🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 217
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз лично смятам, че не е под нивото на Орлин и той го осъзнава, и затова не иска да се откаже от нея.

# 1 321
Дори да е решила Натали, продукцията няма да я остави да се разкрие преди церемонията.

# 1 322
  • София
Виктория е отвратително женище.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 18:31 от Vilichka

# 1 323
Дори да е решила Натали, продукцията няма да я остави да се разкрие преди церемонията.
По- късно се "разрива", че е бисексуална.

# 1 324
Скъпи нейни хейтъри, тя просто говори или говори просто, не знам.

# 1 325
Много ми е странно. Аз лично не виждам и не го намирам за унижение , това да се влюбиш , но отсрещният да не отговаря на чувствата ти. Не му се натискаш , като Виктория, не правиш панаири и сеири. Не го намирам за унизително , дори да си уязвим в момента и да ти се реве. Съвсем човешко чувство и дори липса на такова , би било доста плашещо и притеснително

# 1 326
  • SF
Няма да спирам да повтарям, че от Виктория по-жалка няма! Отива при Тихомир с думите "И сега ще си мълчим ли?"

Тази сцена беше нелепа.
Да, ще си мълчим, защото ще се целуваме, красиво и умно момиче!

# 1 327
На какъв диалект е думата "мешам/се/"? Всички я употребяват, а уж са от различни краища на България. Изприщват ми се ушите, като я чуя.

Май е някакъв шопско-работнически диалект и придошлите го усвояват в дискотеките, салоните за красота и Студентски град. Извън предаването само фризьорката ми съм чувала да говори така, тя е от софийските села. И тя като тях ме-ка (“говориме”, “срещнеме”), казва “влезнах”, “излезнах” вместо “влязох”, “излязох”. Тези вече са си стандартни шопизми. Тъжното е, че и уж образованият британски възпитаник Мартин говореше така.

Харесвам диалекти и регионализми, но си има време и място за тях и в никакъв случай не трябва да изключват владеенето на книжовния език. Тук ще похваля Петър. Актьор или не, фалшив или не, но дикцията и изказът му са перфектни. Освен онова прословуто “Вие честитявате ли рождени дни на бивши?” Joy

# 1 328
Мешам е шопски диалект. Апропо, "мешана скара", идва от същия диалект и се е наложило още от соца.

Естествено, че няма нищо унизително в това да си нещастно влюбен и никой не го твърди. Унизително е, обаче, бившият ти да те хвърли като носна кърпа и да почне да се умилква на новата тръпка демонстративно. Сега, ако някоя ми каже, че няма да й е унизителна подобна ситуация, няма да повярвам или просто сме от различни планети.

# 1 329
Мен адски много ме подразни следното - докато играеха на онази игра през деня, Орлин се скъса да я защитава от всички, а като си тръгнаха, тя отиде при Тихомир и му каза "Благодаря, че ме защити", само защото той дообясни нещо по повод буденето посред нощ по хавлия.
Много се надявам Натали и Тихомир да се вземат. Орлин да се отърве от нея, а тя да си продължи нататък с това тъпо, неадекватно момченце. Защото тя изобщо не е на нивото на Орлин и, както се вижда, опитва да му го свали до нейното, което е много ниско.
Точно това си мислех, че Орлин се хвърли да я защитава и да поеме вината, защото това за него е джентълменско поведение. Много вероятно е да се е надявал тя да разбере неговото поведение като на човек, който я разбира и е много влюбен и е готов да я защити от всички. За негово съжаление Нати отиде да благодари на друг. Дано е разбрал, че е каквито и жертви и жестове да прави няма да го хареса повече девойката.

Виктория ми беше трудна за гледане, как се беше развихрила, беше се вживяла в ролята на водеща/ на собствените си въпроси/, май се възприемаше за владееща положението. Защо дълбаеше в тема, която отдавна не интересува някой от съквартирантите там- защо Тихомир не я е оценил и избрал и най - важно харесал.
Е как бе джанам ще те хареса някой като нападаш като бясно куче. Жалка, досадна и отблъскваща.

# 1 330
Орлин е влюбен в Натали много и това си личи от километри, но изпитва страх. Страх го е да си признае, страх го е изобщо че изпитва подобнен тип чувства. И тази несигурност май по-скоро е от липсата му на опит, отколкото да е свързана с Натали.
Натали вижда и осъзнава, че той е доста хлътнал, но за съжаление това не й е достатъчно. Тя иска той да й го заяви с думи, да й се обясни в любов и това е нормално за една жена. Не е достатъчно само да си свирим и пеем, а като ни се зададе въпрос "Ти влюбен ли си в мен", отговорът да е "Кой ?! Аз ли?".

Изправянето на масата със заявка "аз съм влюбен" ми е един от най-фалшивите моменти в шоуто. Опитът ми с първото "обичам те", кой го казва пръв и кога го казва в една връзка е, че иска време и е много важна стъпка. Разбирам го Орлин защо не иска да го изрече и за мен това е признак, че е искрен и за него тези думи не са лесни и евтини, както за някои от другите "влюбени" в Рая.

# 1 331
Аз все си мисля,че историята около Натали, Орлин и Тихомир е сцена на продукцията,за да има с каква драма да си запълват оставащите епизоди. Жалко за Орлин,че го набутаха в тази тиня.

Виктория се бута между тях за ефирно време и по-жалка от това,не мисля,че има. Иначе никой не я отразява,а Тихомир дори не може да я гледа.
Много добре й отговаряше вчера на банкета. При такива въпроси, такива отговори.

# 1 332
Блага е пуснала Инстаграм сторита, свързани с вчерашния протест. Не следя никого от формата (освен Денислав), но влязох в профила ѝ и се изненадах приятно, че има гражданска позиция.

Повечето от каста бяха пуснали по някое и друго стори, надявам се не е само за да хванат "hype train-a".

# 1 333
Апропо, нещо вън от дискутираните теми, но провокирано от участниците при представянето им. Много ми е смешно, като почнат "Аз съм Жечко Ганев и съм от ГРАД Варна, аз съм Петя Манчева и съм от ГРАД Видин, аз съм Янко Балев и съм от ГРАД София"... Ясно е, че изброените са градове, хеле пък столицата. Казваш - от Видин съм, от Русе, от Монтана, от Варна, от София. Сега, ако си от Бубурнак, който е град от 74-та, когато са се съединили три села и никой не го е и чувал, ок, кажи - от град Бубурнак съм.

# 1 334
Скъпи нейни хейтъри, тя просто говори или говори просто, не знам.
Говори без да мисли.Grin

Общи условия

Активация на акаунт