🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 071
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Прави ми впечатление обаче, че професиите им, изписани под имената, са пълно менте. Това като Пенко, който уж беше доктор, а се оказа, че не е. Галена е парамедик, видиш ли, а Натали е хореограф. Глупости на търкалета.

Дотук само Тихомир наистина е фитнес инструктор. Познавам го от фитнеса, в който тренирах преди години. Беше доста тих и безличен, явно се е поотракал малко.

# 1 216
При положение, че наистина е танцьорка в нощно заведение, аз не разбрах за какво се обиди така? Се едно някой да ме нарече с моята професия и аз да се засегна. Grinning

# 1 217
  • SF
Моментът с "танцувай без музика за някого пред всички " е доста криндж, изключително нелепо!
Според мен Орлин искаше да я окуражи с шегата "Хайде, бе, нали си танцьорка!", но понеже е по-дървеничък и скован, се получи кофти изпусната реплика. А и Орлин е в особено състояние в момента. Най-тежкият момент в любовта е да те зарязват заради друг и то публично, пред зрители, снимачен екип, и пред укорителните и обвинителни погледи, придружени с реплики и надсмешки.
Сега, те тримата, каквото и да направят, нямат полезен ход. Ако Натали избере бързо - много бързо се е преориентирала. Ако се бави - не прави услуга на никого и момчетата страдат. Ако Орлин продължи с нея, е мухльо, ако се разделят, пак е мухльо, плюс рогоносец. Тихомир ако е с Натали, е подмолен и манипулатор, ако не продължи с нея, е нерешителен и само е прецакал връзката им...
Както и да погледнат, накъдето и да си завъртят главите, племето ще гласува с палец надолу.

# 1 218
Какъв е бил Пенко, пропуснала съм?

Иначе да, измислят си някакви неща. Аз не знам защо бях останала с впечатление, че Натали е балерина и преподава балет на деца. Не знам дали е казано някога или аз съм си допълнила нещо към образа ѝ. От 33 - много долна чалгатека от едно време още - Натали има доста гнуснични и провокативни снимки. Нищо срамно няма,окей, ама да ми се гъзиш така и после да се правиш на ощипана върви никак.

# 1 219
  • София
Начинът, по който го каза, изобщо не беше, за да й помогне. Интонацията и контекстът са доста важни. Мога да кажа "ти нали си държавен служител" и с интонация да намекна, че по цял ден си бъркаш в носа и абсолютно нищо не правиш или пак с интонация и контекст "ти нали си държавен служител" да звучи като - това е страхотно, добър избор.
Така че, Орлин доста се изложи, защото се поддаде на общата злоба и я нападна, когато всички й скачаха. Това до известна степен е разбираемо, защото е огорчен, но в никакъв случай не го прави добро. Още една крачка далече от нея.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 11:51 от Yellow_girl

# 1 220
  • София
Пенко доктор беше. УЖ. А се оказа, че слага дограми.

Даже медицина не е завършил.

# 1 221
Засегна се, защото иска да продължи живота си и тази страница от живота й да не се споменава! Пише го и в разни статии, мързи ме, но мога да ги потърся, на който му е толкова любопитно.
Тя иска да се развива в посока музика вече. Може би затова Орлин й е интересен.

А дали е обидно да си нощна танцьорка? Ами зависи. За някои от тях се говори, че  са на повикване (примерно Secret garden). А и такива професии привличат (за мен лично)проблемни момичета без бащи, умрели за внимание, макар да не си го признават. Момичета, склонни да се обективират сами себе си... и тн. Обикновено е някаква травма. Момичето има и еротични фотосесии.
Малко е тъпо ""'елитните""" компаньонки да се опитват да я засрамват, като са в пъти по-зле от нея. Тъпо е. Натали на мен ми изглежда объркана и травмирана, но това не е извинение , въпреки че наистина тя е млада и има много път пред нея.
Орлин има една фина жестокост в него, захапа я много гадно. Той иска някоя да го слуша, и да му се възхищава - на кметския син с парите.. удобно влиза в ролята на жертва.
Нито Тихомир, нито Орлин истински защитиха това момиче, а уж много я харесват. Беше много грозен епизодът снощи.

# 1 222
  • SF
Започнахме да приличаме на Шермин: прави шпагати по чалготеките, чекне се по пилоните...
И Виктория пее в същия хор.

# 1 223
  • София
Тя не се обиди от израза, а от това, че в отделен разговор е споделила с Орлин, че друг човек го е ползвал, за да я накара да се чувства зле. Тоест все едно го ползва също, за да я уязви.

# 1 224
Виктория ми е най-противната участничка от всички сезони , направо отключва агресия в мен.

# 1 225
Орлин се опита да замаже положението, но определено искаше да унижи Натали с изказването си за нощната танцьорка. Не става въпрос дали подобна професия е унизителна  или не. Интонацията, с която го каза, беше точно такава все едно казва "Абе ти си долнопробна к***ва, не ми се прави на свенлива."
От страна на Тихомир също беше ужасно грозно изказването за това, че Вики няма да има поколение.
Като цяло ми се струва, че Натали не харесва нито единия, нито другия, просто й е доскучало с Орлин и е решила да опита нещо ново.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 15:28 от alys

# 1 226
Пенко доктор беше. УЖ. А се оказа, че слага дограми.

Даже медицина не е завършил.

Завършил е, как да не е? Не се е вписал в някакъв регистър, но в Надкаст обясни, че е подал документи и имало някакво техническо време. Той и лекар пак може да си слага дограма.
Нати в момента е хореограф, каза че дава уроци в зала. Дали е на деца не си спомням. Била е нощна танцьорка преди. Аз не виждам лошо в това, то и за там трябват хора.

Най-голямото предизвикателство беше за Денислав, смях се с цяло гърло на облеклото му.SmileSmileSmile

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 11:44 от Lotus32

# 1 227
Моментът с "танцувай без музика за някого пред всички " е доста криндж, изключително нелепо!
Да танцува водещата без музика, да им потанцува на сценаристите, които са измислили такова глупаво предизвикателство.

# 1 228
  • SF
А барманка може ли? Или хостеса, ако случайно не може да танцува. Доста млади жени докато са студентки работят нещо такова - барманка, сервитьорка, хостеса, танцьорка. Парите са добри, а в корпоративния свят все още не са желани и интересни. Ако са умни, нищо няма да им стане.

# 1 229
Не е нужно толкова крайни да са мненията. Аз самата съм се занимавала с танци доста време, имам познати, които в тази възраст бяха танцьорки по дискотеките. Помня неотдавна си говорех с една, тя има прекрасни спомени от онова време, разбира тази работа като артистично поприще, личи си, че не влага нищо различно. Съвсем нормални момичета - не са курви, наркоманки, от проблемни семейства. Сега вече имат образование, сериозни професиии и семейства. Само една такава позната имам, при която си признавам, че имам сериозни въпросителни…

Предполагам и аз не бих се съгласила дъщеря ми да работи това, но повече от притеснение отколкото от нещо друго, и със сигурност не от срам.

Общи условия

Активация на акаунт