🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 754
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
Отдавна имах съмнения по говора и по поведението на Калоян, че е гей и сега прочетох това

https://opgbg.com/razkritie-ergen-kaloyan-ot-lyubov-v-raya-gej-d … ik-i-manipulator/

Извинявам се за въпроса и не искам да се заяждам, но вие вярвате ли на такива източници? И след това в темата 10 човека, ма той явно е гей. Е така и Габи Б. има обява в ало.бг, някой пуска някаква глупост от жълт сайт и всички приемат за чиста монета и са убедени. Не защитавам Габи Б
, но дори да е от занаята други канали изчолзва.
Естествено, че са глупости и думите за Калоян, момчето никакъв гей не е, има по-флегматични в говора си, има такива които не приличат на алфа мъжкари. Всеки може да списва такива статии, но явно има и хора, които им се вързват.

# 1 981
А черешката на тортата: Калоян се представял като „успешен финансист“, а всъщност бил обикновен счетоводител на заплата.

Тая статия убива тъпометъра, понеже те финансовия отдел в компаниите взимат космически заплати, а не същите като счетоводителите. Grinning

# 1 982
Чеп за зеле не става от нито един от тия. 😀
Май инфантилната Натали ще излезе най-чиста от цялата история. Орлин е такъв льольо, че няма накъде. Ти мъж ли си или лукова глава?! Значи той мамин златен на 30 годишна възраст не може да си признае чувствата към една жена и да заяви намеренията си, ама изнудва момиче на 20 години да е по-зряла и по-мъж от него като си признае. Е, къде е логиката?! Там, че това момченце е още в пети клас в емоционалната си интелигентност. Пък има и нещо психопатско в него. Един такъв миловиден, но през действията му прозира нещо друго. Не понасям такива “мъже”. Пример как обществото ни се е извратило дотолкова, че мъж на 30 години, който се очаква да може да  застане като такъв, и то не само в ситуация с жена, се показва като един п.тьо. А очакваме момиче на 20 години да е вече стабилен и оформен човек с ясна визия за живота. Ето под такъв натиск са жените. Именно заради мъже като Орлин. Обществото е пълно с такива и работите хич не отиват на добре.  Наталито ако спре да завалва всяка дума, ще е доста по-добре. Аз разбирам “връзката” им. Двамата се свързват чрез травмите си, не ми се влиза тука в дълбок анализ, ама който е наясно с темата, ще ме разбере. Освен това, тя търси и доминантния мъж в лицето на Тихомир. И то е разбирамо, де. 
Другите не знам дали да ги коментирам изобщо, че голям чаршаф ще стане. Труженички тръгнали да ми наливат акъл. Пък красиви били. Айде, моля. Вижте ги без грим, толкова са изхабени.

# 1 983
Този Тихомир си е направо агресивен. Явно Натали е подсъзнателно привлечена към насилници, заради тежкото  детство, затова Орлин и се вижда по-слаба ракия. Егати драмата пак.

Орлин също е жесток, макар да опитва да го прикрива. В сцената, в която я притискаше да каже какво чувства, си се разкри.
аз притискане не видях. Всеки човек ще поиска директен отговор без увъртане. Какво се очакваше от Орлин - да се съгласи с нейните увъртания ли?

По-нетърпеливите директно биха си тръгнали от предаването, но дори и при най-търпеливите има граница и момент, в който единственото нещо, което искаш е директен отговор тук и сега.

Аз не само притискане, видях дори насилие върху личността й. Откъде накъде ще я кара да му се обяснява в любов? Това си е нейна работа да реши дали да направи. Той има право само над своите чувства, не и над нейните! Ами да си беше тръгнал, прав му път! В крайна сметка, всеки сам си ПРЕЦЕНЯ. Обаче ти да настояваш да ти кажат, че те обичат, това е егати и тъпотията и показва дълбоки проблеми в личността на човека, като започнем от нарцисизъм и завършим с комплексарщина. На всичкото отгоре той не ѝ отвърна със същото - аз не чух в този разговор той да ѝ каза, че я обича.

