🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 000
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 665
Хвърлих едно око в инстаграм и забелязах, че Дениз и Виктор не се следват (очаквано), но Фифица и Йовица също (явно е нямало бизнес отношения след края на шоуто Joy )

# 1 666
  • София
Не вярвах, че Натали ще признае директно чувства към Орлин преди церемонията. Но го направи. Изненада ме. Пак с онова бебешко, сладко гласче. Отвратително просто.
Защо постъпи така Натали? Със сигурност чувства няма към Орлин. Отвратен съм как думата 'влюбен/влюбена' за тази млади хора не значи нищо. Играят си с чувствата на хората буквално.
Натали с този си ход/признание (фейк) избра да е в ролята на покорната жертва, а можеше да излезе силна и независима жена. Според мен я пречупиха с другарския съд и сигурно си е помислила, ако те така я хейтят вътре как ли ще е в реала (ами много по-страшно) и даде на задна, ако може да спаси малкото останало... Но много късно вече. Тя имаше шансът открито и директно да се заяви към един от двамата и да я няма цялата тази дилема. Само че искаше да е голяма звезда, ябълката на раздора. Няма умствен капацитет и харизма за подобна игра. Наигра се. И сега е едно голямо нищо.

Ще има нов другарски съд. Този път от ''най-моралния'' човек в държавата, г-н Тушев. Главният виновник да гледаме тези грозни сцени. Той самия търси най-долното, не ги жали по никакъв начин, подклажда всичко това и после ама вие защо го направихте това.
Ахахахаха, жалко и злобно човече.

Имам мой прочит защо Тушев е толкова ядосан. Според мен са се вкиснали от яд, че Орлин пресира Натали и изтръгна от нея признание. Нали се сещате, че това е казано пред камера и е записано. Няма начин Натали да се извърти след всичко това и да избере Тишо. За мен този триъгълник приключи.
И така продукцията загуби най-якия си момент, който със сигурност би довел до много висок рейтинг. Последна роза и кой ще избере Натали. Тишо или Орлин. Сега това пропадна.

Виктор каза истината на Дениз. Истина която тя много добре знае, но не и изнася. И на нея и на всички такива държанки като Рупецова, Капитонова и всякаква подобна свлоч.

Моят прочит на сценката утре. Нали знаете как най-очакваното и очевидно нещо е пускане по пързалката. Фокус. Масово се очаква или продукцията да изгони тримата или по-реалистичното, групата да реши съдбата им. Дали да си тръгнат и тримата или само двама, или само един. Всякакво комбинации.
НО, какво се вижда в началото на промото? 6 рози. Колко са жените вътре? 9. Ами математиката не излиза. Не вярвам отново мъжете да дават рози. Ще е за трети пореден път, а и вече го играхме с Тишо/Натали/Орлин/Вики. Другите са ясни.
Т.е. според мен тази, която беше най-мачкана от групата, Натали, сега ще държи съдбата на останалите жени в своите ръце. И тя ще реши кои 6 жени да получат възможността да дават рози. Т.е. 3 жени ще си тръгнат (освен ако някоя от тях не бъде спасена със златна роза).
Ето го последният шанс за Натали да бъде запомнена с нещо в този формат. Да изиграе всички и да си тръгне сама. Да каже, че тя решава да не дава роза. Хехе. Така и ще позная, защото в началото на темата направих подобна прогноза. Не бива да изпуска този златен шанс. Но да видим дали ще го направи.
Блага очевидно е АУТ утре. Виктория също. Ето ги моите прогнози: Натали, Блага и Вики. Ако обаче Натали иска да стои до края на формата (ще е голяма грешка за мен) то ще е любопитно коя жена няма да получи този шанс (но пък е много вероятно продукцията да я спаси със златна роза)? Блажка и Вики са ясни. Колебая се между Габи Бланко и Киара.

# 1 667
Не мисля изобщо, че Натали сама ще си тръгне. Виждам я на финала.

# 1 668
Не вярвах, че Натали ще признае директно чувства към Орлин преди церемонията. Но го направи. Изненада ме. Пак с онова бебешко, сладко гласче. Отвратително просто.

Аз мисля, че това е доста очаквано, предвид детството й.
На психологическо ниво е - макар, че не одобрява агресията, то това е нещото, което е виждала и знае.
Орлин не е агресирал, но я притисна да вземе решение, което показва известна доминантност (абстрахираме се, че той не изглежда като доминантен тип от това, което сме видели, но в тази ситуация беше).
Нейната инстинктивна реакция, съответно, беше да започне да хленчи и да се съгласява.

# 1 669
На мен ми е интересно нещо... Който иска може да каже.

Ако трябваше да избирате от Виктор, Красимир, Йовица, кого бихте избрали за ваш дългосрочен партньор. Без никой като отговор 😅 Това е хипотетична ситуация и трябва задължително! Иначе светът ще се свърши... примерно 😱 Или поне ги рейтнете - кой първи, кой втори, кой трети и защо.

И също коя бихте избрали за приятелка в живота Виктория, Кристина, Дениз - пак така - първа, втора, трета и защо.

