🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 755
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 875
Дениз завижда и сто пъти обяснихме защо. Даже Тушев го каза днес.
Така че...сори за Дениз...

# 1 876
Я, бат Краси още ли е тук.
Най-после е в миманса, където му е мястото.

# 1 877
Гледам всички говорят за завист от жените към Натали.
Не разбирам защо всеки път, когато някой просто не харесва друг(нормално е, различни сме), все се говори за завист? Защо просто не се приеме, че просто даден човек е антипатичен към другия.
Левент ми е тип "батка". Не понадям такова държание.
Не понасям и жени като Шермин и като цяло "напомпените".
Завистлива ли съм?
Това " нехаресване" и неодобрение на романтичните и избори, се е превърнало в открита злоба, постоянни необективни нападки и агресивни подмятания. 'Нехареснването'  е демонстрирано по-прекалено силен емоционален начин, за да го приемем като само такова. 🙂. Споделям за себе си
Силната реакция е, защото не е справедливо, и защото момичето е манипулатор.

# 1 878
Филипа можеше поне за вечерта да си измие косата.

# 1 879
Не разбирам защо всеки път, когато някой просто не харесва друг(нормално е, различни сме), все се говори за завист? Защо просто не се приеме, че просто даден човек е антипатичен към другия.
Завистлива ли съм?

Просто е по-млада и по- красива от останалите, всички мъже я харесват и затова жените ѝ завиждат. Сякаш не сме виждали подобни ситуации и в живота Joy

Ама моля ти се...
Дениз е класи над Натали с визивта си. Няма за какво да ѝ завижда.
Чак пък класи, Дениз има кофти поставен филър в устните и устата й е тъжно провиснала. Отделно е доста изморена и състарена в лице. А и завижда, понеже Виктор ясно каза, че най-много е харесал Натали още от самото начало и досега все я търси Натали, подсмихвал й се под мустак като котарак.

# 1 880
Завистлива ли съм?

Просто е по-млада и по- красива от останалите, всички мъже я харесват и затова жените ѝ завиждат. Сякаш не сме виждали подобни ситуации и в живота Joy

Ама моля ти се...
Дениз е класи над Натали с визивта си. Няма за какво да ѝ завижда.

Но моля Ви, Дениз е вече доста повяхнала жена. Изглежда си като лелка в сравнение с Натали, която е като напъпила роза в момента. За съжаление годините ИМАТ значение, мили дами. Кожа, стойка, излъчване, когато една жена е млада и естествено красива, нищо не може да се сравни с това.

# 1 881
  • Stockholm
Тушев се гаври с всички в Тройката. Сега ще държи този агонизиращ любовен триъгълник до финала. Наталито постоянно ще се лута между тях. Няма ли психолог там, който да разбере, че е психически нестабилна и тази ситуация може да я влоши?

# 1 882
Случи се това, от което така трепереше и се страхуваше Денис, когато беше привикан на среща 😂😂😂 Кукуригото му даде роза и сега няма отърване от вендузата. Честито на Тихомир, официално се отърва 🥂🍾🎉

# 1 883
Дениз: Ще приемеш ли тази роза от мен?
Виктор (видимо раздразнен): *въздъхва и си поглежда часовника" Trollface

Лекенце голямо

# 1 884
Орлин ще се втурне да мъкне Габа, но на Натали цял сезон едно сако не й даде 😭

# 1 885
Е, много си е красива Дениз тук.

# 1 886
И така я носи, че сериозно се притесних да не я дотроши...

Дениз в червено винаги е топ. Гримът и тоалетът правят чудеса, а и косата ѝ е хубава.

# 1 887
Тушев се гаври с всички в Тройката. Сега ще държи този агонизиращ любовен триъгълник до финала. Наталито постоянно ще се лута между тях. Няма ли психолог там, който да разбере, че е психически нестабилна и тази ситуация може да я влоши?

Еми намери си и той с какво да ни залъгва по нощите. Но аз съм на мнение, че Натали е в позицията сама да избира и това, че я заключват в триъгълник с тези льохмани, наистина не й прави услуга. Ето, че се появи още едно момче и ся какво, тя трябва само измежду двамцата ли да избира? Освен това, другите мъже също й се усукват, но за съжаление на мен никой от мъжете вътре не ми харесва, не знам за нея де, тя си знае...

# 1 888
Много театрално разнасят Гъбата като чувал с картофи. И баш Орлин я хвана. Честно казано, учудих се, че не я изпусна, той ми изглежда хилави Чък, а тя си тежи 🫣

# 1 889
Орлин ще се втурне да мъкне Габа, но на Натали цял сезон едно сако не й даде 😭
Абе този е пълна отврат 🤮 🤮 🤮

Общи условия

Активация на акаунт