🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 102
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз не разбирам това осъдително държание спрямо професията - танцьорка? Чак пък и теглене на нож, айде не преигравайте.
Натали не ми допада изобщо и съм го изразявала тук доста пъти, но това да съдиш някой, защото си изкарва хляба като таньор е доста глупаво и грозно. Поне работи нещо и се издържа.
За мен е много по-зле примерно една Габриела, чиято професия дори не се споменава, как се издържа това момиче? Или една Шермин, която има големи претенции за финансовите въпроси ама работен ден в живота си няма и освен да я викат по яхтите да се гаврят с нея, друго няма и да има.

# 1 231
  • SF
Рискът е еднакъв за посетителки и служителки. Не че съм го работила, но мои състудентки се издържаха от барманството, цяло лято на морето работеха на плажа и печелеха добре. Даже с онзи акъл направо си им завиждахме за свободата и парите, които изкарваха. В огромната си част бяха от бакшиши, не от заплати. След години вече никой не помисля за тази професия или пък да завижда на момчетата и момичетата, които го правят.

# 1 232
Блажка и Фифи пък искаха и те да поплачат с Орлин.
Криси - никакво отношение вече не взима по общи проблеми. Как се е уредила да не я закачат сценаристите.
Красо, до вчера главен герой, а сега вече мълчи като Габриела на Джони.
Добре, че Денислав с този стриптийз костюм ни разведри малко.
Две от новите момчета - още не им помня имената още, демек не се изявяват като левента Левент.

Тихомир, според мен е играч. Няма чувства там, е, харесва му най-хубавата девойка, усетил е пропукването в двойката Нати/Орлин и след като Виктория го заплаши, че няма да плуват повече, трябва да намериш коя двойка да развалиш, че да се задържиш в играта, търси рози човекът.

Натали - според мен, си търси поли-връзка, тя иска и двамата да са в играта, да си ги менка според настроението и с двама напред.

# 1 233
  • София
MissBabyJane, съветвам ви да прочетете написаното от мен отново. Казах, че ако имам дъщеря, която на тези години, току-що завършила, се метне по пилоните, за да изкарва пари като нощна танцьорка - това според вас е ок?

Айде да не ви пожелавам да изпадате в тая ситуация, че да го разберете от личен опит.

# 1 234
Натали не е стриптизьорка, а танцьорка в дискотека. Това са много различни неща.

# 1 235
Вярно,че отдавна съм ходила по дискотеки,но пилони там не съм виждала.Нямам познати работили танцьорки в дискотеки.

# 1 236
Нищо лично, ама звучите като Шермин, с това "мятане по пилоните". Тя танцува в нощно заведение, не е стриптизьорка.
Надали е цъфнала и вързала, та е стигнала до положение в което да е "нощна танцьорка", ама поне ходи на работа и си изкарва хляба с някакъв труд, било то според вас доста срамен.
Според мен е доста по-притеснително да е на 28 години и да няма един работен ден в живота си, а само да бръмчи по чичаци, които си я поръчват по ало.бг и по инстаграм като част от другите участнички. И няма нужда от вашите пожелания, задръжте си ги за себе си.

# 1 237
  • София
Не започвайте тази тема и спрете да я оправдавате, че не била цъфнала и вързала. Всеки си носи кръста в този живот, както и отговорността от действията си.

И аз не съм цъфнала и вързала до ден днешен, но не танцувам в заведения полу гола да си размятам задните части. Моля ви се.

# 1 238
Абе, тя Вики би се срамувала да е нощна танцьорка, ама не се свенеше да разнася слухове за хората, с които работеше в БФС. Работната й етика и на нея не е от най-високите.

А иначе Шакира, Дженифър Лопес и тн, които са с подобно, да не кажа същото, облекло на сцената по концерти и пеят, и танцуват... май трябва всичките да ги анатемосаме. Киара, която наскоро я видях в някакво клипче, че наистина си вдига роклята и прави шпагати на участие и нея...

