🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 688
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 995
Габи на Криси ли казва, че е пача? Да не са имали връзка Калоян и Криси?

# 1 996
Не знам за връзка, ама нещо е станало между тях, да.
Прави ми впечатление, че Крисито е също толкова шавлива, колкото изкарват Натали, която за мен не е, но така пее общият хор там.
Познах, че Натали няма да си тръгне, донякъде взеха решение вместо нея, да запазят и двамата, защото тя още не знае какво решение реално да вземе.
Не ми харесва Орлин как се промени и някак се настрои срещу нея. Изобщо не го виждам като влюбен, пък нека е ревал по диванчетата предните епизоди. С нищо не демонстрира чувства към нея, че дори в промото ѝ обясняваше как той нямало да се бори за жена, която харесва…

# 1 997
Аз го разбирам Орлин, борбата за някого ми е много детинска. Ако се е появил втори - не е сигурно, че трябва да си с втория, ама със сигурност не трябва да си с първия, това е моята мантра. Орлин се озлоби, пак нормално, видимо Натали само от такова поведение разбира, нищо не 'и трепваше, когато той се държеше разбиращо, даже я избиваше на наглост.

# 1 998
Правилно,че Денислав си тръгна,там не му беше мястото.Явно и той е забелязал проблема на Блага с чашката.Смятам,че той беше най-свестният участник.

Тихомир си изпуска нервите в следващия епизод,не го харесвам,неговите изказвания,обаче виждам,че е типаж,който мълчи,събира и избухва в един момент.Виктория му тества границите или няма задръжки поради факта,че смята,че е защитена от правилата на формата?

Наталито все е в шьок,след шьок,след шьок 😆

Не разбрах още от предния епизод,как така Орлин подмята"нощна танцьорка" ,по негови думи пред Натали-за да станел лош и да изместил фокуса върху себе си,да изглеждал лошия в случая,получило се било,погледите се насочили към него,но пък не било обидно,не целял да я обиди.На синхрони обяснява предните дни как се шегувал с това и тя не се обидила.Пак пред Тушев отрече,че било с цел обида,многократно,значи не се свени и да лъже.
Дано изместят фокуса/надали/,защото тази тийн драма на монтанският Шекспир,шъшкащата и третото колело малко в повече ми идва.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:23 от Морана

# 1 999
Не каза ли, че няма да се унижава за жена?

А и какво изобщо е да се бориш за някого, насила нищо не става. Да се мъкнеш след някого и да му заявяваш постоянно колко искаш да си с него ли? Ами да, унижение е и никой човек с нормално самочувствие и трезва самооценка не би го правил, нито пък би го изисквал или очаквал.

# 2 000
Е как пък да няма финансисти в компаниите? Вярно, че се ползват и услуги на компании като Дело…ит за одити и консулти, но големите компании си имат финансови отдели с финансисти, контролери, анализатори и тем подобни.
А черешката на тортата: Калоян се представял като „успешен финансист“, а всъщност бил обикновен счетоводител на заплата.

Тая статия убива тъпометъра, понеже те финансовия отдел в компаниите взимат космически заплати, а не същите като счетоводителите. Grinning

Финансист и счетоводител са тотално различни професии, изискващи различни знания, и финансистите работят във финансови компании, не в т. нар. Финансови отдели на компании извън финансовия бранш (какъвто в България общо взето няма). Финансовите отдели, за които говориш, са си баш разни счетоводители най-често. И да, финансистите, ако са истински такива, взимат доста повече от средностатистически счетоводител, дори и неуспешните.

# 2 001
Със сигурност ще отместят фокуса. Доста сюжетни линии се заформиха. Първо загадката за издънка на Калоян с Кристина. Второ развитие по линията Блага-Левент. Трето развитие на драмата между Дениз и Виктор.

# 2 002
Непопулярно мнение, но Дениз според мен наистина просто се дразни на Натали, заради поведението 'и и това няма общо с комплекси. Смисъл, Дениз с нищо не показва, че има каквито и да е комплекси за външен вид, това колко не е пипана, въпреки че не е точно идеалът за красота, а е в тези среди от много години, за мен го доказва. Плюс това, тя наистина защитаваше Натали пред своите приятелки, тя тогава пак знаеше за влечението на Виктор.
Аз останах с впечетлението, че е била наранявана много в любовта и затова съчуства на Орлин.
Нети много ме дразни с това объркана съм. Но ако е израстнала с баща насилник е възможно да я е страх да застане твърдо пред мъж и да се заяви.
Ние ги нареждаме доста, но това са хора с много травми и те реагират според тях.

