🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 688
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 1 800
Денис си връща за онова с "вече не съм на годините да си търся красив и с пари"...

Мачкай, Денис! Денис 1:0 труженичките

# 1 801
Браво Дениславе!
Самата истина на Блажка и я каза в очите точно както са нещата!
Тя наистина няма емоции никъде, а само за слава влезна 🤣
Жалко че май той ще отпадне тази вечер.

Очаквам Блажка да даде розичка на Левента ,,Кралски"!

# 1 802
Денислав обаче отива да говори с нея по време на коктейл - когато има камери.
Тя за това каза: "Изчака чак сега, за да говорим?" Simple Smile

# 1 803
Ще е супер Калоян да не се върне. Малко да смачкат фасона на бълито.

# 1 804
Орлин продължава да дава печеливши карти на Тишо и... Натали пак се чуди.  😀
Блага си намери човека, идеална двойка са с Левентчо.

# 1 805
Аз съм много доволна от разврата на събитията. Всичките злобарки вътре не спряха да сипят отровата си върху Натали. В крайна сметка тя не го заслужава. Бонбонова е много глупава женичка. А пък Дениз, която е особено злобна към Натали, да си огледа своята връзка, защото в случая Виктор е прав - ако тя няма да дава 50 процента от дохода в семейството, то тогава трябва да се примири с втора цигулка, поне докато не се появят деца. След това следва ревизия на отношенията, разбира се, защото децата и тяхното отглеждане и възпитание правят тежестта на жената равностойна във връзката, дори и да не работи.

# 1 806
Денис и Вики наистина много ще си ходят. Жалко, че и той няма да я погледне като жена.

# 1 807
Еми, вече я разбирам повече Натали...Представям си мъжът, в който уж съм влюбена, да каже че няма да се бие за мен и ще е ок, ако не го избера, ужас. Или лъже, или не му пука особено за нея.

Ами да не е някой средновековен принц, тя ако има истински чувства, всички тези героични подвизи няма да са необходими. Защо въобще е необходимо всичко това, съгласна съм единствено с това, че Орлин може би пропусна хубав момент да й сподели и своите чувства, но не е той този който се рее и търси други опции, не е като да не го харесват. Разумно би било да изчака малко.

Това, което прави Тушев не е по-малко долно. Даде на най-неориентирата  част от триъгълника да решава, като оставя Тихомир до края. До колкото си спомням това предаване не работи така, ако нямаш мач си тръгваш.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 02:18 от puffie

# 1 808
Не е невъзможна конфигурацията с триъгълнига. Аз съм била страничен свидетел на такава ситуация. Мъжът - тип Орлинчо, а любовника с физика на Трохимир и обстоятелствата ги събраха тримата на едно, а жената не можеше да вземе решение какво да прави, защото всеки от двамата и даваше различни неща.

# 1 809
Денис и Вики наистина много ще си ходят. Жалко, че и той няма да я погледне като жена.

Според мен продукцията му подшушна да се ориентира към Вики.
Няма да изгубят още една устата злобарка, я.

# 1 810
  • София
И от продукцията се включиха, поставяйки черешката на тортата, в цялата неетична ситуация в отношенията между любовния триъгълник. "Аз съм в шок", както би казала героинята. Подкрепа за тази морална тройка. Чудя се защо Шермин си тръгна, мястото й е вътре.

# 1 811
Аз съм в шок - Левента почти се опита да дава задна?

# 1 812
Блага-мопса се опитва да си удължи престоя)))

# 1 813
Левент е толкова приятен събеседник, че вече съм склонна да отида на опера с Краси.LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 814

Според мен продукцията му подшушна да се ориентира към Вики.
Няма да изгубят още една устата злобарка, я.
To не че има избор. Пияната Блага му дойде в повече на момчето.

Общи условия

Активация на акаунт