🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 954
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 695
Най-голямата тъпотия е Нати да си тръгне сама… Къде е възмездието? Аз очаквам отмъщение — направо го изисквам, иначе сценарият няма смисъл.
Те вече го казаха, че жените ще дават рози. Ако трябваше да избирам кой да дава рози, избирам първо Виктория — да видя на кого ще я даде. Simple Smile

Виктория ако дава роза ще я даде на нейния личен Тихомир. Той ще я откаже, двамата са аут и на синхрони ще плещи как е надиграла Натали, играла е по-добре от всички други, свалила е всички маски - и цялото това нещо с някое ярко кукуриго-панделка и с отровно червило.

# 1 696
Да не се окаже, че някой от тримата си има сериозно гадже отвън?

По-скоро е свързано с това, че не я защитиха. И какво?
Не, просто считам, че ще ги изхвърлят и тримата или двамата ухажори, а пърхащата пеперудка ще я оставят да се ориентира по-добре с някой от новодошлите, че са й малко тези до сега. Тя не случайно се хилише и й бяха преминили много бързо всички тегоби. Очевидно Тушев и той се е захласнал по шъшкащата въртиопашка и е решил да й се реваншира като я изплакне, за де не излезе от предаването толкоз черна.

# 1 697
1 Краси - ще си мълчим дружно, ще си похапваме (телец съм), той ще тренира, аз ще си чета... Даже на вид ми е най-приемлив от тримата.
2 Йовица - досаден, но грижовен, все някак ще избутам до спасението
3 Виктор - чак такава досада не мога да изтърпя, на третия ден съм дезертирала, да ме прощава Светът.
1 Дениз - злобничка е малко, ама ще'с старая да не я дразня, иначе с нея най ще ми върви раздумката.
2 Викито - ще ѝ паля отвреме-навреме фитилите и ще гледам сеир, да не скучаем.
3 Кристина - не, предател веднъж - предател винаги, пиши го заминАл Светът.

# 1 698
  • Street of Dreams
1. Joвица - вижда ми се балансиран и грижовен, не ми пречи да е клинджи.
2. Виктор - малко галене на егото му, малко "валидиране" и ще си живея спокойно и охолно, докато му харча парите и не трябва да взимам никакви важни решения и да нося отговорност в този живот, щото той е шефа, нали. Wink
3. Красимир няма да го изтърпя и един час до себе си като компания, камо ли пък хем да трябва да го водя, хем да не му наранявам егото, че ще хукне след първата фуста.

1. Кристина - може да си мълчим заедно и да си пием виното като кралици на красотата.
2. Дениз - можем да клюкарим и да се смеем заедно.
3. Виктория - не дай Боже, постоянно ще искам да я терапевтирам и да я поучавам ако ми пука за нея, ще ми изпие енергията тази жена.

# 1 699
1. Орлин - имам си такъв един вкъщи и знам как да се оправям с него отлично. С правилната настройка са чудесни за съжетелстване, особено ако имате сходни хобита и интереси.

2. Виктор - Определено си има плюса мъжът ти е да богат, а и като цяло не съм тотално против голяма част от възгледите му. Пък ще ми харесва да си въобразява, че живее в патриархат.

3. Красимир ми е гнусен дори пред екрана. Има един определен тип мъже, такива като Красимир и Мартин от предния сезон, които и на 20 да са, и на 50 да са - все имат излъчването на гнусни чичаци. Радо и той ми е някъде там.

1. Дениз - макар да има трески за дялане, представям си единствено с нея да мога да си говоря с часове. Мислим доста сходно, на мен ми е приятна за слушане чисто като тембър, а и мисля, че и двете можем да сме си полезни една на друга. Пък и няма какво да се правя - същата клюкарка съм.

