🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 082
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 200
Много грубо беше да обиди Натали, че нали била нощна танцьорка. Еее, с тази обида показа Орлин какъв е всъщност.И не я обича. Ако я обичаше, никога нямаше да я обиди. Орлин ми падна в очите. Не може да задържи една жена в живота си досега е заради характера му.
Хайде, двама души чисто голи в банята, да не са правили секс. Кой нормален би издържал?! Послъгаха и двамата. Но и на другите не им влиза това в работата.
А Виктория е за психиатрията. Като се влегадах в нея при играта с предизвикателствата, ама тя е ромка. Мургава е и има черти на ромка. Преди я защитавах, но това същество е злобно до костите си. Не е нормална. Колкото и да си грозен, се стараеш да покажеш други добри качества. Пак беше цялата в червено, к панделка на косата и червено червило. Направо трепач е. Не знае какви подходящи за нея дерхи да носи, каква прическа да се направи и как да се гримира. От такива хора трябва да се страхуваш.
Дениз и Виктор ще се разделят. Започнаха се с разделите. Натали и Орлин, Дениз и Виктор и до 5.12 няма да има една двойка останали.заедно. Това е фалш.

Тихомир също на мен ми прилича на ром, може затова Виктория да го обсебва така, че са от един етнос. Особено с тия шарени ризки и Виктория с нейните панделки са си топ двойка.

# 1 201
Аз не мисля, че Натали иска да избере Тихомир, нито пък, че ще го избере. Тя си го каза - защо би влизала в банята с Орлин, ако не го харесва него. Просто иска той да е инициативен спрямо нея.

Според мен Тихомир ще си тръгне на следващата церемония, а Виктория ще злорадства (може би също тръгвайки си), че както тя е казала, така е станало и той е пропаднал, защото я е предал и изоставил.

Новите хора почти не ги дават. Павел как е едва на 21... Аз бегло си го спомням от Фермата, не знам кой сезон беше, но той щом сега е на толкова, тогава въобще пълнолетен ли е бил 🤔

# 1 202
  • София
Орлин ми става все по-отвратителен! Защитава Натали пред всички, за да продължи да изгражда ролята си на жертва и светец. Хитра и манипулативна лисица е и го разбрах едва в ситуацията с това осем години по-младо от него момиче, а колко го съжалявах заради нападките на Джан и Виктор. Действа точно като злобна женичка

Абсолютно споделям това мнение. Поведението на Орлин е точно такова - манипулативна жертва. Наясно е, че хейтът е насочен към Натали, уж се включва с някакви псевдозащити, но всъщност го прави заради себе си, не заради нея. Изпусна се с коментара за танцьорката - може да е истина, може да не е срамно, но подтекстът на това включване беше да я обиди и унизи.

Между другото изобщо не харесвам Тихомир, но днес на масата беше хладнокръвен и точен и ме изкефи.

# 1 203
  • SF
Тишо си ги отвори според мен. Погледът му докато слушаше беше един път

Но и това е много грозно! Как си ги отвори, за какво си ги отвори и кой му ги отвори? Виктория и Габриела с грозния епитет, че някой е лека жена? Те на какво основание го твърдят това? Натали преспа ли с някого или от началото си е с Орлин и само с Орлин?
Двете, плюс Дениз и Блага, се нервираха за това, че който влезе, я хареса - гласчето, смеха, очите. И сега я плюят.
Така ли си отваряме очите? Като слушаме клюките и обидите на другите?
Той няма ли си мнение, няма ли си вкус, не е ли сигурен в себе си и качествата си, та ще слуша какво Виктория приказва за Натали?! Щом Виктория е казала, че Натали е лека жена, значи е лека жена. Тя пък щото много тежко и стабилно се държи и въобще не се натиска на никого!
Виктория и за Тихомир говори грозни неща - недорасъл, плазмодий, трето колело, и куп други обиди. Да си отворят ли другите очите и да мислят за Тихомир това, което Виктория приказва? Включително и Натали да гледа на него като на плазмодий и вълк в овча кожа, както и всички други клишета.

# 1 204
  • София
Най-лесният начин Орлин да "се заяви" беше като защити Натали от Виктория на басейна и то ясно и рязко, особено когато я блъсна така брутално. Малката беше толкова ядосана, че й чернееше пред очите, но се сдържа. Орлин направи някакъв бегъл опит да я защити, но точната дума е "бегъл".

# 1 205
Направо се учудвам на търпението на Натали да слуша всичката злоба излята върху нея от Виктория. В това си стоическо поведение много си приличат с Тихомир.
Точно така трябва да се реагира при такива долни манипулатори като Виктория. Нека сами си се излагат. Хубаво я нападнаха, затова че смята, че да си танцьорка било нещо срамно.

