🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 007
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 680
Хареса ми въпроса. Аз, колкото и да е странно, си избирам Красимир. Само него не видях да се комплексира от жените около него, да се пеняви какъв мъжкар е и да се опитва да ги мачка или обсебва. Плюс това е с волско търпение, а и има хубава усмивка. За приятелка си избирам Дениз, Криси е много скучна, а Виктория е просто ужасна.

# 1 681
1.Йовица , но да не се виждаме непрекъснато, колкото е нужно да спасим човечеството и да не се излага на слънце през това време и да извади обицата, да се облича едноцветно и да пусне по-дълга брада (Не съм захванала тази тема май: нямал зъб а? Хората нямат половин крак, цял крак, два крака, една длан, цяла рака и пак съществуват, ее...не в България де, тук едвам преживяват, но на други места. Но пък човека няма зъб, как смее да се показва?! )
2. Красимир, само да не говори изобщо, да спасим света и да не го виждам повече.
3. Виктор (ако съм непрекъснато на антидепресанти и водка) и само да спасим планетата и да съм със затворени очи и уши и изобщо да не ми говори мега анти ми е, особено когато проговори, та този не си поема дъх когато има нещо да каже...
Даже ще си помисля дали изобщо си струва да спасявам човечество и светът ако са само тези тримата. Нека да свършва света.

За приятелки:
1. Дениз, ще си разменим по някоя история. Ако ми започне със тези озлобени приказки прикрити под нещо което си мисли че е ирония, но е далеч от ирония, ще я науча кое е ирония и сарказъм.
2. Виктория, да, има си проблеми, но на всеки подкаст хората (водещи и гости) казват че са добри приятели с нея и не знам, може да има нещо приятелско в нея, стига да не се борите за един мъж или да не сте мъжа който не я иска. Ако се озлоби....ще съм по груба и от Тихомир.
3. Кристина, просто когато някой не ми харесва,  не ми харесва.

# 1 682
  • София
Аз вероятно бих взела Йовица, макар че е адски, адски грозен, но поне не е злобен като Виктор или тъп и безхарактерен като Красимир.

От момичетата - не и Кристина - много е скучна. Може би Дениз. А може и Виктория - вижда ми се като някоя, която ще ме разсмива.

# 1 683
От мъжете Красимир, а жените за приятелка- Дениз.

# 1 684
Подкрепям мненията за Киара. Много ме издразни, как се опитва да взима думата и да се прави на много "честна" при положение, че преди 2 седмици разказваше как я отвращава Краси и как само напук била правила, после пък много влюбена била. Та точно тя ли се намери да държи сметка за действията на другите. Нещо е глътнала много въздух.

# 1 685
  • София
Киара е глупава и простовата. Не знам защо сте изненадани от нивото й.

# 1 686
Не знам, но аз тоя Виктор не го търпя грам, не знам какво е да ти е в къщата. Щял да живее в патриархат, абе, льольо, погледни се какво предлагаш ти първо пък тогава говори. Забогатял набързо и вече се мисли за Господ. Просто Дениз е доста голям залък за комплексар като този, защото той за мен е комплексар.

# 1 687
Най-голямата тъпотия е Нати да си тръгне сама… Къде е възмездието? Аз очаквам отмъщение — направо го изисквам, иначе сценарият няма смисъл.
Те вече го казаха, че жените ще дават рози. Ако трябваше да избирам кой да дава рози, избирам първо Виктория — да видя на кого ще я даде. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:38 от Zara73

# 1 688
  • Пловдив
Аз бих избрала колкото и да е странно Йовица, на второ място Краси Колебаещия се, на трето Виктор. Значи тази класация с много мъка я правя, но Краси и Виктор са ми ужасни, нищо хубаво не мога да намеря в тях, Йовица не че е по-стока, но поне по-грижовен до обсесия към партньора. За жените Дениз на първо място, на второ място Криси и Вики последна. Виктория е озлобена, живееща в собствен свят откачалка, ако не е сценарий е страшно. Дениз ми се струва приятна за общуване, въпреки злобните й включвания, Кристина някой преди мен я обобщи много хубаво - мълчи, мълчи и изръси простотия. Даже Габи Б.  имаше уместно изказване в този смисъл - Петър, излез, защото Криси се разприказва т.е. не знаеш каква глупост ще каже и пак да вдигне кръвно.
Моят сценарий за довечера също е сходен, че Натали ще избере 6 жени да дават рози. Не ми се връзва другарският съд да избира, смисъла на порицанието на Тушев е, че са позволили гавра с Натали. Но може да излезе и друго. Може Тушев да накара Орлин и Тишо да си тръгнат, което не знам по какви правила ще е и на какво основание. Аз още съм загрижена за съдбата на Денислав, много искам да остане в шоуто.

