🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 093
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 185
Безумно и просташко държание на Виктория снощи!
 Радвам се, че Тихомир й отвърна по този начин. Много си пролича колко не я харесва! Няма степен, с която да опиша колко прекали Виктория! Не разбирам тя за каква се мисли и в правото си на каква го разпитва по този начин!

За Орлин - Натали никак, ама никак не е за него.  Чудя се защо още са двойка?
Прекалено много се разминават и Орлин го вижда, Натали също. Харесва ми как Нати отговаря на банкета,  а и въобще как отговаря, пази си своето лично пространство. На никой не му влиза в работата да я оценява как се държи или да ги питат какво са правили в банята.

И нещо извън актуалните теми -  често се заслушвам в смеха на Дениз. Колкото и тя да се показва, че вече е друга, израстнала, помъдряла и т. Н - има нещо подигравателно в нейния смях. Все едно казва - така ти се пада. Усещам го като вътрешно тя да си е същата простакеса като от първи сезон, само че сега от към държание се е култивирала. Някой друг с подобни впечатления?

# 1 186
  • SF
Много, много гнусно беше питането за това, какво са правили Натали и Орлин в банята. Краси и Шермин защо не ги питаха? Просто виждат по-свити, по-нормални и им скачат.

А и нашите лавандули си отговарят детайлно. Голи бяхме, не се пипахме, после хавлии сложихме.
То, ако е за въпрос, доста двойки и в едно легло спаха и не ми се вярва все с дрехи с ципове да са били.
Не им ли е неудобно да задават такива въпроси?! Ако знам, че двойка влюбени са били в банята, допускам, че са били без дрехи под душа и са се наслаждавали на телата си. А дали са се целували, докосвали или са си прали чорапите, няма да искам да знам. Как ще питам някого "голи ли бяхте?" - не, не бяхме голи. - а как бяхте? - по чорапи бяхме.
Нека се чудят що за секс сцена е било!

# 1 187
Мда,продължи драмата и в този епизод.Подкрепям мнението на Денислав,че колкото повече Натали протака,толкова по-зле за нея и тези,които се въртят на пета около нея.
Виждам,че в следващият епизод май Орлин ще приключи драмата.О,дано.
Мен ме афектира повече поведението на Виктория/и сие/ от поведението на Натали.
От мъжете зависи дали те ще позволяват да ги въртят на малкия пръст,дали ще си изберат жена с уклон на цветарка.
Малко смешно ми стана ,когато Калоян се изказа какво не би си взел в къщата.Той пък 'щото с едно се е взел,альото...моралист под чехъл,мда.

Проблемът на Виктория не е Натали,а проблемът на Орлин не е Тихомир.

# 1 188
  • SF
Аз не мисля, че Натали в момента се колебае. Тя иска да си продължи с Орлин, но вече не е същото. И той вади упреци към нея, не се е затичал да я прегръща, загръща, да си пази територията и  това я прави да изглежда влюбена. Тихомир. Тихомир чака, не много пасивно, тези двамата да си приключат отношенията.

А проблемът на Виктория въобще не е Натали. Със и без Натали тя с Тихомир целувка нямаше да получи. Само рози.
Животът на Виктория ще е пълен с Наталита, на които тя ще трябва да им стъжнява животите.

# 1 189
Житомир изора дъното с репликата за децата на Виктория. Жалък палячо!
Орлин, който е най-наранен от цялата тази нелепа ситуация на няколко пъти защити Натали. А онзи Житомирчо един път не я защити. Нито край басейна по време на играта, нито на банкета. Страхлив саможивляк.

Виктория - прекалено много си повярва, че е някакъв съдник. Разбирам, че е огорчена от Житото, но чак пък толкова. Прекалено злобна, а как само бутна Наталито в басейна, бляк.

Виктор и той за пореден път се изложи с йезуитщината си.
И какви данъци плащали компаньонките бе Викторе? Това да не ти е Нидерландия.

Няма да напиша, че Натали ще прави грешка с очевидния си избор в петък за Тишо, защото той за нея е само средството, за да стане главно действащо лице в сезона. Дали ще е той или някой друг все тая. Той се оказа единствената удобна опция. Всъщност и двамата са нейна жертва. Само че от цялата тази ситуация Натали ще се самопожертва.

Много ми хареса анализът, както винаги точен!
Оставям само най-важните за мен части, напълно споделям всяка точка.

# 1 190
Гледам на запис и се чудя, ако Натали избере Тихомир, как ще живеят във вилата с тези хора не знам, то всички ги мразят.