2. Виктория - тук ще изненадам, ама аз имам доста такива приятелки и зная как да се оправям с тях. Те не се сърдят ако тръгнеш да ги анализираш и им казваш в прав текст как виждаш нещата, ако сте достатъчно близки, а аз обичам да изслушвам и да давам съвети. Прилича ми на човек, който има нужда точно от такъв тип приятелство - в което ти казват истината, а не се опитват да ти подхранват илюзиите и дефицитите.

3. Филипа - няма да мога да я понеса. Много мразя псевдоморализаторски лелеугодни жени като нея. Направо имам алергия към такива. И към скръчнита също.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 18:05 от RoseofVersailles

# 1 700
Кристина е много тъпо парче. 😄
а ако мъжът за който говори е Виктор, направо я съжалявам

# 1 701
А какъв е бизнесът на бащата на Кристина? Помня, че на една от вечерите Петър го спомена уж на шега, та не разбрах с какво точно се занимава.
Прави ми впечатление, че в ИГ профила на Орлин няма нито една снимка с Натали, докато в нейния има снимки от шоуто и с Орлин и с Тишо.

# 1 702
Баща и е адвокат мисля. Затова се опитва да я бута и нея, но то трябва капацитет, а не да се чудиш как да опитваш да миеш краката на мъж,за да си чу любимата държанка

# 1 703
На мен лично Виктор ми изглежда лесен за манипулиране, защото си казва всичко. Криси, според мен, не е глупава и ще успее да го манипулира.

От една страна ми се иска Дениз да бъде разкарана от предаването като наказание за поведението ѝ на банкета. А от друга страна ми се иска да поплаче още малко заради Виктор.

Орлин е по гаден манипулатор от Виктор, как само се прави на наивен и жертва...

# 1 704
Розите са 7, а жените 8. Тоест Натали няма да дава роза, поне не на първи етап.
Дениз ще дава роза на мъж, има ново видео във Фейсбук, загатват дали ще даде на Виктор или не.
Тоест нормално розораздаване, а за тримцата ще е специално правило сигурно, като според мен останалите жени няма да имат право да дават рози на Тихомир и Орлин, само Натали ще може да даде една роза. Затова Виктория беше притеснена, сакън да не си отиде Тишо.

Виктор е тотален айти аутист, само му вижте коментарите в Threads, не егоцентрик, ами егоманяк. Забавлява се като му обръщат внимание, тролва случайни потребители. Никога нямаше да преглътне миналото на Дениз, ама кво ли си вика, може да си я взема за робиня вкъщи. И да, той е от типа, който след няколко месеца заедно си показва истинското лице и един ден като закъснееш с вечерята, ще превърти. "Аз затова ли ти давам пари и стоиш вкъщи, за да не можеш една манджа да ми сготвиш?"

Дениз не си знае мястото на пазара, "бивша" труженичка (по мое мнение няма "бивши" такива, не е случайно, че се хвана с Виктор "бизнесмена"), за вкуса на милионерите малко попреминала, няма работа, пооблажава се покрай ДПС-то, но нищо стабилно, инфлуенсърка, ама щяло да бъде матриархат. Ами и аз не бих се хванала с такава, да работиш собствен бизнес е 24/7 отговорност, звънят ти постоянно, стане нещо, ти си "на тезгяха" както каза Виктор, само че тя не знае колко е трудно да се изкарват пари. Все още е златотърсачка, въпреки че се вижда, че в предаването е развила чувства към него. Друг е въпроса колко самият той е успешен бизнесмен, предвид слуховете, че са го уволнили за ползване на ChatGPT.

