🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 096
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 1 170
"Много съм объркана, колебая се, ох, не искам да нараня никого. Орли седни отдясно, Тишко ти отляво" - невината, мила и добра Нети. Joy

# 1 171
Аз се отбивам само да попитам когато около басейна "от дума на дума си дойдохме на думата" да разчоплим какво правиха в банята Орлин и Натали, ама голи ли бяха, ама имаше ли и нещо друго, как се почувствахте?
Не ви ли се догади поне малко от това постоянно надничане под завивките на хората? Честно , не разбирам какво им влиза в работа . А като се разбра, че язък, секс нямало "ах, ама как издържа". "Е как" подмята онова леке Виктор - "то е ясно нали вече знаем какъв е Орлин". Това не чухте ли?  Не е по-малко гадно от първичните простотии , които постоянно се леят от устите на Бланко, Виктория и сие.
Често се чудя кой повече ме отвращава- откровен простак или рафиниран простак- май вторият.

Колкото до упреците-"ама как може Тихомир да каже това или онова на ЖЕНА" , ами хората са преди всичко човеци и чак след това се делят на мъже и жени по първични и вторични полови белези и хромозомен набор.
И бидейки просто човек никой не може да бъде обиждан и достойнството му накърнявано. Полът в това отношение не дава никакви привилегии- това е допустимо за мъж , но недопустимо за жена.

# 1 172
За разпитите какво е било в банята, наистина беше гадничко. Очевидно при този тип хора такива са разговорите и в реална ситуация, никакви задръжки. Друг е въпросът, че звучи леко странно-чисто голи и... нищо. И така да е било, май можеха да си спестят обяснения. Но малко от малко взех да разбирам Натали, че се дразни, че Орлин не се е "заявил" (с ирония го казвам, разбира се).

Иначе, както по-горе имаше пост, очаквам да се организира поне един банкет, на който да се задават нормални въпроси, без заяждане. Би било интересно да научим и нещо позитивно за участниците. Но очевидно, целта на продукцията е друга.

# 1 173
То на банкета снощи това което стана не беше другарски съд, ами направо си беше Страшния съд.
Виктория направо обезумяла и като отвързана се нахвърляше върху Натали, но Натали няма вина за нейната драма. За друга драма може, но специално за нейната - не.
Тихомир какъвто и да е, достатъчно я търпя тази безобразница. И да, рекна и го най накрая. Тя може да нарежда хората, но те нея - не. Не, не, ама да. То това кречетало няма млъкване. Същински stalker. Да, грозно беше, но не може да очакваш ти да вадиш човека извън кожата му, а той да подбира изразите си към теб. И какво значи "трябва ли да падаме на нивото на простака", ами дай да му дадем пълна свобода или по точно свободия и да прави всички на луди калинки. По рафинираните хора може би няма да отвърнат по същия начин, но по първичните - ще, та стой и гледай. Затова има квалифицирани случаи, пример: убийство под афект, афект предизвикан с думи и поведение от жертвата. Човек трябва да внимава и да си мери приказките, защото не знае кой стои насреща му. Всеки толеранс и всяко търпение има своите граници и капката, която прелива.
За Натали - може да не е права, но и Орлин има грешки в поведението и отношението си. И да, колкото и да твърди, че не е искал да я обиди на "нощна танцьорка" точно това целеше и си пролича от тона му.
Не харесвам поведението на Натали, но и тия разпасани женоря там с какъв акъл и с какви очи я обиждат и нападат, като те всички са по зле от нея. Много по зле. Ама много, много, много по зле.
Натали поне е хубава. Снощи я гледах и колкото по я гледах толкова по хубава я виждах. Ами хубавица е. Еле пък, когато нейните синхрони и тия на Виктория се следваха, контраста беше брутален. А ония бостански плашила се въртят като ресторантски пържоли и я обвиняват в неща, които самите те правят и че даже тоя път те са го извървели еехеее и веке залязват и не могат да преглътнат, че новата бодра смяна застъпва. Изхабени и алкохолизирани чучела.

