🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 135
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 155
А, не, не! Опорна точка, какво имал предвид авторът... не. Той й каза - ти най-вероятно няма да имаш деца! Това е абсолютно неуместно изказване и никакви нерви не го оправдават. Можеше да я затапи по хиляда начина, той си избра този.
На жените се осигурява изкуствена среда на търпимост, какво имаш предвид, мъжкото джентълменство или друго? Кое е изкуственото в това, един мъж да не връща на жена, както би върнал на мъж?

"Не, не" какво? "Авторът" не е гинеколог, нито я познава или има някаква епикриза на "състоянието" й, естествено, че говори за факта, че тя мъж няма да може да задържи а.к.а няма да има семейство, респективно деца. Естествено, че и реално не го интересува дали ще има деца или не, просто подхвана израза за да направи препратка към неприятната й особа.
Не точно за джентълменство говоря, то е в резултат на вековните обществени нагласи мъжете да не се "възползват" от силата си при отношенията между двата пола и да я ползват само за закрила на по-слабите. В резултат на това в днешно време виждаме нелепи ситуации, в които 40 килограмови жени агресират дори до физическа саморазправа с мъже, очаквайки че няма да им бъде отвърнато изобщо, вербалната агресия я нямат за нищо естествено и всичко това от абсолютно погрешно разбиране за тези негласни обществени нагласи и разбира се желание за експлоатацията им с цел "нечестни" предимства. Но забравят едно - джентълменството е за дами, ако се държиш като мъж, ще получиш "мъжко" отношение...

# 1 156
Тоест, ще падаме винаги до нивото на всеки простак, така ли? Не виждам защо трябва да делим просташкото поведение на мъжко и женско, затова формулирам неутрално.

# 1 157
Аз пък го разбирам Натито. Тя горката 3/4 от изреченията му на тоя монтански баронет - мускетар - менестрел даже не може да ги разбере. Добре че доста свири и пее, че да може да си почива момичето след тоя интелектуален напън. И в банята нищо не прал...
С Житьо къде по-спокойно - ще си ядат, вдигат гирички, и в краен случай - ако много се налага - измяукват по две прости изречения с неправилен словоред и неуместни думи, които приличат звуково на подходящите, и толкова. И в прането ако е по-ориентиран, ехее... живот! Няма опити за слушане с разбиране, когнитивен запек и други китайски мъчения. Стига се е обърквало момичето, да не е на НВО в 10 клас, аман...

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 01:45 от NOmerci

# 1 158
  • София
Относно отвратителното поведение на Натали - ако беше казала претенциите и очакванията си на Орлин, преди да се появи Тихомир и да заяви интереса си към нея, щеше да е много по-достойно и морално. А тя вижда някой, който я харесва и започва да намира кусури на Орлин. Освен това претендира, че иска време да размисли насаме и през цялото това време е с Тишо, странейки от Орлин, дърпайки му се и отдавайки цялото си внимание на Тихомир. Въобще много грозно и унизително държание. А преди време, когато Шермин беше заявила, че Орлин ѝ допада като разбирания, цивреше на Габриела бижутерката.  Но тогава нямаше мъж, който да има симпатии към нея. Сега, когато е в позиция на обект на нечии домогвания, му го връща с лихвите на Орлин.

# 1 159
Според мен Тихомир искаше да я обиди на грозна и нетърпима - че толкова е ужасна, че едва ли някой ще я доближи, че да и направи деца, но съкрати до - ти няма да имаш деца. Толкоз му е акъла. Не го оправдавам, но някак го разбирам, защото тази обезумяла и озверяла куха лейка не спря да го тормози по всевъзможни начини и сериозно прекали. Той опитва, опитва, опитва с добро, с деликатност, с туй, с онуй, ама нищо не помогна. Ами, ай сиктир! Все пак вола като рови на гърба му пада. Никой не е длъжен да и търпи психопатските изстъпления.

Дългата версия не е по-добра. Не трябваше да казва нищо такова, но му прекипя.

# 1 160
И защо да не може да коментира? Малко деца страдат от луди родители и малко домашно насилие има, така ли?
Защото няма ни най-малка ситуация в това предаване, което да има общо с отглеждането и възпитанието на деца. Влезте в реалността. Според мен Виктория има потенциал да има страхотно семейство, с правилния за нея мъж.
Дали съществува в нашия грешен мир?! Някой мазохист?!
Виктория има потенциал да създаде страховито семейство, ако намери жертва. За кратко.

# 1 161
Прекипя му на Житьо, но като седя до нея преди всяка церемония, хич не кипваше, докато тя бълваше същите неща, а я завиваше и беше куртоазно любезен. Цветарка. Кипна чак като му се ококори нощната танцьорка и видя опции за орозяване по други канали.

# 1 162
Тихомир е пресметлив  използвач.

Казвам го със съжаление, но изгледите Виктория да създаде щастливо семейство са много малки. Може би ако с годините се кротне малко от малко и си намери някой чехльо, който да командори, ще успее да изгради връзка, в която тя ще командва и контролира. Просто е неспасяем случай. Груба, злобна, контролираща, изискваща, манипулативна, обсебваща, агресивна, нахална, с огромно самочувствие, абе ужас...Кой ще е този, който да й се върже на акъла да я търпи, не си го представям, но дано да си намери половинката и споделена любов, че да стане малко по - добра.

За Натали всичко сте казали. Не ми се коментира дори каква е гаднярка. Орлин искам да го раздрусам едно хубаво да се освести малко, да повиши глас, да надигне глава, да се изправи като човек и  да каже ясно и точно каквото трябва. Не мога да го гледам толкова сломен и смачкан заради една никаквица.