# 1 984
  • SF

М/д, то се видя и какво смятат за флиртуване от страна на Натали хората вътре. Павел като каза, че харесва нея и иска да си поговори с нея и Блага вика "тази оплете още един" или нещо подобно. Чудя се Павел и Натали дали въобще са си разменили и две думи, като се има предвид цялата драма в последно време и факта, че той влезе супер наскоро. Но, не, тя и него е оплела Наталито... Завистта е гадно нещо. Много гадно.

Ама тези, клюкарките, само викат нещо. Блага, която вчера постави рекорд по оплитане и отиде за един час на 3 срещи, била викала.... Защо не се заяви, че Левент изобщо не й влиза в представите за партньор, а му поддържа интереса и му даде роза, защо не се заяви пред Денислав и не му каза, че го иска за повече от приятел и се вижда с него в бъдеще, че иска да му даде роза тази вечер и да не зачита интереса на останалите, които цял ден си е набавяла покрай басейна, защо в момент на разочарованието си от това, че се разминава с Денислав, в същата минута отиде на среща с Денис хокеиста, когото също харесва, и от когото е десетина години по-голяма?
Блага, моля ви се! Блага тръгнала, и е една от най-викащите, да критикува поведението на Натали. Едната е на 20, другата на 35 все още прави същото, даже я надмина по бройка.

А Тушев каза в прав текст  на Орлин и Тихомир, понеже те въобще не се усещат, че врякащите жени са точно засегнатите, чиито мъже зяпайки Натали, са забелязали, как тя им хвърля белтъци. И Орлин отива точно при една от тях да се консултира. И да се обяснява.
Понеже връзката на Дениз е бонбон, тръгнала да помага на останалите!
Много глупави са всички и язък им за заявките: аз съм бизнесмен, въртят ми задника на тезгяха, аз съм продуцент, аз съм актьор, аз съм психолог, адвокат, инфлуенсър, незнамсикво съм!

# 1 985
Непопулярно мнение, но Дениз според мен наистина просто се дразни на Натали, заради поведението 'и и това няма общо с комплекси. Смисъл, Дениз с нищо не показва, че има каквито и да е комплекси за външен вид, това колко не е пипана, въпреки че не е точно идеалът за красота, а е в тези среди от много години, за мен го доказва. Плюс това, тя наистина защитаваше Натали пред своите приятелки, тя тогава пак знаеше за влечението на Виктор.

# 1 986
Аз не разбрах защо Орлин не бил станал като питаха кой е влюбен. Много ппиказки издума...но смшсъл в тях не видях. Искал да стана, ама нЕмал желание....????
И той объркан ...време ме трябвало, значи още рещава и избира и той!?!!
Тоест.......не е взел решение. А изисква такова.
Доста се оплете снощи в обясненията си. Тотално.

# 1 987
Снощи водещата се появява в целия си блясък с каменна физиономия, хората тъкмо честитят на рожденичката, но тя с монотонен глас и антихаризматично лице ги прикани да се съберат всички за церемонията.

# 1 988
  • София
Да се изходя и аз по темите Simple Smile Свършиха ми лайковете.
Явно гледаме различни предавания. Точно на място беше всичко, даже трябваше пред всички малоумници да се обясни точно ситуацията. Никой от двамата не постъпи мъжки, труженичките вътре се оляха. Блага може да прави избор, след като уж имала симпатии към Денислав, оставя се Левент да й пуска ръце, а пък искала да дава роза на Денис. Моля!?!?!?! Натали седи и се усмихва тъпичко, хвърля белтъци и била к**ва?! Моля!? Нещо с двоен аршин се мери. Всички жени, които я плюят вътре, завиждат на Натали, то е повече от очевидно. Ако бяха на нейно място, друга песен щяха да пеят. Точно това ми направи впечатление и в монтажа. Блажка седи сама и говори, че едно момиче бавело целия коктейл, защото било объркано и точно след това дават тъпотиите с нейните ухажори и тя вика, че е объркана. Предлага да седне в скута на Денис, но разочарована от Денислав, към когото уж имала чувства, а в същото време Левент бил готин. Ко речи? Дениз когато се маза с кал ок ли беше? Натали правила ли е нещо такова с друг мъж, освен Орлин? Той пък я изнуди емоционално, токсичен е, под маската на миловидност и смотаност. Мислех че кано дръпна Дениз ще й каже, че му е било неприятно да нападат Натали, а той й благодари. Ми, дано Натали го разкара. Да си ходи при каките, които му липсват. Дениз била по-зряла и затова виждала нещата повече. Тя самата даде за пример друго риалити, в което всички са били срещу един и били прави. Ми, не се е променила, не е поумняла, не може да е никакъв психолог. И тя е манипулатор. Опита се и с Виктор да играе така, но независимо какво каза като му даде розата, от погледа му не личеше да му е минало. Не го харесвам, но и нея не харесвам и ми се иска да й бие шута. Тя също 100% иска да има избор и да върти мъжете вътре, но хората я знаят и я заобикалят. Виктория отново заора. Не е толкова неприятна външно, колкото като поведение. Каквито и корекции да си прави, само ще прогонва хората, ако се държи така.