# 1 670
Аз мисля, че Дениз е искрена в чувствата си към Виктор вътре. От всички жени там, тя се държи най-естествено и се показва като най-уязвима. Дори и да е била на повикване преди, ми изглежда, че е надраснала това и е тръгнала в някаква друга посока, като си носи последиците и негативите от живота, който е водила. В този смисъл поведението на Виктор към нея е най-малкото несправедливо, защото тя очевидно има доходи - снима се, инфлуенсва и със сигурност не би висяла изцяло на врата на мъжа до нея - не изповядва философията на Рупецова да бъде просто красиво присъствие и да "създава уют" (както може би го е правила преди). В този смисъл Виктор отново се разкрива като стопроцентов комплексар, защото той всъщност иска жена, която да подтиска и мачка и тъй като вижда, че Дениз е достатъчно уверена и интелигентна да не го допусне, се оправдава с неморалното й минало.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 15:35 от sette

# 1 671
  • София
Ако толкоз ще свършва светът - Йовица и Криси. Красимир в никой случай, даже Виктор е по-приемлив. От жените последна е Виктория. Дениз на моменти поне е точна към приятелките си. Но и двете са хапливи и зли.

# 1 672
1.Кристина- разсъдлива, може да искаш съвет
2.Дениз- емпатична е, но не ми
харесва, че лесно напада по-слабия и е малко крайна
3.Виктория- ноу комент, не бих имала такава приятелка
Мъжете…Оф:
1.Виктор
2.Красимир
3.Йовица …, ама с голяма мъка и тримата.

# 1 673
След снощния епизод Орлинчо съвсем затвърди мнението ми че е мухльо и комплексар.Хубаво-възпитан и уж интелигентен си,но не може да се държиш като момче на 15г(може би и те са по-зрели и уверени).Харесваш една жена,искаш да си с нея-вместо да мънкаш и се извиняваш,заяви го ясно-каквато и да е Натали,тя е мой избор и аз ще го отстоявам.Приклещи я в спалнята и започна да изисква директни отговори с доста гаден тон,че тя даже блокира на моменти.Комплексите му избиха ясно-на 30 г не се чувства достатъчно мъж,вижда се. И какви са тези по-възрастни жени с които уж е бил,и няколко пъти споменава за тях,аз не мога да си представя.Натали ще постъпи разумно ако приключи с Орлин и Тихомир.Това е единственият начин що годе достойно да се измъкне.Малоумната Виктория с хилядите въпроси към Натали не я издържах.Тази жена има спешна и много сериозна нужда от психолог и психиатър.Тя си живее в своите мечти,които мисли че са реалност,и за мен тя може да бъде опасна,отмъстителна  и агресивна към мъжът който рискува да ѝ обърне внимание.Имаше един филм с Майкъл Дъглас и Глен Клоуз,тези асоциации ми навява Виктория.Дениз и Виктор логично отиват към раздяла,Виктор Аз-ът не може да си смали,Дениз усети какво я очаква ако продължат.Мисля че спокойствие има само в двойките които перат-Краси/Киара,Филипа/Йово и Петър/Кристина (не съм сигурна че перат последните,но много добре се владеят.)
Останалите участници са ми фон и не са интересни,няма никакво развитие при тях.

# 1 674

Ако трябваше да избирате от Виктор, Красимир, Йовица, кого бихте избрали за ваш дългосрочен партньор. Без никой като отговор 😅 Това е хипотетична ситуация и трябва задължително! Иначе светът ще се свърши... примерно 😱 Или поне ги рейтнете - кой първи, кой втори, кой трети и защо.

И също коя бихте избрали за приятелка в живота Виктория, Кристина, Дениз - пак така - първа, втора, трета и защо.
Хахахаха, значи
Виктор - защото е връзва някое друго правилно изречение
Краси - безобидно прост
Йовица - много задушаващ, чак това не мога

Дениз - гледам една влогърка, с която са приятелки и изглежда готина
Виктория - злобна, ама безопасна игла
Кристиана - то това чудо мълчи и накрая изцепва най-голямата тъпотия

# 1 675
Сприхавото пиянде Виктор ми е на трето последно място. Никъв шанЦ.
Или Йовица, или бат Красун.

# 1 676
Може би бих предпочела да пожертвам света Laughing
1. Йовица- грижовен е и се занимава с рисуване, а аз обичам да рисувам.
2. Красимир- средностатистически мъж без много претенции.
3. Виктор-може да прави баница.

Приятелки:
1. Кристина- мисля, че би била добра приятелка, а ако ми отнеме някой от горепосочените партньори още по-добре Laughing
2. Дениз- изглежда готина и може би като приятелка ще ми прави безплатни терапевтични сеанси ако някой от горепосочените мъже ми е партньор.
3. Виктория- като цяло би била готина, поне докато не се захласна по избраника ѝ.

# 1 677

От жените Дениз, а от мъжете Левента - не е честно да не го включваш - ще ме гледа като принцеса. Онази вечер, когато каза "с мен жената ще си има всичко, което поиска" и мъжът ми, минавайки през стаята, довършва "..черпаци, еърфрайър..."  JoyJoyJoy

# 1 678
Краси-вижда ми се спокоен,улегнал и кротък
Виктор-ще си пием вечер питиета
Йовица- не.
Дениз-стабилна !
Кристина -мацка за компания!
Виктория -с пищов до главата-не!

# 1 679
Казах го още отдавна, но пак казвам, че веднага бих си взела Краси! Лесен е, решения никога няма да му се налага да взема,  мнението му няма да бъде искано, и той ще си е Ок с това. затова и съм се спряла на него все пак.
С Виктор бих имала много неща да обсъждам, но просто нямам желание за вечни спорове и кокорене и бръщолевене на обърканите му представи и възприятия за мъжете и жените. Да си върви по пътя.
С Кристина бих се сприятелила с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт