🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 298
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 585
Аз не знам как може да се приеме за нормално Виктория да я бутне в басейн… гнусна и озлобена жена .

# 586
Може ли 30гадишен мъж да се докара до такова безпомощно състояние? Ааааа, кметът не е свършил работата, твърде много прозира мама в този голям мъж.
Е, когато сме влюбени, никой не е на център. Губи я и страда, нормално. Да не забравяме, че това става пред камери, сеирджии и зрители, добре се справя, даже се опитва да се усмихва.
Момата с днешното поведение е незащитима направо. Че е тъпичка, знаем, но днес и злобничка се показа. Мачка го съвсем целенасочено.
Според мен, на този етап и показаното от промото,  прави така и за да се покаже в друга светлина или да направи някакъв обрат и да бъде запомнена с нещо. Иска слава и тя, ефирно време(явно).
Беше отвратително как каза пред Орлин, че няма нищо против Тихомир да седне до нея и Тихомир и той щастлив седна. Винаги съм се чудела на хората, който могат да се чувстват добре, докато някой наранен от тях страда.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 00:39 от BobbyDyl

# 587
Такъв е животът в днешно време и по-зле ще става! Не е за слаби, добродушни хора. Не е за чувствителни, не е за принципни, не е за почтени  !
На почит са боклуците. Уреждат се курвите. Добрите страдат! Лоши времена...

# 588
Орлинчо е жив пример, че жените трябва да бъдат водени, доминирани и дори мачкани в границите на нормалното, иначе се случва точно това, което стана с него. Всичко друго е тинтири минтири и прах в очите. Дано му е за урок макар и на 30+ години.

мда, мачкана в границите на нормалното, ама като ти омръзне ще го изкараш насилник, но?

# 589
Натали не ми харесва като държание, мислене и мяукане изначално. Хубава е, но е подмолна, провокативна и лесна жена. В нея няма скрупули и ценности. Ще си легне с всичко, нали някъде заявяваше бисексуалност.
Орлин ми допада и го разбирам за напасването и връзките. Аз открих мъжа ми чак на 28г., истинска връзка и желание за промяна в мен самата. Той има време, просто не е срещнал точния човек.

# 590
При Елена и Миро беше огромна разлика. Елена и Натали нямат нищо общо.
Ама нищо. Елена беше интелигентен човек и разкъсвана от чувство за вина, знам, че след ББ е имала доста перипетии. Това беше първото риалити и буквално ги разкъсаха и метнаха на тълпата.

# 591
Точно преди 20 години.

Това беше ужасна история,  в която познавам хората бегло и те бяха сгодени и отидоха в Биг Брадър. Любов в рая е място за свободни хора, които търсят най-точния партньор докато ние ги гледаме.

# 592
Ако Виктория бута в басейна Натали в следващия епизод, съм тотално за. Да, Гласувам ЗА,
И ако я изгонят, ще бъдат най-големите смешници на всички времена.
Пич, който дърпа стола на Габа джуката си тръгва, изгонен.
Габа джуката и Шаваърмата да не са изгонени, защото употребяват думи като " парцал ", " маймума" и други , а Викрояи за едно бутане в басейна ?
Не съм ок, това са двойни стандарити.
Ако имах нещо общо в ситуацията, шях да и налетя на Натали опредлелено.

# 593
Аз не знам как може да се приеме за нормално Виктория да я бутне в басейн… гнусна и озлобена жена .

Това е част от играта "Истината или се осмеляваш".

Натали в промото казва: "Аз не съм ставала и да заявя, че съм влюбена" и поглежда веднага към Орлин. Наказва го, че на миналия банкет не е станал да се заяви. Нейното поведение наистина е опит да го промени, което той правилно усети.

# 594
Виктория няма нищо общо в ситуацията .

# 595
  • На морето!
Другарският съд утре напада Натали, че се колебае, но нямам спомен да реагира така на дилемите на КрасимирЪ, който не постъпи по-добре с Киара.

# 596
Бутането в басейна и според мен е част от играта "Истина или се осмеляваш." Ще видим.
А Наталка защо преди два дни, седнала в скута му, го караше да й се обясни в любов? Защо искаше да чуе "Влюбен съм в теб"? Нали няма никакви чувства, метна го в коша на секундата, след като друг й намигна? За да си го отбележи като поредния балък, на колана? Жалка история.
Хубаво направи той, че нищо не й призна, щеше да е съвсем нахалост.

П.п. Нито Шермин, нито Киара изглеждаха така разбити. Не, че някой е оправдавал Красун, но свръх реакциите сега са именно заради жестокостта й, че не й дреме грам.

# 597
Орин е възпитан, но въобще не е здраво стъпил на земята. Ако беше здраво стъпил на земята, може спокойно да й каже: или ме приемаш такъв, какъвто съм, или довиждане.

Според мен точно това ѝ каза. Обясни ѝ, че се е опитал да ѝ достави удоволствие с влизането в морето, но да не очаква от него, че ще бъде нещо, което не е. Просто не тропна с юмрук по масата, което явно тя очаква, харесва и разбира.
Много ми стана неприятна и на мен. Не защото избира друг, а с това пасивно агресивно внушаване на вина, което прави към Орлин.  В синхроните обаче изглежда, че той е доста по-осъзнат, отколкото го мислех. Наясно е със себе си какъв е, че е по-интровертен  (нарече се скромен) и неспонатанен. И че иска връзка, в която да приемат него, както и той да приема отсрещния. Не се държи като момченце, което се чуди как да угоди на капризна и неудовлетворена жена, която всъщност не иска да е с него, но иска него да изкара виновен. Доста по-зряла реакция от тази на мъжете-клюкари-сеирджии наоколо, които се държат така сякаш това, че Орлин не може да задържи Натали, ги "валидира" тях лично като алфа мъжкари.

# 598
Верно ли флегматичната Убавица искала Певица да става ? -сигурно да изпълнява приспивателни песни за бебета,защото не си я представям в друг жанр......освен ако вече не се е пазарила в някоя черква да пее ПСАЛМИ...

# 599
Нямам нищо против, че девойчето е откровено неграмотно и глупаво, нито че е решило да налита на някакви, всякакви мъже в любовно реалити, даже че иска да виси до дупка за някаква там известност, или пък рязко да се е влюбила в някой от местните примати. Всичко е ОК. Но не ми харесва нейното повърхностно, жестоко и себично поведение към човек, който не и е сторил нищо лошо. Тя има право да избира как да се държи, аз имам право да не харесвам това.

Общи условия

Активация на акаунт