🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 776
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 545
Дениз беше застигната от Кармата! Заради злобата й, заради лошотията й, заради завистта й, заради интригите й, заради пошлостта й! Браво, абсолютно заслужено!

+1 Вярно е!

# 1 546
Аз имам предлагам да си станат throuple Joy

# 1 547
Тушев точно да говори за "Алената буква", при положение, че изтисква всяка капка скандал и унижение за участниците във всичките си продукции...

# 1 548
Кристина и Виктор са започнали още от вътре, 100%.

# 1 549
Орли за първи път реши да се бори за любимата си с всички средства - на война и във любовта всичко е позволено, сега излезна манипулатор.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 00:15 от mauigirl

# 1 550
Дениз беше застигната от Кармата! Заради злобата й, заради лошотията й, заради завистта й, заради интригите й, заради пошлостта й! Браво, абсолютно заслужено!

Да се откачи от Виктор е дар отгоре, а не наказание!

# 1 551

Кристина ми е много странна с обръщението си към "любимия": "Петър, ела!", "Петър, искаш ли сладолед?"
Познавам много Петъровци и никой близък не се обръща към тях така, я Пешо, я Пепи, я някой прякор. С цяло име те вика майка ти, когато си сгафил сериозно. А Петър я нарича Криси.

# 1 552

Кристина ми е много странна с обръщението си към "любимия": "Петър, ела!", "Петър, искаш ли сладолед?"
Познавам много Петъровци и никой близък не се обръща към тях така, я Пешо, я Пепи, я някой прякор. С цяло име те вика майка ти, когато си сгафил сериозно. А Петър я нарича Криси.
Сигурно да не му смачка мъжкото его, като го нарича с умалителни имена Trollface

# 1 553
Има такива хора. Една моя приятелка също е така с мъжа си. Питала съм я защо не го нарича с галено име, така била свикнала. Но все звучи малко сякаш го хока 🤭

# 1 554

Петър е страхотно име. Никога не бих нарекла някой с това име с "Пешо" или "Пепи".
Дъщеря ми се казва Петра. От бебе си е просто "Петра". Като се карам е"Петрано" 😅

# 1 555
Кристина много започна да се обяснява, какво би искал Виктор и какво му трябва. Много е запозната.

# 1 556
  • Варна
Скрит текст:

Петър е страхотно име. Никога не бих нарекла някой с това име с "Пешо" или "Пепи".
Дъщеря ми се казва Петра. От бебе си е просто "Петра". Като се карам е"Петрано" 😅
Баба ми се казваше Петра. Heartpulse
По темата: Имаме звателен падеж, правило е да се каже Петре.
Много ми е дразнещо казването на името както е, особено при мъжките имена.

# 1 557
Виктор е ужасен в начина, по който се държи, но само за едно е прав, че фалшивостта по отношение на блага/изобилие и представяне в обществото, към които се стреми Дениз и всички подобни на нея момичета са напълно илюзорни и накрая винаги оставаш сам.
Тук е редно да се замислим дали обличането на същинските ценности в нещо материално не е причина да губим любовта, защото ТЯ изисква искреност в пълната й форма без никакви маски.

# 1 558
  • SF
Аз само да попитам!!
Сега, докато ревунчат тези двамата, Дениз и Виктор, подходящо ли е някой да ги изправи на банкетната маса и да ги подпука: Ама ти беше ли влюбен, а защо не й го кажеш, а беше ли възбуден, докато я мачкаше на спалнята и я наричаше експерт, а тя беше ли готова, а бяхте ли голи?

# 1 559
  • sofia
Дали няма да се окаже от продукцията постановка това с признанието на Тошо?

Общи условия

Активация на акаунт