🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 229
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 765
Чудно ми е процентно от жените, които така скачат на Натали и защитават Орлин, колко имат такъв мъж като него вкъщи? Дали се радват на поведение, подобно на неговото?
Странна логика... Ако имам такъв мъж вкъщи, значи аз съм си го избрала такъв и такъв си го харесвам, след като е вкъщи. Ако не ми харесва, ще престане да бъде вкъщи. Но не след като се появи друг клон, за който да се хвана. Кое ви е чудно?

# 766
  • София
Чудно ми е процентно от жените, които така скачат на Натали и защитават Орлин, колко имат такъв мъж като него вкъщи? Дали се радват на поведение, подобно на неговото?
Странна логика... Ако имам такъв мъж вкъщи, значи аз съм си го избрала такъв и такъв си го харесвам, след като е вкъщи. Ако не ми харесва, ще престане да бъде вкъщи. Кое ви е чудно?

Любопитно ми е колко прецентно жени имат такива нежни души за съпрузи/партньори. Едва ли са много. Естествено, ако имаш вкъщи такъв мъж, избрала си си го. Но едва ли са много жените, които избират такива мъже. Отново казвам - Орлин сам заяви, че "жените не го разбират и искат нещо от него, което той не може да им даде". Явно не са многобройни тези дами, които умират за мъже с толкова нежни души, които хем не искат да се променят, хем за тях да подариш една роза или да кажеш - Искам те, е изключително тежко.

# 767
Не схващат, защото щом не им допада Орлин като тип мъж, значи си заслужава да се държат с него като с изтривалка. Така са свикнали те да се държат с хората и така да се държат с тях.
Всеки пречупва през собствената си призма.

# 768
А какво му е на Орлин пък толкова? Мъж като мъж.
И какво е нормалното жена да изнасилва мъж на втората седмица да се обяснява колко е влюбен. И то пред цялата държава. И то на жена, която не е показала кой знае какъв интерес.

# 769
  • София
Животът не е стерилен и човек не винаги постъпва като светец. Пък и ако някой позволява да се държиш с него като изтривалка, това не е само твоя вина.

И който не иска да показва чувства "пред цяла държава" да не се записва за участие в любовно реалити.

# 770
  • Be realistic - plan for a miracle.
За мен това изказване даже е комплимент. Означава, че ме чувства близка, независимо къде сме.

То Е комплимент Grinning
Просто се иска базова интелигентност, за да го схванеш.
Означава - не ме интересува къде сме и с кой сме, ако съм с теб.
Означава - не виждам никой друг, когато съм с теб.
Означава - никой не ми влияе и не ме разклаща, когато съм с теб.

Просто кухата лейка знае само да се кокори и да обръща ъглите на устата надолу като надрундено 4-годишно.
Изключително огромна разлика в интелекта имат, просто минимум 3 вагона книги.

# 771
  • София
И какво е нормалното жена да изнасилва мъж на втората седмица да се обяснява колко е влюбен. И то пред цялата държава. И то на жена, която не е показала кой знае какъв интерес.

Като не е влюбен и не я харесва, какви са тези сърцераздирателни драми и сълзи сега?
Иначе не е ли влязал в реалити предаване, където само дето голи в банята не ги хващат?

# 772
Не мога да търпя говора на Натали, кахърния тон, фъфленето, грам живинка няма, а от Орлин я търси, но за мъжете този глас се оказа магнит, няколко от тях бяха запленени

# 773
Е той Орлин какво е направил пък той за нея? Тя най-малкото го защити не веднъж. Той на синхрона каза нещо, че можеш да правиш всичко и пак да не е достатъчно и щом някой иска да си троши главата... Ама той какво е направил, какво е това всичко... И защо въобще го казва това как едва ли не тя щяла да си троши главата... Май-май не само тя го обвинява, ами и той, въпреки че уж е много свободомислещ, не е като да няма мнение по въпроса, че тя е грешната и тя ще си троши главата.

Аз и не искам да ги противопоставям Орлин и Натали, защото са ми еднакви по това, че нито единия харесвам повече, нито другия. Харесвах ги като двойка. Жал ми е за Орлин, че го боли. И си мисля, че малко му дойде като гръм от ясно небе (ясно поне в неговите възприятия). Предполагам, че се чувства изолиран и кофти, главно защото и двамата му близки човека се отделиха, а другите така или иначе са страшно лицемерни към него и сигурно го усеща.
Но той Натали я отблъсна, още когато след играта с въпросите гръб в гръб, тя като го попита според него кой е най-близо до него като преживявания, разбирания и тн - той й каза Шермин. Което ме изуми, но както и да е. Начинът, по който той й го каза още тогава, беше супер странен. Едно такова лековато, но сякаш търсеше реакция и той от нея. И мисля, че ги направи малко нарочно. В стаята като не й отговори еднозначно влюбен ли е, не е ли, пак така лековато и нарочно вятърничево. Оставам с впечатление, че твърде много хора се страхуват да не се минат едва ли не, ако кажат нещо мило на някого, когото харесват. Особено първи да го кажат. Ако направят нещо хубаво за някого и тн. Ама, ако не ми бъде отвърнато по същия начин, ама отсрещният какво ще ми даде в замяна, ама пък другите какво ще си кажат, ама... Ами да кажеш или направиш нещо за някого е проява на смелост, не на това, че го обективизираш или го поставяш на пиедестал. От това няма да ти падне собствената стойност, а на другия пък да се покачи. Може да считаш някого за равен и пак да се стараеш да не го караш да се чувства все едно го приемаш за даденост.

