ми е странно, при нея се усеща колко не е променила говора си от твърдия диалект, който е характере.

# 1 561
  • SF
Продукцията яко се намеси и ги оплеска едни... Първо накара Тихомир да се заяви, после да я покани, онази игра с танцуването в скута и бутането в басейна, после от цяла маса Тихомир трябваше да се чучне до тях, да се превърне във Виктория и да се лепи.
Те тримата отиват последни на масата, отправят се към трите места.
Тези тримата утре ще се заявяват ли пак? Страшният съд 3!

# 1 562
  • София
Виктор определено има проблем най-вече с миналото на Дениз. Не може да преглътне И това, не само факта че тя не му ходи по гъза, който той услужливо слага на тезгяха. За нея не ми е жал, но я разбирам. Може би и тя не иска да даде 100%, защото нещо в него не й харесва. А то има доста неща за нехаресване. И у двамата всъщност.
За утре - не мисля, че другите ще решават кой ще си тръгне, не се връзва изобщо с мъмренето, за което намекнаха. И да, никой от двамата не я защити на т.нар банкет. По сценарий е всичко, но ще се радвам да им размахат пръст, защото са пълни лекенца и двамата. И стига вече жените са демонизирани. Ако получава всичко, което има нужда, никой не гледа встрани. Важи и за двата пола, но жените са наричаните с грозни имена.

# 1 563
  • Street of Dreams
Хареса ми отношението на Кристина по въпроса - опита се да представи на приятелката си другата гледна точка. Друг е въпросът Дениз дали ще види себе си в тази роля. Просто не мога да понасям "приятелки" като Габа и Блага, които за всяко нещо викат "бягай с 200", въпреки че хората явно се харесват и има смисъл да се търси път да са заедно.

Тук не взимам отношение кой крив, кой прав и какви трябва да са точно ролите в една връзка, просто за всеки тип мъж си има тип жена и обратното. Понякога става с малко напасване, понякога хич не става.

# 1 564
Напасване има при всяка двойка, но някои хора губят индивидуалността си в процеса.

# 1 565
Бягай е най- лесния вариант.  Бягат слабите, хората на бързия живот, бързите избори - бърза мода, всичко и сега на момента го искам, ако не стане следващия да влезне, но никой не си дава сметка, че една връзка се гради с много време и заедно със сладкия живот се изпива и доста горчилка.

# 1 566
  • SF
Има връзки, които е по-добре да не се градят никога.

# 1 567
Хареса ми отношението на Кристина по въпроса - опита се да представи на приятелката си другата гледна точка. Друг е въпросът Дениз дали ще види себе си в тази роля. Просто не мога да понасям "приятелки" като Габа и Блага, които за всяко нещо викат "бягай с 200", въпреки че хората явно се харесват и има смисъл да се търси път да са заедно.

Тук не взимам отношение кой крив, кой прав и какви трябва да са точно ролите в една връзка, просто за всеки тип мъж си има тип жена и обратното. Понякога става с малко напасване, понякога хич не става.

Да, хубаво е че Криси е по еснафски тип и разбира нещата, иска да даде съвет как да си жена която се подчинява.
Аз също не харесвам някои постъпки на Дениз, злоба и тн, но в случая напълно я оправдавам. Говорим за мъж с философията на Андрю Тейт, това минава границата на допустимото  за връзка и за опити за напасване.

# 1 568
Насилието срещу жени е важна и болна тема и започва с такива сценки като на банкета, затова Тушев се е усетил, че трябва да са в тренда. Не знам какво ще става утре, но главните действащи лица в другарския съд не бяха Орлин и Тихомир. Други се изживяваха като морална полиция, прокурори, съдии и съдебни заседатели. Не без любезното съдействие на редакторите и продуцента, предполагам. Не че мъже на място не трябваше да станат и да прекратят тази грозна сцена, но не те бяха остриета на атаката срещу Натали.