# 1 206
Най-лесният начин Орлин да "се заяви" беше като защити Натали от Виктория на басейна и то ясно и рязко, особено когато я блъсна така брутално. Малката беше толкова ядосана, че й чернееше пред очите, но се сдържа. Орлин направи някакъв бегъл опит да я защити, но точната дума е "бегъл".

А Тихомир направи ли опит като е уж по-мъжествен? Не! Като не и харесва Орлин да каже да го остави, той сам си каза, че иска това, а не да му мрънка и се чуди и мае. Хем не иска Тихомир, хем му дава сигнали като ходи на среща с него. Или искаш някой или не. Краси втора част гледаме, и той ги искаше и двете и Нати така.

# 1 207
А какво стана между Виктор и Дениз? Тя се засегна, че той е излизал на среща с Натали ли? Не разбрах каква им е драмата от промото.

# 1 208
  • София
Че аз къде към намесила Тихомир в поста си? Казах, че това беше идеален начин драмата да свърши. Орлин се явява рицарят на бял кон, Натали е доволна от неговата мъжественост и двамата поемат към Рая. Той и това не можа да направи.
А и тя не е казала, че не иска Тихомир. Каза, че "е объркана", което изобщо не значи, ме не го иска. А пак... в тази ситуация там никой не е сложил халка на пръста си (е, Шермито беше, но и тя е абсолютно делулу). В Диви и красиви направиха такава врътка на двойките и вторият път изборът беше много по-добър. Но тук Виктория и Габи-тУ подклаждат този другарски съд и злоба, а масата (на място и зад екрана) се поддава.

# 1 209
  • SF
Аз не мисля, че Натали иска да избере Тихомир, нито пък, че ще го избере. Тя си го каза - защо би влизала в банята с Орлин, ако не го харесва него. Просто иска той да е инициативен спрямо нея.
Аз също мисля, че това е камъчето на раздора, камъчето, което им обръща каруцата.
Редакторите надушиха "проблема" и вкараха Тихомир да влезе в играта. Той им беше показал, че е готов.
И сега имаме драма.
Аз на Красимир името в нашата тема сега за пръв път изписвам. Кръстила съм го Колебаещия се.
В аналогична ситуация той изглеждаше желан и тачен, а Натали желаеща и обикаляща.
Тя пък и тя да вземе да каже на Тихомир да се кротне и да изчака да свърши предаването, а не сега пред камери да я правят на лека жена.
И в живота много често съм била свидетел на приравняването на лека с харесвана. И то не от доброжелатели, а все от засегнати.
Нямат право да отказват срещи, което автоматично ги превръща в "леки" мъже и жени.
Натали и Тихомир да не би да се целуваха на срещата си? Да не би да си обещаха, че вече ще са заедно. Правиха си комплименти. То е естествено - кани, макар и по заръка на сценаристите, които му връчват покана, и няма нужда да се държи дистанцирано, дръпнато и тромаво.
Тя ми направи лошо впечатление с това, че започна да му споделя за някои от разминаванията, които имат с Орлин. Но тя и с Тихомир би ги имала.

# 1 210
  • София
Да не говорим, че сценаристите правят провокациите. Точно Натали трябваше да танцува, Виктория да бутне в басейна и тн. Много сеирджийско и долно.

# 1 211
  • София
А какво стана между Виктор и Дениз? Тя се засегна, че той е излизал на среща с Натали ли? Не разбрах каква им е драмата от промото.

И аз не разбрах, но според мен двамата имат доста различия. Нищо, че постоянно тръбят как си говорят с цели дни и нощи. Някой в предишните теми беше писал, че още в предаването отношенията им се развалят и се разделят. Което и би обяснило това, че в живота е с Криси.

# 1 212
Виктория е едно черно срамно петно за женския пол и за етноса си.

# 1 213
Мен това ме зачуди,все едно са дали обет за въздържание,а някой е подхвърлил,че е имало секс,а се почват едни обяснения как абсурд било.
А Орлин тръгна да им се обяснява как нищичко не се е случвало в банята.Брат/хах/,излагаш сА.Пази честта на девойката..неговата ли..
Казваш,това си е наша работа,точка.

Грозни ми бяха изказванията на Тихомир за децата и Виктория,както и на Орлин с усмивчица за нощната танцьорка.Същото беше и на Радо за подкожните мазнини на Бланкото.Низко ниво изказвания.

# 1 214
Хора, Натали Е нощна танцьорка! Не, не я е обиждал! Такава е!

Общи условия

Активация на акаунт