🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 205
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 885
Ами, те си го изговориха. Той не се държи с нея така, както тя иска. Той каза, че не иска да се променя. Какво повече да се изговори? Не са един за друг, следващият. Това е предаване, в което трябва да си сменяш партньорите всеки ден, докато не намериш някой, който да ти пасва. Риалити е — няма къде да избягаш, ще гледаш новата двойка и това. Ако не можеш — не отиваш.

# 886
Е че той това прави.

# 887
Mного сте се напрегнали тук от тази тийн драма. Аз даже на два пъти заспивах и не успях да догледам епизода снощи.
Продължавам да съжалявам, че го вкараха толкова късно Левент, интересен персонаж е. Да видим как ще се разгърне.
Ако ще гледам "Сеир в Рая"  пожелавам си конфронтация между Виктор и Левент, че нещо на първия му пораснаха перки след напускането на Джовани.

# 888
  • Варна
Лили толкова да не го харесваше Орлин. Как го определяше, някой помни ли?
И аз си мислех, че той ще сгази Лука, пък тя стана една...

# 889
Със сълзите си Орлин успя да тригърне майчиния ми инстинкт - стана ми мъчно за него и исках да нашамаря лошата Натали, която разплака това хубаво момче.
Скрит текст:
Обаче като жена знам, че ситуацията е напълно логична. Беше ясно, че ще съжалява горчиво за думите, че бил много широко скроен в любовта и всичко е наред, ако тя си намери друг. Любовта обаче е егоистична, Орлине и не дава пространство за спекулации, вричането във вярност си има своя смисъл, дори ревността е вид грижа.
Орлин искал да го обичат такъв, какъвто е, тоест търси майчина любов - единствено тя е безусловна и наготово. Женските души си имат нужди - от сила, от сигурност, от вричане, от спонтанност, от решителност, инициативност, от опора, от яснота, от защита, от граници и от това той да защитава това, което има значение за него - всяка според нейните. И винаги ще изглеждат лоши затова, че не го обичат по майчински.

Скрит текст:
Искам да го пуснат да отиде при майка си в сигурната си среда. Това е цената, когато гледаш цвете в саксия и след всеки удар от живота го обгръщаш и му обясняваш как не го заслужават, щом не го харесват какъвто е, това така добро момче. Ще трябва да го правиш винаги.
Имам много забележки към Орлин. Изобщо не харесвам тази свръх деликатност, която си е жива мекушавост, казах вече, че за мен либералните му възгледи относно връзките са нищо повече от глупава защитна маска, която не му върши никаква работа. Има нужда да го поочука живота и да набере опит, да застане с мъжка позиция.

Страхотни мнения на OnDiNe_ и Tess d`Urberville, позволявам си да ги цитирам. Орлин ми е единственият симпатичен в триъгълника и виждам много потенциал в него, но засега прави впечатление на момче, което се страхува от живота и съзряването и бяга от тях, търсейки сигурност в родния град, дом, семейство. Само че това е до време и ако не развие самостоятелни умения за справяне — битови, финансови, социални, с жените също — прогнозата не е много слънчева. Наистина трябва да се поочука в живота. Мъжете са като желязото, с коване стават силни, не с жалене.

# 890
Не съм видяла да се коментира тук, но на мен ми направи впечатление как всички във вилата изразиха мнение, че Натали не била влюбена в Орлин и двамата не били истинска двойка. Значи за всички там това е било ясно от доста време, като просто сега е дошъл ред за разиграването на тази част от шоуто.
Те и двамата си казаха, че са имали уговорка, ако се появи някой, с който да си паснат повече, че ще се разделят. Тя наистина никога не е твърдяла, че има чувства към него, както и той.
Според мен малко засилват нещата къде с монтажи, къде с неизлъчвани кадри, че има кой знае какво между тях, за да изглежда сега така драматично.
Стана ми смешно Натали как описваше типа мъже, които харесва на срещата с Тихомир и направо си го описа него. Мисля си, че той отдавна е усетил, че между тях с Орлин няма нищо и затова и се присъедини към тях като приятел, за да проучи отвътре дали ще има шанс с Натали. Много добра стратегия извади, не го очаквах от него.
Задавам си само въпроса дали не е възможно да е някаква игра това на Тихомир и утре, ако влезе ново момиче да не зареже Натали, че и той е доста хлъзгав.
В този ред на мисли - имаме ли инфо дали ще влязат и нови жени?

# 891
Виктория пак с нелепата панделка, ушаците на показ..и дупката на горната и джука....бляк.
Дано не пие отново мляко щот ще повърна Close

# 892
Съшъсшсидшсшсшсъсъсшс ш, как я издържат тази мома просто не знам!!

# 893
  • SF
Тоя защо си споделя с най-големия й враг Виктория в момента???

Виктория пак с нелепата панделка, ушаците на показ..и дупката на горната и джука....бляк.
И на мебели ти направи впечатление това?

# 894
Ох, Натали била изключително емоционален човек и от там идвало всичко... 🤣

# 895

Левент по ушите я е познал 🤣🤣🤣🤣

# 896
Относно Натали - не е ли това смисълът на предаването? Да ТЪРСИШ, общуваш, сменяш, опознаваш. Все пак не гледаме "Избирам си булчинска рокля", а "Ергенът". Псевдоморалистите като че ли не знаят къде се намират.

# 897
Ох, Натали била изключително емоционален човек и от там идвало всичко... 🤣

От толкова самосъжаление не й стигат емоции за околните

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:22 от ashley5

# 898
Айй, Блага я налазиха момчетиите, айде малко слънце и на нейната улица!

# 899
  • SF
Левент говори със сигански акцент.
Бил истински привлечен от Блага. Simple Smile
Ами само Блага му обърна внимание.

Общи условия

Активация на акаунт