# 1 569
Дениз какво да тича след мъж, който и се обясни в любов, а след няколко дни вече е готов да я зареже. Виктор е абсолютен комплексар, който е уж много преуспял, а само гледа в чуждата паница.

# 1 570
Виктор е болезнено злобен и комплексиран мъж. Да седиш и да се обясняваш колко си влюбен, а после да се извъртиш като палачинка и да започнеш да говориш, че на тази жена нещо не й е наред, щом е ТАМ и е свободна е просто дъното. Той какъв е като е такъв мъжкар, бизнесмен и т.н. ама все пак е без жена?

# 1 571
Има такива хора. Една моя приятелка също е така с мъжа си. Питала съм я защо не го нарича с галено име, така била свикнала. Но все звучи малко сякаш го хока 🤭
Ха ха, аз на моя говоря най-често на фамилия, с което не изразявам нищо - нито дистанция, нито респект, просто удобство и навик.
Да риташ падналия не ми е сред предпочитаните средства за изясняване. Орлин точно това направи, досмачка я. Той как се чувствал, той какво заслужавал, той имал времево предимство, его, его, его. И това доволство, като изтръгна признание, без да дава... Беше му важно да е печелившият на всяка цена. Чак и нагло обяви, че било лесно да си признаеш чувствата. Не мисля, че изпитва вече нещо към нея, изтрезня на другарския съд. Още там почна линчуването.
Виктор си е Виктор. Май най-много се засегна, че Дениз го изложи, като издаде, че я е лъгал за интереса на Натали. И че му държи сметка дали ѝ се е усмихвал. Ама как ще го пита, още малко и собствено мнение ще изказва, ама ха! Не става!
Относно миналото на Дениз, познавам жени с такова бурно минало, които като намерят правилния човек, стават съпруги по каталог. Очевидно тя си е мислила, че Виктор наистина е подходящ, затова плака толкова пъти, от разбитите илюзии.
Утре явно ще изпратят тримата да се разбират извън рая, а Виктория ще страда по Тишо. Май на него наистина ще му е нужна ограничителна заповед навън, няма отърване от нея.

# 1 572
Точно така, продукцията хубаво си нахъса и назлоби участниците, подреди ги кой кого да покани, кой къде да седне, коя да е водещата - всичко по ноти за топ скандал! Скандалът стана чуден, още по-хубав от предвиденото, направо бамбона! Е, да де, ма много женомразко пък стана, а от продукцията са европейци, готини пичове, радетели за справедливост, ни мой тъй! Ай ся двамата льольовци, които ги разиграват като панаирджийски мечки, айде на пангара и двамата, за дисциплинарен контрол! 😀

# 1 573
  • SF
Много е смешно да се упрекват, че са сами и са там. Това е условието на предаването! Всички са сами, въпреки че са много убави, и всички са сами, въпреки че са много хай и знаят какво искат, а не са като Натали.
В живота също има такива ситуации. Два пъти разведени се чудят защо някой е сам и никой не го иска. Е, тебе като те поискаха 2-3 пъти, ти какво направи?

# 1 574
Виктор изобщо не беше ОК с миналтоо на Дениз, тогава също му личеше, но и всичките му думи как той бил консервативен, за мясттоот на мъжа и жената са в тотален противовес с миналото на Дениз. Според мен Виктор просто е достатъчно хитър и манипулативен да си трае до момента, в който не прецени, че е подходящ за личния му имидж да разкара Дениз.

А Дениз милата може и да е била влюбена или да се е надявала, че някой бизнесмен ще приеме миналото й, но е дълбоко заблудена. И тя, и Блага вехнат. И двете поне 15г са се опивали със зъби и нокти да примамят дългосрочно няккой богаташ. Щом до 35г не са успяли, надали към 40 ще успеят. Конкуренцията със свежи лолитки на 20 като Натали е огромна, те затова и са така настървени към нея.

Общи условия

Активация на акаунт