# 1 191
Всички тия изнасилени драми на доброволно ограничени в пространството хора са просто хабене на излишни нерви, които ще им трябват за напред в реалния живот и реалните ситуации. Ревове, сълзи, стрес, напрежение, обиди, ти, аз, той и най накрая кой откъде е. Глупост на квадрат.
Бих приела да са там за да се забавляват и ако изпадне нещичко да изживеят по един романс, но не мога да приема, че зорлем са се натикали там да се подложат на тая абсолютно безсмислена гавра.

# 1 192
  • Be realistic - plan for a miracle.
На мен ми стана ясна причината Натали да се държи така точно от това ровичкане по темата имало ли е нещо в банята - просто е очаквала да се случи, каквото и да е, а Орлин нищо не е направил. Звучи тъпо като причина, но там няма камери, винаги може да излъжат, както Краси го направи. За нея е важно да се чувства желана, а и за всяка жена.

Точно това я е "изстинало" и според мен. Такъв типаж е, аз написах и преди - тя търси ръмжащото първично животно (моля да не се чете мъж), за нея това е доказателство колко е яка.
Орлин я накара да се почувства не-яка, а това е непростимо в кухата й главица Grinning

# 1 193
  • SF
Ако избере Орлин, пак ще събере хейт. Вчера той я гушна и целуваше, а простолюдието засъска "Гледай го, гледай го, виж го какво прави."

# 1 194
Мен много ме изненада отривистото желание на Орлин да обяснява, че нищичко не са правили в банята, вместо да им каже, че това не е тяхна работа, както е редно да каже един мъж.
Вероятно, в главата му, това беше защита на достойнството на Натали. Толкова обвинения, че е лека, но ето, дори гола тя се въздържа! Всъщност вкара автогол на мъжествеността си - някакъв пълен льольо, който с гола жена в банята нищо не прави. Не трябваше да казва нищо.
Другите искаха подробности - къпали ли са се заедно, голи ли са били, правили ли са нещо, за да накарат Тихомир да си отвори очите, колко шавлива и непостоянна е Натали и с двамата.

# 1 195
Много ме издразни Виктор като питаха Натали и Орлин дали е ставало нещо в банята и Орлин каза, че има голям самоконтрол, Виктор се обърна и с насмешка каза, че има и друго логично обяснение. Много е противен този прохождащ бизнесмен. Дано Дениз му набие дузпата скоро. Не разбирам какво толкова го дразни Орлин, че постоянно намеква, че е гей, може би го харесва?

# 1 196
Ми то Тихомир търпя, търпя, па накрая не можа повече да изтърпи Виктория.

# 1 197
Много грубо беше да обиди Натали, че нали била нощна танцьорка. Еее, с тази обида показа Орлин какъв е всъщност.И не я обича. Ако я обичаше, никога нямаше да я обиди. Орлин ми падна в очите. Не може да задържи една жена в живота си досега е заради характера му.
Хайде, двама души чисто голи в банята, да не са правили секс. Кой нормален би издържал?! Послъгаха и двамата. Но и на другите не им влиза това в работата.
А Виктория е за психиатрията. Като се влегадах в нея при играта с предизвикателствата, ама тя е ромка. Мургава е и има черти на ромка. Преди я защитавах, но това същество е злобно до костите си. Не е нормална. Колкото и да си грозен, се стараеш да покажеш други добри качества. Пак беше цялата в червено, к панделка на косата и червено червило. Направо трепач е. Не знае какви подходящи за нея дерхи да носи, каква прическа да се направи и как да се гримира. От такива хора трябва да се страхуваш.
Дениз и Виктор ще се разделят. Започнаха се с разделите. Натали и Орлин, Дениз и Виктор и до 5.12 няма да има една двойка останали.заедно. Това е фалш.

# 1 198
Мен много ме изненада отривистото желание на Орлин да обяснява, че нищичко не са правили в банята, вместо да им каже, че това не е тяхна работа, както е редно да каже един мъж.
Вероятно, в главата му, това беше защита на достойнството на Натали. Толкова обвинения, че е лека, но ето, дори гола тя се въздържа! Всъщност вкара автогол на мъжествеността си - някакъв пълен льольо, който с гола жена в банята нищо не прави. Не трябваше да казва нищо.
Другите искаха подробности - къпали ли са се заедно, голи ли са били, правили ли са нещо, за да накарат Тихомир да си отвори очите, колко шавлива и непостоянна е Натали и с двамата.

Тишо си ги отвори според мен. Погледът му докато слушаше беше един път

# 1 199
Оф, тая Виктория сяда на кревата дето лежи Тихомир и му дудне… боже колко нахална жена. Човекът каза, че не иска да говори с нея, тя паааак се бута за кой ли път.
Егати малоумната жена. По-просто същество не съм виждала никъде.

Общи условия

Активация на акаунт