# 1 689
Орлин има песен със Симона Загорова. Явно всички ги влече към чалгата.

# 1 690
Харесва ли Натали Орлин? По-напред писах за хората с травма, че нямат цялостност. От тук автоматично следва, че няма как такъв човек да е отдаден на един човек. Различните същности в него искат различни неща. Детето иска да си играе, да се забавлява с някого, да прави дива любов, но пазачът в него не го пуска и го тика там, където няма да бъде наранено. Затова тя непрестанно се колебае между ума и сърцето. На сърцето (детето) му се дивее, лудее, но умът казва, не, по-сигурно е при този -той е стабилен, възпитан, обран..е ..може да е малко асексуален...малко придвидим, малко сухар и комформист.. ама важното е че със сигурност няма да те нарани. А оня дето ти пали очичкити и ти причинява пеперуди в стомаха знаеш ли как може да те нарани . И това са неосъзнати вътрешни неща, които едно 20 годишно момиче не може да осъзнае и се блъска като птичка в кафез...
С една дума детето търси баща си за закрила но няма как този човек да удовлетвори сексуалността му. Натали е решила да отиде на другия бряг защото там пазителят не се меси. Той вижда опасност само в мъжете. И аз ще отида още по-далеч. Натали ще има проблем ако някой ден има син.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 17:12 от pandorina

# 1 691
Бланко ще трябва да си ходи, освен че е саката и остава сама, изчерпа се.
Дениз ще трябва да поседи да се измъчи още малко

# 1 692
  • SF
Най-голямата тъпотия е Нати да си тръгне сама… Къде е възмездието? Аз очаквам отмъщение — направо го изисквам, иначе сценарият няма смисъл.
Те вече го казаха, че жените ще дават рози. Ако трябваше да избирам кой да дава рози, избирам първо Виктория — да видя на кого ще я даде. Simple Smile

Ще даде на Левент. И той ще я приеме съвсем първично. Ще си смачка смачканото его и ще я даде на някой чисто нов, който ще я приеме, колкото да не е без роза. То и без това предаването свършва.

# 1 693
На мен ми е интересно нещо... Който иска може да каже.

Ако трябваше да избирате от Виктор, Красимир, Йовица, кого бихте избрали за ваш дългосрочен партньор. Без никой като отговор 😅 Това е хипотетична ситуация и трябва задължително! Иначе светът ще се свърши... примерно 😱 Или поне ги рейтнете - кой първи, кой втори, кой трети и защо.

И също коя бихте избрали за приятелка в живота Виктория, Кристина, Дениз - пак така - първа, втора, трета и защо.

Интересен въпрос е точно с тези торйки. Бих избрала Красимир - с нищо не ме напряга за разлика от другите двама, може да седи и да се чуди половин сезон, но в отговорите му, в поведението му няма грам агресия, въпреки външната заявка. За разлика от другите двама.
От жените също Дениз. Виктория съм я отписала отдавна като нормално човешко същество, с което можеш да водиш нормална комуникация, а Криси ми прилича на жената, която е склонна да свали мъжа ти /няма връзка с информацията от нета за нея и Виктор/.

# 1 694
Интересно стори от Кристина в Инстаграм

Моето семейство не е патриархално, уви от втория месец, след раждане, работя, защото имам собствен бизнес, едновременно с това си гледам детето 24/7, ама и моят мъж всяка вечер ги прави тези неща за мен Grin
Иначе, той изкарва доста повече от мен, обаче няма шанс да съм финансово зависима, дори и от най-прекрасния мъж на света. Кристина направо удари тъпомера вчера. Чество казано, тъпотиите,които тя прави, ги приемам лично, защото се определя като юрист и по този начин петни името на професията. Заради такива като нея, винаги клиентите ми имат първите няколко минути предразсъдъци, защото аз съм жена, която много държи на външния вид. Винаги ме подценяват. Онзи ден бях на едно изложение и ви казаха - адвокат сте, мислех, че сте инфлуенсър... еми, дразни ме това и огромна част от вината има Кристина и такива като нея.

Общи условия

Активация на акаунт