🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 172
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 290
Първата половина на сезона изобщо не я гледах. После гледах от тук, от там сагата с Красимир, Киара и Шермин, колкото да се убедя, че форматът не става за нищо и не стига простотиите, ами е и тежко режисиран. Обаче последните два епизода са ми истински интересни. Орлин, който не ми беше особено симпатичен, в синхроните си преди две вечери ме спечели с истинска, откровена и много човешка емоция. Натали първо ми стана неприятна заради игричките си, после снощи ме впечатли с устойчивостта си на изстъпленията. Левентът и Блага са ми забавни. Това, което предстои между Денис и Виктор, обещава да е интересно. Дни преди финала за пръв път чакам епизод в този сезон.

# 1 291
На мен също напоследък ми е интересно. В началото на сагата с Красимир също ми беше, но после се изтърка бързо тази плоча и нямах търпение да приключи чуденето му коя от двете да избере.
Щеше да е интересно да раздвижат малко двойката Петър и Кристина, защото от последната чухме/видяхме като че ли най-малко в шоуто.

# 1 292
Няма значение какво правят танцьорките по дискотеките, просто не се връзва с образът, с който Натали се представяше в предаването- невинно и неразбиращо момиченце. 
Факт е обаче, че като цяло прекалиха с нападките към нея. Орлин поне от време на време се опитваше да я защити, докато Тихомир  само на Виктория да се озъби при положение, че нещата, казани от нея, бяха подкрепени от повечето присъстващи.
Виктор поне се издаде, че част от злобата му към Орлин е именно защото той му измъкна Натали изпод носа.

# 1 293
Колко от списващите тук, вярват истински, че Виктория ще намери мъж в близките 5-6 години и ще има деца?
Едва ли са много..
Признавам си, хареса ми как Житко я затапи, та тя млъкна от раз и даде заето...е, за кратко беше мълчанието, ама го имаше.
Не знам аз дали бих го изрекла, може би да, може би не...но не намирам за чааак пък толкова непростимо нещо. Обида като всяка друга обида, не по-различна от това да кажеш на Виктория колко нелепа е с панделката и как и изтича млякото от устата, щото нали има дупка горе в средата...
Реплики по тънката сруя жени, мамски форум и т.н. са манипулативни и леко лицемерни.

Натали - здрави нерви, стабилна..хареса ми това че е човек, който не се разклаща лесно, или поне външно не го показва...което за мен е добра положителна черта. Млада, но си държи нервите на мястото.
За разлика от кака й с панделката, която е с 10 години по-голяма, а е лабилна психически много.

# 1 294
  • София
Кога е финала? Те постоянно вкарват нови хора.

Признавам и аз в началото въобще не го гледах. После ми стана интересно, а сега нямам търпение да гледам.

# 1 295
5 декември е финалът

# 1 296
  • София
То не останало..

# 1 297
Честно ли? Ами, трудно ми е да си го представя Виктория в щастлива връзка, да ни инфлуенсърства с растящото коремче. Не заради външен вид, а заради поведение, разбира се. Както писах по-горе, напомня ми на жена, която познавам и се държи подобно с мъжете. Вече средата на 30те и дългите ѝ, т.нар. връзки са по месец и през няколко години и аз подозирам, че мъжете дори не знаят, че са във връзка. Но все пак ѝ го пожелавам.

Натали ми е антипатична и не одобрявам газлайтърското ѝ поведение, преструвките на вечно онеправдана, както и не разбирам какво точно я обърква - те я питаха и тя също не може да обясни. Но е ужасно глутницата да се нахвърли върху един човек. Орлин обаче се показа като голям Чехльо и ми падна в очите. Възпитанието е хубаво нещо, но неговото поведение е отвъд това и не е на човек, който дори минимално си тежи на мястото.

# 1 298
Малко съм изумена, как повечето твърдите, че Орлин не бил защитил Натали. Та той не спря да повтаря "недейте", "стига" и т.н., а преди Виктория да я бутне в басейна я помоли няколко пъти да не го прави и каза "тя няма вина". Тихомир единственото, което направи, беше да се заяде два пъти с Виктория и то според мен не го направи заради Натали, а просто защото на него вече му писна от Виктория.

Аз също смятам, че няма нищо лошо в това да си танцьорка, дори такава по чалготеките. Работа като работа, НО имам против да се правиш на невинна, да имаш държание на уж девственица, да се правиш, че това не разбираш и онова не разбиваш и не виждаш уж как някой те гледал, а в същото време да танцуваш в 33 по прашки и сутиен.

# 1 299
......., а в същото време да танцуваш в 33 по прашки и сутиен.

Ми те и тук всичките ергенки са в това облекло. Вчера гледах голи задници например, пак и отново....не един и два бяха, да уточня.
То на Дениз, то на Виктория кукуригото, то на Натали, то на Габа, то на Блага...абе кажете една която не е с гащи в задника заврени? чеаз не се сещам....
По национален ефир може значи, в дискотека - не. Двоен стандарт отново.

# 1 300
Не я оправдавам Натали, но според мен след банята се е преориентирала. Орлин явно е много неопитен и нерешителен, което за 30-те му години е доста неестествено. Коя жена иска мъж, който не знае как да й покаже, че я иска?

# 1 301
Вярно е че и Виктор и Калоян поканиха Натали на среща, но според мен това което каза Калоян е вярно за Натали.
Не мисля че го каза защото тя не го избра, възможно е, като е видял за какво става на въпрос да си е променил мнението.
В началото не е имало такава ситуация и не я е познавал, за да каже, тъй като тя тепърва започна да се проявява.
Относно Виктория, имам познати и роднини, които са я виждали и това което е там си е и в живота, злобна е.
Дори се е сваляла на женен мъж.

# 1 302
Не я оправдавам Натали, но според мен след банята се е преориентирала. Орлин явно е много неопитен и нерешителен, което за 30-те му години е доста неестествено. Коя жена иска мъж, който не знае как да й покаже, че я иска?

В чисто сексуален план той не може да изпъкне пред момиче като Натали.Сам призна,че е бил и най-вероятно ще продължи да иска да е с по-възрастни жени от него.Съответно в такава компания той ще се чувства на място,търси грижата.Свикнал е той да е воден.

# 1 303
Я кажете, счу ли ми се снощи че Нати каза аз като клекнах в банята? По повод въпрос на Орлин към нея че не показвала че го харесва, и тя това каза като аргумент че е показала....

# 1 304
Чудя се защо само очакванията са, че Натали трябва да вземе решение. Ако Орлин се чувства наранен, той също може да вземе решение. Колко ще бъдеш наранена зависи до голяма степен от теб. За мен Орлин печели титлата за най-голямата кралица на драмата този сезон.
Нати нито веднъж не е губила самообладание, нито е обидила някого. Тя е млада и въпреки това е най-контролираната там. Аз лично се възхищавам на стоицизма ѝ. На нейната възраст бих направила така, че Орлин да реве непрекъснато.

Никой никога не е обвинявал Блага, че е „цветарка“ и че се лигави по новите. На мен не ми пречи, дори ми е забавно, но групата на моралистките мерят с двоен аршин. На практика Натали само говори с няколко мъже, които я ухажват, и се опитва да смени един мъж.

Аз обаче съм злобна и се изкефих на това, което Тихомир каза за децата на Виктория. Един път удря, но точно в целта. За Виктория — ако има дете, ще си го гледа сама; не е достатъчно красива, за да може някой да издържи характера ѝ. Само някоя супер красавица може да си позволи нейното поведение.

Общи условия

Активация на акаунт