# 1 174
Ами аз от този епизод и от промото за следващия бих заключила, че Виктор и Орлин ще са си най-добра двойка всъщност. Виктор не искал човек до себе си с по-голямо его от неговото. Тука не съм убедена дали няма да се разминат леко, защото Орлин си е егоцентрик. Но единият иска да е лидер и да води парада във взаимоотношенията, другият не иска да поема инициатива и очаква да бъде воден. Супер ще са заедно. И Петър покрай тях, за разнообразие на Виктор от време на време и така.
Натали беше най-харесвана от един човек, ама той си замина вече. И това беше Лили. Май най-добре щеше да й е с нея наистина.
Дениз, Габка, Виктория и още някои жени вътре имат някакви противоречия със себе си и си го изкарват върху Натали. Според мен твърде много им личи и никак не се показват в добра светлина. Тя поне не е скалъпвала интриги, не се е надвиквала с никого и не ги е обиждала. Вярно показват само и единствено себе си какви са, като я наричат с всякакви епитети от злоба, зад която се крие неизлекувана вътрешна несигурност.
Сетих се Елена как заплашваше ергенките от нейния сезон, че ще дебне Маестрото и навън... Явно не си изпълни обещанието качествено. Но Виктория не знам дали и след предаването ще остави Тихомир на мира. Започвам да му съчувствам. Да не звучи гадно, ама нейната работа е малко - подай на някого един пръст и го гледай как ти откъсва ръката. Била използвана, изоставена, предадена, покрусена, съсипана... все едно са били заедно 10 години, брак й е предложил и е избягал от сватбата.

# 1 175
  • у нас
Много, много гнусно беше питането за това, какво са правили Натали и Орлин в банята. Краси и Шермин защо не ги питаха? Просто виждат по-свити, по-нормални и им скачат.

# 1 176
  • София
Злобата, с която Виктория бутна Нати в басейна би се счела за физическо насилие. Изобщо не говоря за вербалното на масата. Ако беше мъж, щяха да я извадят от предаването.
Евала на търпението на Нати и че си сдържа нервите. Ако бях на нейно място, или щях сериозно да я иронизирам и подигравам или да си изпусна нервите.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 10:23 от Yellow_girl

# 1 177
  • София
На мен ми стана ясна причината Натали да се държи така точно от това ровичкане по темата имало ли е нещо в банята - просто е очаквала да се случи, каквото и да е, а Орлин нищо не е направил. Звучи тъпо като причина, но там няма камери, винаги може да излъжат, както Краси го направи. За нея е важно да се чувства желана, а и за всяка жена. Кекс по тв имаше още в първия Биг Брадър, да речем, че ще ги е срам от това. Хем там беше по-видимо, защото беше в леглото, под завивките. Какво се правим на ощипани всички. Натали е обидена от нищоправенето на Орлин. Това прави ли го кофти партия - не, разбира се. Това прави ли нея пеперудка - не, разбра се. Тя каза, че пак би избрала него. Целуна него по челото, танцува на него, защото въпросите бяха да го направи за мъжа, който харесва. А той какво каза - нали си нощна танцьорка, не трябва да те е срам. Нещо, което тя каза, че като израз е било употребено от друг мъж, който е искал да я нарани. Ми, ако аз получа това поведение, доста по-хард щях да се държа от нея. Наистина ме е яд, че е толкова тъпичка и не може да постави на място всички. И другите простакеси, дето й завиждат за вниманието. Блага се чувстваше супер, обгрижвана от трима, но щом е за нея става, пък може да плюе по Натали. Калоян пък какво се изцепи, че не пожелавал такива в къщата си. Забрави ли че седи до Габи и иска да я запознае с родата си. Това момче не е добре, честно.
Изказването за децата към Виктория беше повече от грозно. Тя се държи непоносимо и си го проси, но това не е тема, която се подминава и подхвърля така. Като жена и майка, пиша поредния огромен минус на Тихомир. За Виктория и нейните дъна няма нужда да пиша.

# 1 178
На какъв диалект е думата "мешам/се/"? Всички я употребяват, а уж са от различни краища на България. Изприщват ми се ушите, като я чуя.