# 774

Като не е влюбен и не я харесва, какви са тези сърцераздирателни драми и сълзи сега?
Иначе не е ли влязал в реалити предаване, където само дето голи в банята не ги хващат?

По-скоро е обратното. Тя като не го харесва, защо го насилва да й се обяснява?

# 775
  • София
Е той Орлин какво е направил пък той за нея? Тя най-малкото го защити не веднъж. Той на синхрона каза нещо, че можеш да правиш всичко и пак да не е достатъчно и щом някой иска да си троши главата... Ама той какво е направил, какво е това всичко... И защо въобще го казва това как едва ли не тя щяла да си троши главата... Май-май не само тя го обвинява, ами и той, въпреки че уж е много свободомислещ, не е като да няма мнение по въпроса, че тя е грешната и тя ще си троши главата.

Аз и не искам да ги противопоставям Орлин и Натали, защото са ми еднакви по това, че нито единия харесвам повече, нито другия. Харесвах ги като двойка. Жал ми е за Орлин, че го боли. И си мисля, че малко му дойде като гръм от ясно небе (ясно поне в неговите възприятия). Предполагам, че се чувства изолиран и кофти, главно защото и двамата му близки човека се отделиха, а другите така или иначе са страшно лицемерни към него и сигурно го усеща.
Но той Натали я отблъсна, още когато след играта с въпросите гръб в гръб, тя като го попита според него кой е най-близо до него като преживявания, разбирания и тн - той й каза Шермин. Което ме изуми, но както и да е. Начинът, по който той й го каза още тогава, беше супер странен. Едно такова лековато, но сякаш търсеше реакция и той от нея. И мисля, че ги направи малко нарочно. В стаята като не й отговори еднозначно влюбен ли е, не е ли, пак така лековато и нарочно вятърничево. Оставам с впечатление, че твърде много хора се страхуват да не се минат едва ли не, ако кажат нещо мило на някого, когото харесват. Особено първи да го кажат. Ако направят нещо хубаво за някого и тн. Ама, ако не ми бъде отвърнато по същия начин, ама отсрещният какво ще ми даде в замяна, ама пък другите какво ще си кажат, ама... Ами да кажеш или направиш нещо за някого е проява на смелост, не на това, че го обективизираш или го поставяш на пиедестал. От това няма да ти падне собствената стойност, а на другия пък да се покачи. Може да считаш някого за равен и пак да се стараеш да не го караш да се чувства все едно го приемаш за даденост.

Точно така. Орлин не е невинен. Опита се да й се наложи по неговия си, уж мек начин. Просто да стане така, както той иска и когато иска. И като си го получи, захленчи като дете. И пак нарочно.

# 776
Никой не е перфектен, факт и понякога човек се държи зле, за което си понася последствията. В случая - всенароден хейт. Не съм сигурна, обаче, дали при Натали това е инцидентно поведение или стил на живот.
Орлин е влюбен, горкият и си личи от километри.
Ясно е, че хората с по-грубовата житейска настройка винаги ще смятат, че да се държиш елегантно с другите е някаква излишна лиготия. Млада е, хубава е, да мачка там, кво й дреме! Оня па един залюхан, отсекъде си го проси!
Тъй де.

# 777
  • София
Абе ако една млада красавица не върти мъжете на пръст, само си пропилява хубостта. Този модел съществува откакто свят светува. А останалите просто стоят отстрани и завиждат. Това е резюмето на целия вчерашен епизод.

# 778
Е, резюме от твоя гледна точка. От моя гледна точка вчерашният епизод беше много гаден за гледане. Аз никога не съм харесвала жестокостта. Натали се разгърна, постара се да лъсне в цялата си "красота".

На Орлин ще му мине, желая му да си намери стабилно момиче, което е достатъчно уверено в себе си.

# 779
  • София
Представям си как питам и изнудвам някой мъж месец след като сме се запознали да ми каже влюбен ли е в мен.
Дали някой достатъчно те харесва и може ли да му се има доверие се усеща.
Има и друг тип - много приказки, много нещо и накрая се излагат най-много.
Орлин е много добричък, затова му се качиха на главата. Ама аз ще дам свобода, ама аз вярвам.
Натали се оправда много грозно с него. Би направила сигурно същото и с Тихомир.
Беше ми неприятно да гледам този епизод.
И всичко това е нещо, което виждам в отношенията между хората постоянно.
И след като той я попита: А ти?... хитрушата каза нещо от сорта : Бягаш ми нещо... поне в този смисъл беше.
Демек той трябва да е категорично влюбен, а тя може да си го спести. Тя е от сорта жени, които иска мъжете да се сбият помежду си, за да е доволна.
Тук в нейна защита чета, че била малка. Тя е на 22, а не на 17!
И ако на 22 е такава изпечена манипулаторка, представям си след 10 години опит каква би била... освен ако не срещне някой с шамарената фабрика, който много категорично "да и се заяви"...
Което, разбира се, не пожелавам на никоя жена!

Общи условия

Активация на акаунт