🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 132
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 140
Нищо не разбираме. Под привидно спокойната външност на Тихомир, бушува вулкан от първичност и страст. Затова се изтърва да кълне Виктория с тежка клетва без да си мери думите. Но пак заради това го усети и Нати, че е мъжкар, а не женчо и я иска смело и пламенно. Не като изнежения кметски син, за когото Дениз каза, че през цялото време не са го чули да обижда никого и когато веднъж посмя да мъцне една тъпа реплика, че Натали била танцьорка, го обявиха за газлайтър. (да се чете като сарказъм)

# 1 141
Как тръгна да лъже и маже, че било шега... още по-жалък стана! Ми намери си топките и имай доблестта да кажеш - Да, нарочно исках да те жегна, защото ми писна да се е*аваш с мен!
Апропо, Натали му се заусуква точно като стриптийзьорка.

# 1 142
Ами и тя не трябва, естествено, но пък трябва ли да се пада до нивото на всеки простак, че и под него!

Приказките ѝ са безобидни, малко като в училище ми е тя, но все се влачи след него и е адски досадна.
Много грешите, че приказките и са безобидни . Да за някои хора , които не се водят по чужди приказки може, но болшинството много силно се влияе от това което чува, пред това което вижда

# 1 143
Просто темата за децата е нещо, което интелигентните и себеуважаващи се хора, не биха коментирали и никога не биха уязвили някого на тази плоскост.
Защото когато изречеш нещо подобно, става ясно на всички какво представляваш. В случая Тихомир, който изглеждаше много над Виктория, изведнъж се сгромоляса под масата. За това.
Съгласна. Даже тема "Божа работа" за много нас.
Но Витория удря много ниско, много жалко и ответния удар, необмислен, но с идеята да нарани, защото тя обижда и наранява с агресия. без да се замисля за последствия.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 01:05 от Saint V

# 1 144
  • SF
"Оправданието" за репликата е, че не го мисли действително и си даде сметка каква простотия изръси! Сто процента се е засрамил, но не й легна да й се заизвинява. Все пак трябва да събере кураж и да го направи, но не насаме, за да я възпрепятства да си създаде филм от извинението му.
Всеки говори грозни неща. Това са низките ни прояви.
Сигунна съм, обаче, че не ги мисли тези неща.
За разлика от злостните закани и реплики на Виктория, която също е под афект. Но тя ги ръси, повтаря непрекъснато и си вярва.
Убедена е, че Натали й е отнела Тихомир, убедена е, че е лека жена,  убедително повтаря, че и Тихомир е подмолен.
И двамата си разменят обиди, просто думата "деца" е по-чувствителна.

# 1 145
Просто темата за децата е нещо, което интелигентните и себеуважаващи се хора, не биха коментирали и никога не биха уязвили някого на тази плоскост.

Тя "темата" не е и коментирана, изразът означаваше просто, че никой мъж няма да се задържи дълго около нея, камо ли да й прави деца, те бяха просто "опорната точка" да й каже, че е нетърпима за мъжете, няма нищо общо с възпитание на деца, възможности да се има такива или някаква бъдеща евентуална кофти семейна среда.
Иначе - не нападай ако не си готов да поемеш ответния удар, нещо което жените често забравят, защото им се осигурява изкуствена среда на търпимост към определени изцепки, което те приемат за чиста даденост, която сами са си извоювали и могат да защитят. Не могат.

# 1 146
А, не, не! Опорна точка, какво имал предвид авторът... не. Той й каза - ти най-вероятно няма да имаш деца! Това е абсолютно неуместно изказване и никакви нерви не го оправдават. Можеше да я затапи по хиляда начина, той си избра този.
На жените се осигурява изкуствена среда на търпимост, какво имаш предвид, мъжкото джентълменство или друго? Кое е изкуственото в това, един мъж да не връща на жена, както би върнал на мъж?

# 1 147
Примерът е доста различен и не мога да ги свържа ако те нападне крадец, ако те нападне убиец, трябва ли да го убиеш и ти...
Оххх...опитах се простичко да обясня, обаче...
Грубата агресия срещу теб не оправдава твоята груба агресия в отговор. Можеш да се защитиш достойно и твърдо и без да падаш до същото равнище /или по-долу/.

# 1 148
Е, явно не може. Такава защита на Тихомир не очаквах, наистина. 🙄

# 1 149
Тихомир се отвращава от Виктория.Едва ли това изненадва някого.
И не е само той. Видно е.

# 1 150
А, не, не! Опорна точка, какво имал предвид авторът... не. Той й каза - ти най-вероятно няма да имаш деца! Това е абсолютно неуместно изказване и никакви нерви не го оправдават. Можеше да я затапи по хиляда начина, той си избра този.
На жените се осигурява изкуствена среда на търпимост, какво имаш предвид, мъжкото джентълменство или друго? Кое е изкуственото в това, един мъж да не връща на жена, както би върнал на мъж?
Гледаме Виктория бе човек... можеш ли да дадеш аргументи на мъж, защо аджаба да я харесам?

# 1 151
Аз самата не я харесвам. Явно не се разбираме.

# 1 152
Много точно , хайде да не правим драма все едно и е убил децата . Ясно и отчетливо обидата имаше за цел да и каже , че с това поведение и злоба към свсички, мъж нормален няма да я погледне. Аз съм благ човек, и никой не ме дразни , дори да е глуповат , надут, самохвалко , егоист , мрънкащ, мяукащ- да се спасява, не ми пречи ..но имам нулева толерантност към агресивни личности и грам не бих се замислила да ги подредя подобаващо. Ако вадиш нож, готви се да те порежат

# 1 153
Аз самата не я харесвам. Явно не се разбираме.
Тищо ли искаш да храним? Аз съм не - момчето изстрада с този психически насилник бая време и още си пати.

# 1 154
Ами и тя не трябва, естествено, но пък трябва ли да се пада до нивото на всеки простак, че и под него!

Приказките ѝ са безобидни, малко като в училище ми е тя, но все се влачи след него и е адски досадна.
Много грешите, че приказките и са безобидни . Да за някои хора , които не се водят по чужди приказки може, но болшинството много силно се влияе от това което чува, пред това което вижда

В какъв смисъл? Тя е очевидно афектирана и в собствения си филм, едва ли някой ѝ обръща особено внимание, а че е натоварваща, такава е. Нарекох думите ѝ безобидни, защото макар и грозни, предвид ситуацията не вярвам някой да я отразява…

Общи условия

Активация на акаунт