Нивото на младото поколение е много ниско. Почти никой не говори правилен български. Като слушам как си говорят на "брат" момичета и момчета направо ми се повръща

# 1 179
  • София
Пъра, толкова нямаше търпение да си зададе ученическите въпроси на Натали и Тихомир...че не ги остави хората да се навечерят и трябваше да ги гледаме с пълните бузи по време на другарския съд... Disappointed Relieved Тази в реалния живот не знам кой би я погледнал вече, а какво остава да се обвърже сериозно...Close
По. В анонса Виктор какво каза на Калоян в края, ..."че не можел да има отношения......има по-голям...аз като мъж."

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 09:32 от Starrydream

# 1 180
  • SF
Примерът е доста различен и не мога да ги свържа ако те нападне крадец, ако те нападне убиец, трябва ли да го убиеш и ти...
Оххх...опитах се простичко да обясня, обаче...
Грубата агресия срещу теб не оправдава твоята груба агресия в отговор. Можеш да се защитиш достойно и твърдо и без да падаш до същото равнище /или по-долу/.

Разбира се, че не е оправдана, особено пък ако е срещу мен! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Срещу Виктория пО може. Simple Smile
Не трябваше да го прави. Трябваше да продължи да се владее и да се защитава достойно.
Но като започнем с "можеше, трябваше, щеше...", той изобщо не трябваше да я допуска в близкия си приятелски кръг и  да й завърта главата с договорки и уговорки. Ще си даваме рози, докато не намерим друг по-подходящ за нас, а тя е чула "Ще си даваме рози и няма да намеря друга по-подходяща за мен, защото това си само ти!"
И приготви булченската рокля и поканите.
Ако можеше да се владее цял живот, добре, но е ясно че тези човешки овладявания са по-скоро трупане на напрежение, което избухва по един по-извратен начин. Неговия беше такъв.
Сега трябва да се извини,  кукунделата да чуе само извинение, не обяснение в любов, не колко много той съжалява, че я е наранил с думи, действия, мисли и поведение.

# 1 181
Иначе, както по-горе имаше пост, очаквам да се организира поне един банкет, на който да се задават нормални въпроси, без заяждане. Би било интересно да научим и нещо позитивно за участниците. Но очевидно, целта на продукцията е друга.
Да, има какво да се питат.
За Наталия научих от едно нейно клипче, че е учила в Музикалното училище в София и свирила 5 г цигулка, 2 г пиано, учила народно пеене, 2 г поп и джаз пеене. Каза, че е била тъжно дете.

# 1 182
Отвратително е всичко. Орлин крайно неузрял мъж.
Нети не че е направила кой знае какво. Влюбила се в друг на третата седмица след като е с тоя. До тук разбираемо - Орлин наистина не е мъж като мъж, макар да пуснах и аз сълза с него. Факт е обаче, че аз лично не бих била с такъв човек /и с мн други индивиди от предаването/ Обаче Натали пък можеше и да му запази малко достойнството.
Тишо пък как изтърпя Виктория. Толкова е отровна. Това, което каза за нея беше наистина грубо и не биваше да го изрича на глас, но в крайна сметка е прав. Поведението ѝ не е дамско. Беше много груба и грозна тази настървена атака от нейна страна срещу тройката. Казвам тройка, защото в крайна сметка това е стрелба и срещу Орлин.
Другарският съд - няма да коментирам.

# 1 183
Габа много се зарадва на блъскането в басейна , дори поиска няколко дубъла да види. Дали щеше да и хареса да има няколко дубъла от блъскането на стола и , но тогава рИва , като сирена и всички я утешаваха.

# 1 184
Ооо, Виктория е влязла във фаза и изобщо е неприятна гледка, а беше пич...

Егати лицемерието Блажка, Габриела и Дениз (които са си момичета на повикване) да описват дълго и многословно и с ВЪЗМУЩЕНИЕ каква била Натали, какъв морал била имала, как обикаляла като цветарка - това е парадоксално.

То комедия направо, точно те да дават акъл. Доста се смяхме.

Натали в един момент като забрави да шушне и да се прави на момиченце, изглеждаше много нежна и красива.

Общи условия

Активация на акаунт