🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 190
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 1 245
Ясно ,че са вкарани за пълнеж, но ми се иска да видим и другите двама нови Денис и Павел на среща с някоя от дамите. Малко разнообразие, че много зациклиха на Натали и Виктория

# 1 246
И аз смятам, че Орлин го каза това за танцьорството с цел да я жегне. По принцип е кофти, понеже двамата са близки и е много неприятно близък човек да те обиди или да се опитва да те засегне. Но в същото време, на тези снимки или участия, тя е била там съвсем съзнателно и не се е срамувала от това, за да го прави. Просто обрисува една картинка в главата на човек, колко лесно се прехласва, колко лесно сменя партньори и като сложиш и танцьорството и т.н. лошо ми става.

# 1 247
И на мен новите са ми интересни, даже и Левент. Смях се много с Блажка и ухажорите, има нужда от повече такива моменти в предаването. Това с този другарски съд на вечеря е много тъпо. Един си напълнил устата и преживя, друг трябва да отговоря на малоумни въпроси, трети само порка и се хили.
    В промото за днес Виктор май ще го скастрят , нещо ядоса Денизката.
   Продължавам да мисля, че Орлин трябва да си тръгне. Изобщо не ми се вписва в тая картинка там.

# 1 248
За мен от всички най-неприятен в момента ми е Орлин. Убеждавам се че хората наистина имат много маски и трябва да мине време преди да се разкрият поне на 50%. Той е един от тях. Шлифован като един политик, играе много умело ролята на влюбен, ролята на жертва, ролята на философ, ролята на миролюбив и скромен, но последните епизоди откривам все повече истинското му лице на надут, самовлюбен, разглезен, отмъстителен, саркастичен и студен манипулатор. Възпитан, сдържан, ерудиран, хитър, перфектен.. за политик. Отстреля противниците си като настрои хората вътре и вън пред екраните, дори продукцията, играейки умело любимата си роля на пацифист и беззащитна жертва /мъж на 29г./
Е, има и много семпли персонажи в къщата, които са толкова еднопластови колкото и кухи и те са по-големият процент там като Кукуригото, Джуката, Дениз, Влага, Виктор, Калоян, Джан.. При тях изненади и обрати просто няма как да се очакват. Плоски влязаха, прости ще си излязат 😏

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 13:24 от Catfish

# 1 249
Добре,де,тази баня на Тихомир къде е ?Защото той спи май в общото помещение ,където и се хранят,Радо май също е там.А Орлин е в една стая с Йовица,тяхната къде е ?На етажа ли,през стаята се минава или?

Питам,защото Виктория обича да преиначава често,хиперболизира.Последното беше,че Тихомир и Натали се били хванали за ръчичка,та лещите ли си е свалила или..

# 1 250
В стаята на Орлин и Йовица има баня, аз не виждам голяма логика да те е срам от Йовица и затова да отиде в другата баня и да минеш през всичките мъже.

# 1 251
  • София
Да не забравяме, че и Шермин или май Дениз ходеше да се къпе при мъжете.

# 1 252
Май затова с банята не даде обяснение като я питаха.
Иначе вечерята беше като другарски съд. Всички малоумни въпроси от Виктория. Голяма злоба изля, явно наистина е била сериозно хлътнала към Тишо.
За 21 годишно момиче, Натали се справи повече от перфектно при отговарянето на въпросите и самообладанието, което им показа. Злобните бръмчалки, известни в Ало бг от предните сезони, само могат да вземат пример, вместо да злобеят, че злобата ги прави по-грозни, ако има изобщо на къде повече…

# 1 253
Не ходеха ли всички в мъжката къща, нали в женската нямало топла вода?

Аз не мога да си представя, че Виктория за няколко дена или седмица ще развие такива чувства. Според мен всичко при нея е его, плюс, че не е в ситуацията да не я искат за първи път и това ѝ се е натрупало и избива. Пожелавам ѝ да намери човек за себе си, но никак не е лесно с това поведение.
Скрит текст:
Имам една такава позната, с която прекратихме приятелските си отношения поради подобно нейно поведение и токсичност, все се тригърваше от някакви случки с мъже, които не са ѝ никакви, или тъкмо са проявили интерес и тя започне да ги преследва и се откажат. Проблемът е, че това влияеше и на отношенията ѝ със странични хора, включително с мен - веднъж го отнесох аз заради някаква нейна драма с мъж, който аз не познавах дори, и на всичкото отгоре тогава взе да ми обяснява как моята дългогодишна връзка по това време не струвала?! Някак искаше всички да завлече надолу със себе си, макар че в началото се презентира като готина и приятна, после започва да прави гигантски драми от нищото. Не е лош човек, но тъжен и комплексиран. Изглежда добре, умна, образована, от добро семейство с възможности…

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 13:19 от Firebird26

# 1 254
И аз смятам, че Орлин го каза това за танцьорството с цел да я жегне. По принцип е кофти, понеже двамата са близки и е много неприятно близък човек да те обиди или да се опитва да те засегне. Но в същото време, на тези снимки или участия, тя е била там съвсем съзнателно и не се е срамувала от това, за да го прави. Просто обрисува една картинка в главата на човек, колко лесно се прехласва, колко лесно сменя партньори и като сложиш и танцьорството и т.н. лошо ми става.
Да,а после многократно се оправда ,и прикри ,зад това че ,искал да я накара да се отпусне ....

# 1 255
Някой по - назад в темата питаше какво казва Виктор в промото за тази вечер.
Казва, че не може да бъде с някой, който има по - голямо его от неговото.
Доколкото знам, Дениз е зодия Лъв, така че той какво се учудва...

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 17:04 от djovana2

# 1 256
Да не забравяме, че и Шермин или май Дениз ходеше да се къпе при мъжете.
Те нямат баня и топла вода.

# 1 257
Натали в снощния епизод беше много красива в лицето,особено на банкета-направо грееше.
Свежа,млада и хладнокръвна.Никой не успя да я бутне.
Как няма да се прехапват лелките - те са отровни и гледаха като отровени.

# 1 258
При положение, че наистина е танцьорка в нощно заведение, аз не разбрах за какво се обиди така? Се едно някой да ме нарече с моята професия и аз да се засегна. Grinning

Е, защо се е обидила😉 Все за нещо трябваше да се “ хване” Натали. След като чух от нея: “На никого не пожелавам да чуе, че най- близкия му човек се чувства еднакво добре с него и сред сто човека…” , съвсем ясно ми стана че: 1. Търси повод да се обиди и 2. Не е съвсем умна/ деликатно казано/.
Орлин е наранен и объркан: той няма поглед от страни като нас на случващото се. Реагира спонтанно, като уязвен от Натали, се опита да ѝ върне “ жеста”…. Не трябваше, защото така я въоръжи с друг аргумент, вместо по- горната глупост, за която се беше хванала тя.

# 1 259
Добре,де,тази баня на Тихомир къде е ?Защото той спи май в общото помещение ,където и се хранят,Радо май също е там.А Орлин е в една стая с Йовица,тяхната къде е ?На етажа ли,през стаята се минава или?

Питам,защото Виктория обича да преиначава често,хиперболизира.Последното беше,че Тихомир и Натали се били хванали за ръчичка,та лещите ли си е свалила или..

Тя банята не е на Тихомир, а е някъде нагоре по стълбите над общото помещение, в което той спи. Нали там Емили ходи да си търси прах за пране. В стаята на Орлин има баня, но може да е мислела, че ще ги събуди. И тогава тя по хавлия е събудила Тихомир да го пита не знам си какво.

Общи условия

Активация на акаунт