Не искам да гледам другарски съд днес, и тримата са ми черни, да се махат. Не ми е интересен вече триъгълникът им. Наталия е страшно глупавато момиче без реална самооценка и си търси внимание. Орлин няма топки и не ми е ясно защо не си излезе още вчера. Тихомир е най-големият мухльо.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 18:16 от kaisiq

# 1 705
На мен ми стана странно Виктор, който не спира да се аргументира във всеки спор, как млъкна, когато Натали го обвини, че всъщност той ѝ се усмихвал и флиртувал с нея. За първи път остана без думи. Дениз го попита няма ли да каже нещо, но той изобщо не се оправда.
Също така, каза зад камера, че бройките на жената не били нещо добро, та веднага си помислих, че първият му избор винаги е била Натали, но след като нищо не се получи, се е насочил към Дениз. Същото стана и с Калоян, който много ми падна в очите с изказването срещу Натали, че не била жена, която да си вземеш у дома. При положение, че до него седи госпожица Алобг, ти да говориш такива глупости за едно 21годишно момиче. Абсолютен клоун е тоя Калоян. Гъбата го унижаваше по всякакви начини, а той с подвита опашка ѝ уйдисваше на прищевките, точно като чехльо….

# 1 706
  • Street of Dreams
Е какво значи сега "само му вижте коментарите в Трец - постнете ги тука да ги обсъдим Simple Smile Не всички сме детективи, аз лично се информирам само от темата и винаги се радвам на разни лийкове от други места.

# 1 707
Жените са 9, розите 8, а мъжете 12. Махаме Орлин и Тихомир и остават 10 - значи ще си ходят двама.

Прогнозата ми:
Филипа - Йовица
Галена - Радо
Кристина - Петър
Габи - Калоян
Киара - Краси
Дениз - Виктор*
Блага - Денислав
Виктория - Денис (хокеиста)

Така си тръгват Павел и Левент.
Другият вариант ми е Дениз да даде роза на Левент или Денис (примерно по адашка линия) и Виктор да бъде спасен със златна роза, защото има 6 епизода, а цели 2 златни рози, които трябва да гърмят.

За тройката не знам какво да прогнозирам... Радо Тушев хич не обича като му развалят сюжета набързо и за втори път се опитва да връща вече затворена глава.

П.П. Дениз, Денис и Денислав седнали да си говорят с Габриела, Габриела и Габриела.

# 1 708
На мен ми стана странно Виктор, който не спира да се аргументира във всеки спор, как млъкна, когато Натали го обвини, че всъщност той ѝ се усмихвал и флиртувал с нея. За първи път остана без думи. Дениз го попита няма ли да каже нещо, но той изобщо не се оправда.
Също така, каза зад камера, че бройките на жената не били нещо добро, та веднага си помислих, че първият му избор винаги е била Натали, но след като нищо не се получи, се е насочил към Дениз. Същото стана и с Калоян, който много ми падна в очите с изказването срещу Натали, че не била жена, която да си вземеш у дома. При положение, че до него седи госпожица Алобг, ти да говориш такива глупости за едно 21годишно момиче. Абсолютен клоун е тоя Калоян. Гъбата го унижаваше по всякакви начини, а той с подвита опашка ѝ уйдисваше на прищевките, точно като чехльо….

Калоян сам тичаше след Натали в началото, това с "не искаш да го имаш такова вкъщи" е малко като притчата за лисицата и гроздето.
Не знам Виктор какво вижда, но аз не бих се учудила, ако Натали има повече бройки от Дениз, дори предвид годините им. Дениз е стандартна държанка, а Натали е много шавлива и с болни амбиции за внимание.

@OnDiNe_ - специално за теб Animal Hatched Chick

Ей такива едни ги говори, малко на Шерминатора мяза. Ама тя май се обиди накрая и тежко го понесе, колкото и да се отбраняваше, а той като енергиен вампир се кефи, че хората го обсъждат.

Скрит текст:

# 1 709
  • София
Хмм, аз на промото видях 6 рози, за това скалъпих този сценарий.
Ако са само 8, то Натали ще си тръгне явно, а с нея и останалите двама.
И аз мисля, че при такова развитие Виктория ще се насочи към Денис хокеиста.

Обаче остават прекално много двойки, като освен, че са яко фейк, то не са и главни герои, дори второстепенни не са.
Мислех, че за финалната седмица ще оставят само 5 или 6 двойки от т.нар. 'оригинални' и да се акцентира повече върху тях.

Общи условия

Активация на акаунт