🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 274
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 750
Голяма работа, че Натали зарязала Орлин. Не му се е вричала във вечна вярност...

# 751
  • SF
Аз не мисля, че Тихомир е лош и конфликтен. Показва съобразителност и спрямо Виктория, и спрямо Натали, дори в продължение на някакви дни, не знам колко, се съобразяваше и с това, че Натали не е свободна.
Това можеше и по-дълго, даже безкрайно да продължи, но сценаристите си искаха своето и го побутнаха в посока създаване на съдържание.
А ако са разбрали от разговорите с участниците, че след предаването тази двойка няма да я бъде, защо да не го направят, докато още текат снимките. Плахи са и тримата в заявките си, но редакторите си работят работата.
Защо в този момент Тихомир получава картичка за покана? Той пета седмица се занимава с Виктория и не му дават шанс да проверят дали ще я покани, точно след като му казаха да говори най-накрая с Натали, му подсигуриха и картичката. И онзи прословут регламент, в който не може да бъде отказана покана, нито роза, защото така си купуваш билета за дома.
И Левент да даде роза, трябва да му я приемат, щото иначе ще оставят стъпки по пясъка.

# 752
  • София
Чудно ми е процентно от жените, които така скачат на Натали и защитават Орлин, колко имат такъв мъж като него вкъщи? Дали се радват на поведение, подобно на неговото?

# 753
Много искам Орлин да си тръгне ,ако остане само ще се измъчва. Между Орлин и Натали има пропаст.Те имат различно усещане за света, различни очаквания и възприятия за живота.
     За мен Орлин е с благ характер, а Наталка.....малка е, незряла, пада си по друг тип мъже. И без грам чест. Можеше да му каже ,че вече не я привлича, иска да опита с друг, да си разделят пътищата. Иска някой, който да й заповядва, да й тропне по масата, да я подчини.
    Орлин , според мен ,търси връзка и съединяване на съвсем друго ниво. Да му се чудиш кво й хареса. Че и не много умна. Само повтаря "Разбирам" , ама какво разбира?!
    Не виждам Тихомир толкова черен, както някои тук.Даже доста дълго търпя и се опитваше да обясни на Виктория реалността.

# 754
Проблемът, както многократно казахме, не е че го е зарязала, а отношението и към него. Тя го гледа като някакъв отпадък. Никаква емпатия, никакво уважение. Само дето не се изплю върху него. И това го дават в национален ефир. Ами, съжалявам, но явно доста е паднало нивото на емоционална интелигентност, щом за доста хора това е нормално поведение.

Но какво ли се учудвам, то вече газят хора на пешеходна пътека и виновникът си продължава, сякаш е сгазил куче и никой друг не спира да види какво става, та за един Орлин ли ще се притесняваме.

И аз съм била на 22, и на мен са ми търчали по задника, и аз съм била въртиопашка вероятно. Обаче винаги съм имала емпатия към този, който вече не ми е интересен и искам да разкарам. Държала съм се с уважение и дори и да не съм казвала директно - не те харесвам, искам да се разделим, е било нещо от сорта - проблемът не е в теб, в мен е. А не - ти си ужасен, аз се чувствам ужасно, искам да помисля още малко, докато правя кекс с друг, примерно и гледам стария с погнуса и отвращение, ьнижавайки го пред всички.

# 755
Голяма работа, че Натали зарязала Орлин. Не му се е вричала във вечна вярност...
Голямата работа е че не го заразя, а мрънкотише и въртеше очи.

# 756
  • София
Проблемът, както многократно казахме, не е че го е зарязала, а отношението и към него. Тя го гледа като някакъв отпадък. Никаква емпатия, никакво уважение. Само дето не се изплю върху него. И това го дават в национален ефир. Ами, съжалявам, но явно доста е паднало нивото на емоционална интелигентност, щом за доста хора това е нормално поведение.

Но какво ли се учудвам, то вече газят хора на пешеходна пътека и виновникът си продължава, сякаш е сгазил куче и никой друг не спира да види какво става, та за един Орлин ли ще се притесняваме.

И аз съм била на 22, и на мен са ми търчали по задника, и аз съм била въртиопашка вероятно. Обаче винаги съм имала емпатия към този, който вече не ми е интересен и искам да разкарам. Държала съм се с уважение и дори и да не съм казвала директно - не те харесвам, искам да се разделим, е било нещо от сорта - проблемът не е в теб, в мен е. А не - ти си ужасен, аз се чувствам ужасно, искам да помисля още малко, докато правя кекс с друг, примерно и гледам стария с погнуса и отвращение, ьнижавайки го пред всички.

Тя му е ядосана, затова го прави. Ядосана и разочарована.
И просто младостта е жестока. Сега като погледна назад аз какви съм ги вършила, ми става жал. Ама тогава не ми е било.

# 757
Тя дори няма доблестта да го зареже. Grinning
Няма нищо лошо, че не го иска вече, проблема е че се опитва се да го изкара него виновен, че някой друг й харесва повече.

