🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 711
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 920
Не мога вече да защитавам Орлин, много исках... Ама ти виждаш как жена ти е със сакото на другия и седиш като тапир.... Самогъзник!
Дано си тръгне сам. Тихомир няма да се спре, а на Натали малко й трябва.

# 1 921
Адски тъжно ми стана за Тихомир като сподели, че има болен брат и се чувства виновен че е здравият 🥺
Очевидно съдбите на Мамин Орльо и тези на Натали и Тихомир са доста различни.. За сетен път ще кажа, че последните двама си подхождат много повече и визуално и душевно. Биха били любимата ми двойка

# 1 922
Този Тихомир си е направо агресивен. Явно Натали е подсъзнателно привлечена към насилници, заради тежкото  детство, затова Орлин и се вижда по-слаба ракия. Егати драмата пак.

Орлин също е жесток, макар да опитва да го прикрива. В сцената, в която я притискаше да каже какво чувства, си се разкри.

# 1 923
Сега си го върнах. Имам чувството, че Калоян е признал, че е имал нещо с Кристина. Grinning Или се връзвам на монтажа.

# 1 924
Абе аз Виктория ми иде да й затегна убаво панделата около врата....отвратително куку е и минава всякакви граници на нормалното поведение  .. То не се спря тва чучело бе. Как па не млъкна.

# 1 925
Това с травматичните истории на мен пък ми идва в повече.
Разбирам идеята на продукцията- да се хуманизират тези образи вътре, ала каквото и да си преживял, това не може да е оправдание, ако си безобразник като поведение.

# 1 926
Ами значи не трябваше да правят този формат, а стандартен ерген, само че "Мома", в случая Натали да е момата и всички ергени да се борят за нея.

Ужас! Всеки ден щеше да е в шок, тотален шок...
😂😂😂

# 1 927
Този Тихомир си е направо агресивен. Явно Натали е подсъзнателно привлечена към насилници, заради тежкото  детство, затова Орлин и се вижда по-слаба ракия. Егати драмата пак.

Орлин също е жесток, макар да опитва да го прикрива. В сцената, в която я притискаше да каже какво чувства, си се разкри.

Съгласна съм, че беше малко изнасилено, беше добре и той да й сподели. Има нещо крайно и в него, определено, но не го виждам чак да удря чаши в стената.

# 1 928

аз притискане не видях. Всеки човек ще поиска директен отговор без увъртане. Какво се очакваше от Орлин - да се съгласи с нейните увъртания ли?

По-нетърпеливите директно биха си тръгнали от предаването, но дори и при най-търпеливите има граница и момент, в който единственото нещо, което искаш е директен отговор тук и сега.

# 1 929
Едва ли е Кристина, по-скоро на някой отвънка говореше. Някоя друга е според мен замесената.

За фенките на Орлин - дори всички мъже принудително да ги изгонят, Натали жена ще избере, но няма да е с него в живота.Grinning

# 1 930
  • София
Ами значи не трябваше да правят този формат, а стандартен ерген, само че "Мома", в случая Натали да е момата и всички ергени да се борят за нея.

Ужас! Всеки ден щеше да е в шок, тотален шок...
😂😂😂

И, ако все влизат нови момчета, шоуто може да продължи с години.

# 1 931
Хубава е Натали и винаги ще е желана от мъжете, но не мисля, че ще и бъде лесно в живота.

Просто трябва да си намери истинска професия. Това "хореограф" не зная какво е, но е до време.
Важно е да е самостоятелна и да си изкарва сама парите. Проблемът ѝ е, че е много добричка, не е злобна, но пък е много чувствителна. Дано да има късмет да си намери добър мъж - всичко е до късмет в този живот...
Ето я Габриела, как му скача на този Калоян по главата, нещо много нереално ми се струва да е чак такава късметлийка, но ако наистина е, браво на нея.

# 1 932
  • Stockholm
За каквото и да реве Габа не ми е жал, защото тя е едно були и нищо повече. Според мен, ако драмата е с Калоян, най-вероятно роднините му в БГ като са чули с коя се е загаджил, директно  са му наляли разум да не се връща в Родос.
Като казах Родос, си мисля как ли местните селяни възприемат тази вакханалия в  къщата-  голи жени, камери, тройки, мъже идват и си отиват, жени влизат, излизат, крякане, караници, ревове,  церемонии с рози, банкети Joy

# 1 933
От монтажа изглежда все едно , че е Кристина е имала нещо с Калоян, но те обичат да заблуждават. Иначе няма да се учудя, Криси е мълчалива обаче не си поплюва с мъжете.

# 1 934
За каквото и да реве Габа не ми е жал, защото тя е едно були и нищо повече. Според мен, ако драмата е с Калоян, най-вероятно роднините му в БГ като са чули с коя се е загаджил, директно  са му наляли разум да не се връща в Родос.
Като казах Родос, си мисля как ли местните селяни възприемат тази вакханалия в  къщата-  голи жени, камери, тройки, мъже идват и си отиват, жени влизат, излизат, крякане, караници, ревове,  церемонии с рози, банкети Joy

Те са ги сложили ин дъ мидъл оф ноуеър, като показват кадри от вилите и наоколо има само полета...
Знаят си работата нашите, че току виж гърците ги изритали с тази вакханалия. Smiling Imp

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 00:14 от Janelle

Общи условия

Активация на акаунт