🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 063
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 350
Някак си фактът, че Орин е обсъждал разговора им в спалнята с останалите, остана незабелязан. Лично на мен това не ми харесва.

На мен ми се струва, че не само на Натали, а и на Шармин, почват да измиват образа Simple Smile.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 20:28 от Zara73

# 1 351
Довечера мисля да си вържа и аз Ина кУрдела като Виктория...явно е модно, не знаех..но да съм в тренда Joy

Банкета пак ще дават...май не излъчиха целия?

# 1 352
Аз добре ли чух, че и Петър е бил нощен танцьор? След това каза че вкупно до тук били петима. Натали, Лили, Дениз, Хени и Петър?
Петър (към Виктория): Добре, хайде, кажи как гледаш на тази професия? Защото тук общо пет човека сме били...
Виктория: Нощни танцьори?
Петър: Да!
Виктория: Ами зависи ..
На 01:15:00.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 20:36 от Glutenfree

# 1 353
Тя хубаво, че учи педагогика, но да поработи с логопед, че не знам как ще я разбират децата.
И в ББ една  беше студентка по Педагогика и не знаеше елементарни неща, беше плоскоземка и подобно на Натали, не знаеше значението на много думи и изрази с преносен смисъл.

Не вярвам на тази легенда за педагожката шахматистка бисексуална инфлуенстваща певица и актриса🤪🤪🤪Забравям ли още нещо???😉🤪 Още някоя способност, дарба, талант🙃 на Натали? И последно - на колко години е всъщност- 21/22/23- и трите се споменават ?
Нищо против Натали нямам, но не блести с друго освен външност. Семпла е, изключая визията на свежа баварска девойка.
Омръзна ми от фалшиви биографии в тези реалитита-  излагат университети, професии…

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 20:37 от ellis

# 1 354
Нищо чудно да е бил, гледам не подбира изявите си много, много.

# 1 355
Наистина ли Наталито и Елена се обясняват в любов?

# 1 356
Елена си има приятел. Снимките са по повод насилието над жените и колко е важно жените да си подават ръка, и подкрепят.

# 1 357
Аз добре ли чух, че и Петър е бил нощен танцьор? След това каза че вкупно до тук били петима. Натали, Лили, Дениз, Хени и Петър?
Петър (към Виктория): Добре, хайде, кажи как гледаш на тази професия? Защото тук общо пет човека сме били...
Виктория: Нощни танцьори?
Петър: Да!
Виктория: Ами зависи ..
На 01:15:00.
Да. Вече на доста места има и мъже танцьори и дори не става дума само за еротика. Петър си каза, че е работил по нощни заведения, бил е и DJ. Наистина няма нищо срамно в тази професия, не е по-различна от сервитьор, барман или всякакви други звена в нощния живот.

# 1 358
Някак си фактът, че Орин е обсъждал разговора им в спалнята с останалите, остана незабелязан. Лично на мен това не ми харесва.

На мен ми се струва, че не само на Натали, а и на Шармин, почват да измиват образа Simple Smile.

Шармин е типична бръмчалка с типичен външен вид и съвсем типично за този контингент поведение. Тя беше арогантна и злобна на моменти, но нямаше капацитета дълбоко да нарани. Подобна е Бланко. Просто хората вече почват да я забравят, защото има други драми и все още продължава предаването.

# 1 359
Тя хубаво, че учи педагогика, но да поработи с логопед, че не знам как ще я разбират децата.
И в ББ една  беше студентка по Педагогика и не знаеше елементарни неща, беше плоскоземка и подобно на Натали, не знаеше значението на много думи и изрази с преносен смисъл.

Не вярвам на тази легенда за педагожката шахматистка бисексуална инфлуенстваща певица и актриса🤪🤪🤪Забравям ли още нещо???😉🤪 Още някоя способност, дарба, талант🙃 на Натали? И последно - на колко години е всъщност- 21/22/23- и трите се споменават ?
Нищо против Натали нямам, но не блести с друго освен външност. Семпла е, изключая визията на свежа баварска девойка.
Омръзна ми от фалшиви биографии в тези реалитита-  излагат университети, професии…
Помня участието й от друго предаване, поствано тук. Натали е доста глупаво същество. Не отричам, че има някои проблясъци, но да си беше останала с тях. Сори, бът нот сори, преди години, по мое не толкова далечно време, детската педагогика в СУ приемаха само тези, които не са изкласили за друго. И се записваха, за да се прехвърлят после в друга специалност.  Сега може да е друго и респект към всеки отдаден детски педагог!
А Натали шахматист, защо не?! Много гениални шахматисти имат социални и други дефицити. А и тя размята пешките умело и ловко.
Орлин загуби моята симпатия.
Тихомир също.
Виктория наистина има нужда от диагноза.

# 1 360
Всъщност какъв е казусът с това да си танцьорка? Дали имаш морал ли? Със сигурност има всякакви момичета.
Аз казах, че за мен е рискова професия - пияни и друсани мъже да ти се точат и натискат. При мъжете танцьори (където ги има), със сигурност е по-лесно, дори някоя пийнала кака да се пробва, едва ли може да му надвие.
Специално Натали, подозирам, че е била стриптийзьорка и точно затова подскочи като ужилена и се обиди. Ако е денсила по клубове, какво срамно има? Нищо.
Само как каза на Орлин - "Изправи се!" и започна да се суче и гъне около него с много отработен маниер. Професионалистка.
А вече дали е срамно да си стриптийзьорка - явно да, щом при споменаването на професията подскачат и се обиждат.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 21:19 от Tess d`Urberville

# 1 361
Последният път като бях в дискотека  - имаше танцуващи момичета...не че някой много ги гледаше. И да ги гледат..колко са тия гледащите там.
Колко в нац.ефир гледат задниците голи на ергенките? Дооста повечко.

Та съвсем си е двоен стандарта...отговарям на този който ме репликира страница назад.

То пък, едни задници. И на Натали, и на Дениз са едни виснали, да не говорим за Джуката.

# 1 362
Пенко доктор беше. УЖ. А се оказа, че слага дограми.

Даже медицина не е завършил.

Завършил е, как да не е? Не се е вписал в някакъв регистър, но в Надкаст обясни, че е подал документи и имало някакво техническо време. Той и лекар пак може да си слага дограма.
Нати в момента е хореограф, каза че дава уроци в зала. Дали е на деца не си спомням. Била е нощна танцьорка преди. Аз не виждам лошо в това, то и за там трябват хора.

Най-голямото предизвикателство беше за Денислав, смях се с цяло гърло на облеклото му.SmileSmileSmile

В Надкаст каза, че има още изпити да взима. Този образ беше безподобен.

Учудващо Денислав продължава да ми е симпатичен А и Блага с нейното изказване, че е грозен и беден.. Чаровен е и ми се струва, че има възможнсти.

# 1 363

И ловец е и рибар е Надка. Лови шарани всякакви даже на бастун и отстрелва млади еленчета за закуска. Да не забравяме, че и Ву се пробва при Василиса прекрасна.

# 1 364
Новата драма въобще не ми е интересна. Натали не ми харесваше преди, не ми харесва и сега. Ако е за красота, най - красива за мен е Кристина.
Иска ми се Орлин да си тръгне сам. Не е за там. Тихомир ѝ отива на Натали - на еднакво интелектуално ниво са.
Каквато и да е Виктория, това за децата "няма и да имаш" е отвратително и много низко.

Общи условия

Активация на акаунт