# 1 163
Някой няма ли да се сети да зададе въпроса защо групата съди толкова много Натали, а никак Красимир, който се колеба 20 епизода, ходи връща моми, къпа се с всички, пра и тн
Натали се държа, според мен, достойно, предвид ситуацията , държа се нормално и не обиди никой. Не знам каква свръхсила имаше да не отвърне нито веднъж на нападките на Виктория, но я поздравявам затова. Виктория с ужасния си аутфит с червена пандела беше просто нелепа...Натали явно изпитва наистина съжаление към нея, защото обидите ѝ наистина не я достигат.  Орлин и Натали са действително най-мразените от всички вътре...
.

# 1 164
  • София
За съжаление ниските страсти продължават. Дори и когато има спорове за ''любов''
Впрочем този триъгълник между Натали, Орлин и Тишо лично на мен ми е по-интересен в сравнение с онзи между Шермин, Краси и Киара, просто защото в него има много повече драма и реализъм. Докато първият триъгълник беше някаква трагикомедия. То в много моменти не можеш да вземеш сериозно случващото се. Да не говорим, че имаше много битови скандали, докато тук основната драма си чисто покрай любовния триъгълник и това какво се върти в главата на ''шахматистката''

За съжаление всички главни лица на масата се изложиха. Кой повече, кой по-малко.

Житомир изора дъното с репликата за децата на Виктория. Жалък палячо!

Виктория - прекалено много си повярва, че е някакъв съдник. Разбирам, че е огорчена от Житото, но чак пък толкова. Прекалено злобна, а как само бутна Наталито в басейна, бляк.
Но за едно нещо я разбирам, явно е искала директен отговор от Тишко. Аз не си спомням, но май писах, че той просто уважаваше чувствата и, та за това не и каза болезнената истина в очите, а тя точно това търсела...
Е, добре де, с цялостното си поведение тя не разбра ли? Или просто така и отърваше, ако се беше кротнала, вече нямаше да е в шоуто.

Ето сега в промото за следващия епизод Орлин ще попита същото Натали. Айде да видим тази опитна търгашка с мъжките чувства как ще се измъкне. Явно момичето търси светлината на прожекторите, иска да е голяма звезда и така поставен ребром въпрос не е в нейна полза, защото тя иска да има драма за финалната роза (то е ясно, че този път жените ще раздават розите, а нейната роза ще е последната). Да, ще ми е любопитно как ще му отговори на Орлин.

Натали се продаде за малко повече известност. Тя така или иначе нямаше да излезе с добра светлина от Ергенът, но сега тотално се закопа. Най-жалкото за нея е, че дори по-малките момичета не я харесват, защото от нея лъха на незрялост, леко поведение и глуповатост. Не е модела за подражание. Всъщност тя е точно обратното на всичко това (освен, че е много глупава), но тук такава роля е избрала да играе, че буквално се закопа.

Виктор и той за пореден път се изложи с йезуитщината си.
И какви данъци плащали компаньонките бе Викторе? Това да не ти е Нидерландия.

Орлин, който е най-наранен от цялата тази нелепа ситуация на няколко пъти защити Натали. А онзи Житомирчо един път не я защити. Нито край басейна по време на играта, нито на банкета. Страхлив саможивляк.

Няма да напиша, че Натали ще прави грешка с очевидния си избор в петък за Тишо, защото той за нея е само средството, за да стане главно действащо лице в сезона. Дали ще е той или някой друг все тая. Той се оказа единствената удобна опция. Всъщност и двамата са нейна жертва. Само че от цялата тази ситуация Натали ще се самопожертва.

Дано в петък е церемонията, да мине изборът на Натали и да се сложи край на тази линия. Искам да видим нещо и от останалите двойки. По дяволите, след 9 дена е финалът, кога ще видим техните финални размисли и страсти.  Трябва да има и по-дълги срещи и т.н. Или мислят да претупат набързо.

Финално:
Ще има ли този сезон поне 1 епизод, ЕДИН, в който няма да има нито един скандал, да видим позитивни взаимоотношения между едни зрели хора и най-вече, да видим малко романтика?
Ето това аз лично искам да попитам. Все едно сме на масата по време на банкета и аз задавам моят въпрос.

# 1 165
Натали постигна това, което иска - да вмени вина на Орлин, че проблемът е в него. Сега той е убеден в това и го говори пред околните. И дори не осъзнава, че тя изобщо не го е харесвала от самото начало.

Обаче в началото тя харесваше Орлин повече, отколкото той нея. После ѝ стана скучен, а като някок друг ѝ обърне внимание....и е готова.

# 1 166
Натали намери с кой да се хване - Тишо е ограничен и простоват. А и се показа грубиян - реплики за децата на Виктория и житото за Блага показват, че няма никой на втория етаж. На мен ми е грозен и противен.

# 1 167
За Виктория може да се каже всичко, само едно не — върти опашка. Хване ли един мъж, го преследва до дупка , настрани не поглежда. Grinning

# 1 168
Липсват ми банкетите с Шермин.

Натали и Виктория за нищо не стават.

# 1 169
Мен лично Виктория повече ми ходи по нервите, голям талант.

Голяма драма, голямо нещо — „Мадам Бовари“ по монтански в Родос.
Общественото мнение на масата е на нивото на Франция от 19 век.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 07:47 от Zara73

Общи условия

Активация на акаунт