# 1 989
Виктория Кукуригото, Дениз, Джуката, Влага, Кяра, Фифица.. Редът не е според героините, всеки сам може да си ги оприличи 🙂

# 1 990
А черешката на тортата: Калоян се представял като „успешен финансист“, а всъщност бил обикновен счетоводител на заплата.

Тая статия убива тъпометъра, понеже те финансовия отдел в компаниите взимат космически заплати, а не същите като счетоводителите. Grinning

Финансист и счетоводител са тотално различни професии, изискващи различни знания, и финансистите работят във финансови компании, не в т. нар. Финансови отдели на компании извън финансовия бранш (какъвто в България общо взето няма). Финансовите отдели, за които говориш, са си баш разни счетоводители най-често. И да, финансистите, ако са истински такива, взимат доста повече от средностатистически счетоводител, дори и неуспешните.

# 1 991
Убийте ме, ама наистина е нелепо Натка да стои с баджанаците. Колкото до Влага, тя е ясно каква е, така че нормално никой да не е впечатлен.

# 1 992
  • SF
Водещата е... Добре, че много рядко се появява. Милата каква изгорена косица има - 2 косъма, но страдащи. На никъде не можеш да го срешиш това. И с този препилен нос, преправян десетина пъти. Може и само 5, не знам. За малко да го изгуби съвсем. Махаме я водещата, та и без това не изглежда да е като част от ситуацията там. Влиза, казва две безсмислени студени думи и си тръгва.
Габи с уста върху брадата до кога ще я разнасят като чувал? Мислех, че един ден може да мине за смешно и нелепо, но вече става прекалено.
Иначе статията за Калоян е доста жълта. Калоян ми беше симпатичен 1-2 до 3 епизода в началото. После изчезна, после се появи като любим на Габи с уста върху брадата, и вече не гледам на него сериозно. А и като заговори, нищо не му разбирам. Хъкате-мъката, същата работа като да слушам Орлин, Натали и май всички останали, без Петър.
Горкичките ползват 10 клишета общо и си се разбират. Да се валидират, да се заявят, развиват чувства, развиват симпатии, дават си рози с приятелски намерения...

# 1 993
  • София
Нелепо е и ги оставиха само, за да има сеир, но чак баджанаци не са. За мен беше правилно за пореден път да се размаха пръст по несправедливостта. Защото хората се оляха и не разбирам целия хейт по Натали. И вътре, и тук, и във фейса, където е страшно. В същото време те самите се развеждат, изневеряват, лъжат, нараняват. Всеки хвърли камък, без самият да е безгрешен.

# 1 994
В този сезон една романтична сцена между двама души не видях, една искрена и чувствена целувка също. Всички са като "стабилни" отегчени семейства след 50 годишен юбилей с брак сключен по сметка. Надявах се забранената и заклеймена симпатия между Натали и Тихомир да доведе до първата и единствена в този сезон открадната целувка, която да осмисли цялата тази помия и пранета, които трябваше да минат за някакъв пример за връзка и не знам как точно се дефинира думата влюбване 😏

Общи условия

Активация на акаунт