# 1 239
Аз сега го пуснах, голям смях с Блага и ухажорите. Grinning

# 1 240
Аз се отбивам само да попитам когато около басейна "от дума на дума си дойдохме на думата" да разчоплим какво правиха в банята Орлин и Натали, ама голи ли бяха, ама имаше ли и нещо друго, как се почувствахте?
Не ви ли се догади поне малко от това постоянно надничане под завивките на хората? Честно , не разбирам какво им влиза в работа . А като се разбра, че язък, секс нямало "ах, ама как издържа". "Е как" подмята онова леке Виктор - "то е ясно нали вече знаем какъв е Орлин". Това не чухте ли?  Не е по-малко гадно от първичните простотии , които постоянно се леят от устите на Бланко, Виктория и сие.
Често се чудя кой повече ме отвращава- откровен простак или рафиниран простак- май вторият.

Колкото до упреците-"ама как може Тихомир да каже това или онова на ЖЕНА" , ами хората са преди всичко човеци и чак след това се делят на мъже и жени по първични и вторични полови белези и хромозомен набор.
И бидейки просто човек никой не може да бъде обиждан и достойнството му накърнявано. Полът в това отношение не дава никакви привилегии- това е допустимо за мъж , но недопустимо за жена.
Виктор е пълен ръб. Като чуя от различни места колко интелигентен е... ами ок, може и да е в опредлена сфера, но в същото време е изключително честолюбив, отмъстителен и тесногръд.. това му държание го обрисува като много долен човек за мен. Все още си отмъщава на Орлин и всячески иска да го принизи, да го 'победи'. И това държание ще бъде същото и към всеки друг, който го засегне по някакъв начин. Отдавна съм го отисала, той за мен е causa perduta.

# 1 241
Не започвайте тази тема и спрете да я оправдавате, че не била цъфнала и вързала. Всеки си носи кръста в този живот, както и отговорността от действията си.

И аз не съм цъфнала и вързала до ден днешен, но не танцувам в заведения полу гола да си размятам задните части. Моля ви се.

Няма нужда да ми се молите, аз не я оправдавам, както казах дори не съм й привърженичка, може сама да погледнете назад в темите мнението ми за нея, но няма как да не спомена осъдителното държание към професията "танцьорка". Всеки работи според възможностите си, но понякога има и притискащи обстоятелства и хората нямат особено голям избор. Но ПОНЕ работи, за разлика от други.

# 1 242
  • Be realistic - plan for a miracle.
Моментът с "танцувай без музика за някого пред всички " е доста криндж, изключително нелепо!
Да танцува водещата без музика, да им потанцува на сценаристите, които са измислили такова глупаво предизвикателство.

Като каза водещата... не съм виждала водеща, с толкова вирнат нос, която да е тоооолкова погнусена и надута спрямо хората, които "води".
Всеки път едвам сдържа неприязънта си и към мъже, и към жени, опитва с театро и фалшиви усмивки, рецитирайки си сценария, но в очите ѝ просто се чете, че за нея е попаднала в компания крайно под нивото ѝ и няма търпение да се приключи и да си тръгне като царкиня от просяци.
Много си пролича като онзи дето облякоха в мрежичката (забравих му името) се върна преоблечен и си преметна ръка върху раменете й преди да седне - ей, имах чувството че ще повърне, въпросната Райна.
Disclaimer: изобщо не твърдя, че компанията не е под нивото на множеството народ, просто като си се навил да си водеща ТОЧНО НА ТОВА ПРЕДАВАНЕ, бива да слезеш малко от високия кон, дет викат англичаните.

# 1 243
  • Варна
 То да си танцьорка се изисква освен фигура и чар и  да си ритмичен, пластичен, артистичен и много други..Та много и да искат и да не искат от нас - просто не стават за танци. Даже и за танци без да са професия не всеки е ок, просто някои ника не умеят  Grinning
не съм чак в потрес от изказването на Тихомир снощи. Жена съм, и от много години съм майка, но толкова навътре не ги приемам тези неща. Чак, че никой нямал право, хайде, хайде... А много да си отварят за какво ли не устите някои и да обиждат за други неща имат право... Виктория прекалява, провокира, нахалства . Не знам ако е майка дали би дала добър пример и възпитание. Тихомир си каза мнението и за мен си е прав. И, да мисля, че имаше предвид и че никой мъж няма да пожелае да има дете от такава досада ... по-скоро това.

# 1 244
Ох, Орльо и той повярвал, че тя била объркана и той е виновен. Наистина е смешно, че е ходила да се къпе в банята на Тихомир в 4 сутринта, когато Орлин има баня, да се изясняват.

Общи условия

Активация на акаунт