# 2 003
  • София
Промото не го гледах, трябва да върна - как Калоян и Криси?! Сигурно нещо пак ще го извъртят и няма да сме разбрали правилно. Готино беше това с таблета, за миг им повярвах, че имат някакви трепети, колкото и невероятно да изглежда острани.

# 2 004
Е как пък да няма финансисти в компаниите? Вярно, че се ползват и услуги на компании като Дело…ит за одити и консулти, но големите компании си имат финансови отдели с финансисти, контролери, анализатори и тем подобни.
А черешката на тортата: Калоян се представял като „успешен финансист“, а всъщност бил обикновен счетоводител на заплата.

Тая статия убива тъпометъра, понеже те финансовия отдел в компаниите взимат космически заплати, а не същите като счетоводителите. Grinning

Финансист и счетоводител са тотално различни професии, изискващи различни знания, и финансистите работят във финансови компании, не в т. нар. Финансови отдели на компании извън финансовия бранш (какъвто в България общо взето няма). Финансовите отдели, за които говориш, са си баш разни счетоводители най-често. И да, финансистите, ако са истински такива, взимат доста повече от средностатистически счетоводител, дори и неуспешните.

Контролери, одитори, счетоводители не са финансисти. И докато одиторите могат да се причислят към широката финансова сфера, това не ги прави финансисти по никой начин - счетоводители и контролери да се наричат финансисти пък е откровено грешно. Финансистите са заминават с капиталови пазари и свързани области. Това в България го правят една шепа хора. Анализатор може да значи абсолютно всичко, те и някакви ТРЗ позиции ги пишат Financial Analyst, но това не ги прави финансисти.

# 2 005
Габи на Криси ли казва, че е пача? Да не са имали връзка Калоян и Криси?

Не мисля. Може и на накоя редакторка да го казва...те нали ходят след тях.
Не вярвам на интрото за следв.епизод..знае се че подвеждат.
И оная джука сигурно циври за някоя дреболия...

# 2 006
Не знам за връзка, ама нещо е станало между тях, да.
Прави ми впечатление, че Крисито е също толкова шавлива, колкото изкарват Натали, която за мен не е, но така пее общият хор там.
Познах, че Натали няма да си тръгне, донякъде взеха решение вместо нея, да запазят и двамата, защото тя още не знае какво решение реално да вземе.
Не ми харесва Орлин как се промени и някак се настрои срещу нея. Изобщо не го виждам като влюбен, пък нека е ревал по диванчетата предните епизоди. С нищо не демонстрира чувства към нея, че дори в промото ѝ обясняваше как той нямало да се бори за жена, която харесва…
Маминият рева за себе си, за нараненото си Его и най-вече както каза Тушев какво ще кажат за него на мегдана в Монтана. Той според мен няма грам чувства към Натали. Хубаво му беше да си прави йогата и интригите цял сезон, а най-желаната мома на мегдана да му е в кърпа вързана и мъжете да му завиждат

# 2 007
Браво на момчето, много културно й каза, че е боклук

# 2 008

Контролери, одитори, счетоводители не са финансисти. И докато одиторите могат да се причислят към широката финансова сфера, това не ги прави финансисти по никой начин - счетоводители и контролери да се наричат финансисти пък е откровено грешно. Финансистите са заминават с капиталови пазари и свързани области. Това в България го правят една шепа хора. Анализатор може да значи абсолютно всичко, те и някакви ТРЗ позиции ги пишат Financial Analyst, но това не ги прави финансисти.
Според линдин е бил и финансист, и трейдър, и счетоводител, така че няма голямо значение в случая.

# 2 009
Не мога да разбера Орлин. След като Натали му се е обяснила в любов и се е определила към него, изведнъж е съгласен да върви по свирката на Тушев и да чака дали ще бъде избран. Айде малко достойнство да прояви! Това беше моментът, когато трябваше да постави ребром въпроса на Натали и ако тя пак е в шок и се чуди, да си тръгне. Вместо това привика Тишо да му се обяснява в най-приятелски чувства и му даде възможност косвено да се обясни в любов на Нати, защото и тя слушаше разговора. Съгласна съм с харпиите, че бяха нелепа гледка тримата изправени пред бара и Натали със сакото на Тишо. Даже да има неустойка излизането му, тате с удоволствие ще плати, защо висне още там ми е необяснимо.
Дениз също така тъпо поглади Виктор по козинката, вместо да ползва момента да си излезе с достойнство. Не вярвам, че не вижда за какво става въпрос и че няма бъдеще с него.
Не ми стана ясно защо Вики се почувства простреляна от оставането на тройката.

Общи условия

Активация на акаунт