🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 688
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 845
Денис и Вики наистина много ще си ходят. Жалко, че и той няма да я погледне като жена.
Гоооляма смелост се иска, не смее момчето.

# 1 846
  • На морето!
Левент е моят фаворит, след Емили той е най-големият образ вътре. Жалко, че го вкараха чек в края, даже не знам защо изобщо ги набутаха вътре тея хора.

Надявам се Натали да е избрала Тихомир, много по-логичен и естествен избор ми е.

Надявам се и сега Райна да ги попита защо реагират така на Натали, а на Красимир съчувстваха. Даже не Райна, а Гласът да влезе да им начука канчетата групово.

# 1 847
Ще бъда откровена до болка - Натали е красавица, Викория е грозна, поне по моите стандарти, а явно и на мъжете. Ето за това никой не иска Виктория. Красивите жени взимат всичко.

# 1 848
Не само Виктория се пръска от завист към Натали, вижте Дениз, Габи, Блага, Киара - очукани от живота, отегчени, с провиснали лица от корекции или алкохол. Никаква свежест няма в тях. И осъзнават, че навън е пълно с млади и свежи Наталита на по 20г, а те самите са тъжни, очукани жрици на любовта прехвърлили 35г.

В реалния живот дори не могат да са й конкуренция на Натали, която е харесвана от всички мъже - Тихомировци, Викторовци, Орлиновци, Конан Варварина, близнаците. Имаше и други, които я бяха харесали

# 1 849
Виктория не я мислете и не я жалете толкова. Вече е достатъчно известна, та в реала да си хване и някой по-хубав от тия шушляци в предаването. А, Наталито, колкото и да я харесват мъжете, май нежният пол и се накланя на везната.

# 1 850
Леле какво его на "красавици" и злоба имат жените вътре. Павел си каза, че визулно Натали. Но на нея и.на другите - Злобата Вика, Киар а, Дениз , Габа - най -вече. Не им се откъсва от сърцето да кажат - момичето е хубаво, естествено, мило, харесвано на визия от абсолютно ВСИЧКИ нововлезли мъже там, и не само. Все тя е виновна, че е харесвана. В потрес съм от тяхната злоба! Приписаха и 101 гряха, незаслужено. Отвръщава ме отношенеето им към нея. А за помията на Виктория на банкета - чак спрях да гледам. Беше жестока и мега зла, с всичките си 50 въпроса.

# 1 851
  • Stockholm
Леле каква завист и злоба към Натали. Жените - гнездо с усойници, мъжете- мухи на мед Joy JoyJoy

# 1 852
Левент е толкова приятен събеседник, че вече съм склонна да отида на опера с Краси.LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Чакай, че прочетох да отида Да опера с Краси  Joy
Не, чак толкова - не LaughingLaughingLaughing Само на сладки приказки и културни мероприятия - няма да ме посрами LaughingLaughingLaughingLaughing
След елегантаната и богата комуникативност на Левент, ами добро ни е Красчето.

# 1 853
  • На морето!
Виктория не я мислете и не я жалете толкова. Вече е достатъчно известна, та в реала да си хване и някой по-хубав от тия шушляци в предаването.
То не е важно само да си известен, а и с какво.  Wink

Няма ли вЕрно някой да покани Фифица, тя съвсем се изгуби.

На Орлин ще му крадат жената, той кани на среща Тихомир и Дениз?

# 1 854
Гледам всички говорят за завист от жените към Натали.
Не разбирам защо всеки път, когато някой просто не харесва друг(нормално е, различни сме), все се говори за завист? Защо просто не се приеме, че просто даден човек е антипатичен към другия.
Левент ми е тип "батка". Не понадям такова държание.
Не понасям и жени като Шермин и като цяло "напомпените".
Завистлива ли съм?

# 1 855
Леле какво его на "красавици" и злоба имат жените вътре. Павел си каза, че визулно Натали. Но на нея и.на другите - Злобата Вика, Киар а, Дениз , Габа - най -вече. Не им се откъсва от сърцето да кажат - момичето е хубаво, естествено, мило, харесвано на визия от абсолютно ВСИЧКИ нововлезли мъже там, и не само. Все тя е виновна, че е харесвана. В потрес съм от тяхната злоба! Приписаха и 101 гряха, незаслужено. Отвръщава ме отношенеето им към нея. А за помията на Виктория на банкета - чак спрях да гледам. Беше жестока и мега зла, с всичките си 50 въпроса.

Да, много бяха гнусни всички вътре. А двамата мухльовци, дето седяха като сфинксове от двете й страни, трябва да ги шкартира на секундата. Да отиде да се види с този Павел ли е, какъв е, не знам и аз откъде изскочи пък това момче - фермерче? Обаче щом е фермер също не става - Натали във ферма не я виждам.

# 1 856
Орлин и Дениз са много сладки като приятелчета, според мен могат и да задълбочат. Тя е по-голяма от него и дава признаци на логическа мисъл, да не кажа че направо си е интелигента. Злобата й я оставям настрана.

# 1 857
Ей го предателят Мамин Орльо изведе точно Дениз, която така злобно нападаше Натали.. Кой иска такъв мъж в живота си?! Да излиза на кафе с жените, които мразят приятелката му, за да чуе тяхната гледна точка 😏 Дениз му подхожда, зряла е според него, той такива харесва 😀 А сега предлагам Натали да покани Виктор, за да чуе неговата гледна точка и да се поплаче на рамото му като Маминият

# 1 858
  • Stockholm
Гримът на Денис е безупречен.

# 1 859
  • На морето!
Дениз колко по-голяма е от Орлин, че той търси съвети от нея като “по-зряла”?

Общи условия

Активация на акаунт