🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 250
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 735
Нещата, които Орлин ѝ е казал и никоя жена няма да се зарадва “каквато и да е и каквото и да е направила” са:

“Че няма разлика от това да сте насаме двамата или да сте двамата сред 100 човека”

Дори Тихомир не я разбра Grinning

# 736
  • София
Проблема е, че Натали несъзнателно и подсъзнателно ще се насочи към семейния модел, който е видяла и ще попадне на мъж насилник. Съзнателно ще търси мъж като Орлин, с ума и разума, но подсъзнанието ще и играе лоши номера. Не бъде ли отработена тази травма, тя ще пострада при избора на мъж. Примери много, а дори и в семейството ни - от страна на мъжа ми и от моя страна, имаме два такива примера, като по учебник.

Т.е. опциите са две - или си с мънкащо мъжле, прикриващо зад арт и псевдолиберални претенции собствената си слабост и липса на тестостерон или си с мъжище, дето те кютечи, където те свари? А не може ли просто да си с мъж, който ясно показва и, защо не, казва, че те обича, че те иска, като същевременно ясно и без грубост изисква уважение и вярност?

# 737
Левент и Блага са ми забавни. Grinning Сега гледам.

# 738
Имаме две крайности на "мъжко" поведение:
Орлин и ТиШомир.Ами при такива опции Натали-то ще избере каките.Sweat Smile
Убедена съм!

# 739
Нещата, които Орлин ѝ е казал и никоя жена няма да се зарадва “каквато и да е и каквото и да е направила” са:

“Че няма разлика от това да сте насаме двамата или да сте двамата сред 100 човека”

Аз, от личен опит мога да споделя, тъй като ММ ми е казвал това дословно и доста съм се напрягала и дразнила на това изказване, докато не поговорихме по-обстойно да разбера как не намира разлика.

В крайна сметка се оказва, че явно за някои хора е достатъчно и човекът до тях да е там, където е и той, за да му е приятно, в което намирам резон.

Начинът, по който се съобщава, разбира се, звучи неприятно. Орлин също има да работи над това да изразява по-меко какво има предвид, но и в същото време му трябва и човек, който да е повече над нещата и да не търси под вола теле.

# 740
Сега се смях с коментар във ФБ: "Ами, то името и си го казва: Не-ти, Не-ти... "

# 741

Аз, от личен опит мога да споделя, тъй като ММ ми е казвал това дословно и доста съм се напрягала и дразнила на това изказване, докато не поговорихме по-обстойно да разбера как не намира разлика.

В крайна сметка се оказва, че явно за някои хора е достатъчно и човекът до тях да е там, където е и той, за да му е приятно, в което намирам резон.

Начинът, по който се съобщава, разбира се, звучи неприятно. Орлин също има да работи над това да изразява по-меко какво има предвид, но и в същото време му трябва и човек, който да е повече над нещата и да не търси под вола теле.

Разбирам изречението само по себе си, но да го кажеш във връзка с “една жена каквато и да е и каквото и да е направила” сякаш води в друга насока и придава една драматичност, която не се свързва логично със ситуацията.

# 742
  • София
"Харесваш ми много. Ти си моето момиче. Искам да съм до теб и до никоя друга." Не е трудно, не изисква кой знае какво. А не на въпроса "Ти влюбен ли си в мен" да се отговори "Мисля, че може би бих имал чувства, които не съм подозирал, че имам". Такова шикалкавене, че няма накъде. Човекът е срещал същия проблем и с други жени, но явно не иска да си даде сметка, че трябва да промени нещо в себе си. Или той е абсолютния господин перфектен. Натали 100 пъти ясно му каза, какво трябва да направи - тя със сигурност би седяла с него, ако си пречупи перфектния език и й каже, че иска да бъде с нея.
А Наталито, ако престане да говори по този абсурден начин (въпреки че май на мъжете им харесва), ще й е само от полза.

PS. Новорегистрираните профили с по 10-20-40 мнения, които бълват изключително грозни обиди, да не са сестрите на кака Виктория, леля Габриела и стринка Дениз, че много се доближават до техния изказ и манталитет.

# 743
  • София
Чак сега изгледах.

На срещата в игривата вана много се забавлявах. Левент е мега първичен. Такива мъже са ми кошмар. Но добре им се получи срещата като цяло, Блага умее да поддържа разговор.