# 758
Не съм следила редовно последните епизоди, но не ми се вижда чак такава драма. Нито Орлин досега  ми изглеждаше много влюбен в нея и едва ли е страдал особено, а и то това е идеята на предаването - да се сменят двойките, а не хвани един в началото и стой с него докрай.

# 759
Аз наистина не я разбрах Наталито какво точно иска. Даже поприключи с него разговора, ясно стана къде са стигнали нещата, той й казва: "добре, хайде да ходим при другите, искаш ли" и тя: "ами ок, освен ако нещо не искаш още да ми кажеш". И той, горкият, пак подведен, че нещо зависи от него, се напъва ли, напъва. А тя гледа с празен поглед, цялото й същество излъчва досада. Много тъпа ситуация направи тази мацка. Сама си я направи. И сама се овъргаля в калта.
И нека не се залъгва, освен красота, се искат и други качества. Не може да стоиш като ТутанкамИон, а насреща ти лавина от страст. То не че Тихомир е дал признаци на ултра страстен мъжкар като цяло де, но аз по принцип говоря.

# 760
Аз обаче така и не разбрах ТЯ какво е направила за Орлин. Иска жестове, иска заявки - а от другата страна дава само смесени сигнали и колебливост.
А, много точно! Натали само иска и иска, а тя не дава абсолютно нищо насреща, освен колебание и усмивки ала "Мона Лиза"! Той я пита - как си, добре ли си, всичко наред ли е? Тя мълчи като пукъл и върти очи. Да, той каза, че не е много по романтичните жестове, много мъже не са, но и в отговор на какво да й ги прави?! Тя се държи като десетокласничка, неориентирана, разколебана, иска той да й се обясни в любов, а насреща едно голямо нищо.
Не я харесвам и не одобрявам поведението й. Има пълното право да не си пада по Орлин и да го зареже, но начинът, по който го прави е отвратителен.
Има едно нещо, наречено благородство, е, у нея напълно липсва. Иначе щеше да бъде много по-внимателна как се държи с новата си тръпка пред Орлин, щеше да бъде сдържана, за да минимизира щетите, но явно ревностните й защитнички тия неща не ги касаят въобще.

# 761
Наталия търси мъж като баща си - abusive. Тя е виждала един модел и търси същия модел - да й забие два шамара да я хване за косата и да запраши с нея към залеза. Орлин е деликатен, търпелив и внимателен. Такъв тип мъже не изневеряват, не тъсят "валидация" Simple Smile в други жени. Моя любим мъж е такъв... Такъв го обичам и такъв съм го приела и това си има своите минуси, но и много, много позитиви. Но аз бях на 26, когато се запознахме,  след връзки, в които ми изневеряваха и прочие разочарования. Наталия е млада, наперена и глуповата. Нито може да оцени Орлин, нито може да разбере в какво се набърква. На мен лично, ми е жал за Орлин и спрях да гледам предаването, защото просто ме боли за него и не мисля, че продуцентите имат право да си играят по този начин с чувствата на реални хора. Това не е симулация и не е игра. Орлин изглежда разбит...   
ПС - на никой ли не му направи впечатление, когато Виктор попита Тихомир защо точно сега е решил да си признае чувствата, как Тихомир погледна нагоре и Виктор се сви... толкова е прозрачно, че ...

# 762
Представям си как питам и изнудвам някой мъж месец след като сме се запознали да ми каже влюбен ли е в мен.
Дали някой достатъчно те харесва и може ли да му се има доверие се усеща.
Има и друг тип - много приказки, много нещо и накрая се излагат най-много.
Орлин е много добричък, затова му се качиха на главата. Ама аз ще дам свобода, ама аз вярвам.
Натали се оправда много грозно с него. Би направила сигурно същото и с Тихомир.
Беше ми неприятно да гледам този епизод.
И всичко това е нещо, което виждам в отношенията между хората постоянно.

# 763
Какво търси Наталия, какви са й травмите от детството, Орлин дали е женчо и егоист - много, много подробности, повечето напълно излишни.
Хората не харесват Натали, защото в момента се държи гаднярски. Орлин е достатъчно смазан, а тя с кеф сипва сол в раните му. Такива хора обикновено не ги харесват. Това е.

# 764
  • София
Аз наистина не я разбрах Наталито какво точно иска. Даже поприключи с него разговора, ясно стана къде са стигнали нещата, той й казва: "добре, хайде да ходим при другите, искаш ли" и тя: "ами ок, освен ако нещо не искаш още да ми кажеш". И той, горкият, пак подведен, че нещо зависи от него, се напъва ли, напъва.

Жената му остави 100 вратички да й каже "Искам теб. Харесвам те. Не ходи с друг, бъди с мен". Какво е трудното за разбиране. 100 пъти му го каза и думите ли да му напише, за да може той да си отвори устата и да ги произнесе?

Общи условия

Активация на акаунт