Тишо се разхубави и успокои след срещата с Нати и отдалечаването от лепката Виктория.

Орлин и Нати са от различни вселени. Няма как да се получи дълготрайно. Разбирам я Натали какво иска и чака и не е Орлин човека, от който да го търси. Орлин е супер пасивен. На някои жени им харесва, а пък други ги отблъсква. Това е.

Виктория досадницата,
Габа НостраГабуса Joy и Дениз - страшна злоба към Натали. Направо ще се задавят от злоба.

Връщам се да ви чета.

# 744
За мен това изказване даже е комплимент. Означава, че ме чувства близка, независимо къде сме. Ама то като мозъчето на Натчето не се е нагънало, когато трябва, как да го разбере. И не шаври не е зарязала Орлин, защото не си показвал чувствата и имала дефицити. Тя никога не го е харесвала. Просто се появи поредния, който проявява интерес към нея. Ако Радо и беше дал роза, още тогава щеше да заговори колко Орлин не се заявявал. Ама не и даде и тя реши, че има силни чувства към Орлин.

Заради бурята с малката шаври, изпуснахме нещо интересно - Блажка си пада по Левент. Усилено си флиртуваше с него, оголваше шийка, косата мяташе. Човекът не ми изглежда даже и глупав, просто е израснал в такава среща. Има адекватни разсъждения. Изглежда добър и като човек, който е израснал в любящо семейство, с ценности и е много обичана дете.

# 745
  • SF
Гледах сега снощният епизод. 🙂 гледах и промото за довечера. 🥲
Натка наистина е нагла. Безпардонна. Безцеремонна. Безчувствена дори. Наистина дава вид на лека жена. Поведението й насочва зрителя натам. Наистина. Ама от онези, дето все не са разбрали и се правят за хакнати с мокър парцал. Селска хитрост им "викаме у наше село" 😅
Аз съм зрител и мене и още няколко зрители не ни насочва натам. Разграничавам се от категорията лека жена, защото не искам да се доближавам до акъла и квалификациите, които Габи с уста върху брадата и Виктория пръскат със злоба.
Те щото и двете изградиха хармонични отношения на любов, чувства и се държат тежко и на положение!
Зрителите са различни и едни разсъждават като Габи с уста върху брадата и Виктория, други гледат предаването с други очи и виждат други неща. Да не се обобщаваме.
У вашето село му викате селска хитрост, в нашия град го наричаме "съобразяване с обстоятелствата или привеждането им в наша полза". Не в полза на Виктория или Габи с уста върху брадата и нейния мач Калоян, а в наша полза.
Когато зарязваме някого било то любим, шеф, колеги, приятели, те виждат в нас една безпардонност. Ако го правим много леко, съобразително и постепенно, пак ги боли, но този път осъждат нашата нерешителност.

# 746
  • Street of Dreams
Мисля, че от сега нататък Орлин няма полезен ход. Решението е взето окончателно и той и да плаче, и да се заявява зорлян, защото не му идва отвътре - няма смисъл. Натали сякаш тотално се настрои срещу него и се затвори нацяло, което действително изглежда жестоко. Не съм съгласна обаче с мнозината, които казват, че обвинявала него. Ако си беше тръгнала без никакво обяснение, той винаги щеше да се чуди какво и защо стана, а това също е жестоко. И за това тя щеше да отнесе още повече хейт. Тя реално му каза, че не се получава, защото
1.
2.
3.
Схгласна съм с онова мнение, че тя може би заради миналото си е искала да бъде с добро, неконфликтно момче, но душата си иска своето.

# 747
Гледам снощният епизод... и почвам да се съмнявам в умствените способности на Натали.
Това момиче има някакви отлонения или умствено изоставане.
Трудна е за слушане, за гледане, за разбиране.

# 748
Mного сте се напрегнали тук от тази тийн драма. Аз даже на два пъти заспивах и не успях да догледам епизода снощи.
Продължавам да съжалявам, че го вкараха толкова късно Левент, интересен персонаж е. Да видим как ще се разгърне.

# 749

Леле, леле…то стана Х фактор тоя сезон🤓🤓🤓

Общи условия

Активация на акаунт