🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 657
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 085
Аз Виктория не разбирам защо е влязла .
Жената си каза, че ще пише книга. Grinning

# 2 086
Тя каза, че е влязла да сваля маски.

# 2 087
Тя каза, че е влязла да сваля маски.
Вероятно е визирала своята 🎭

# 2 088
  • Пловдив
Вие сериозно ли изтъквате като довод за това, че Орлин е подмолен и не заслужава доверие и т.н. факта, че е носил Габи Б.? В смисъл той трябва да се държи като идиот и да я нагрубява и да няма никаква емпатия към нея? Тогава ще е по-искрен може би? Вярно че с нейния крак преиграва, но е нормално да й се притече на помощ. Аз съм от онова поколение със житото и на мене тия глупости за искреността не ми минават, в днешно време всеки е груб, но това минава за искреност. А просто има ситуации в които може да покажеш емпатия, съчувствие, дори на някой, който ти е враг или с който си имал пререкания. Естествено е че човек трябва да е искрен, но нека не бъркаме грубостта с искреност.
Иначе Орлин, че не е лесен характер не е, но на фона на останалите е по-добре. Има си и той трески за дялане и не винаги постъпва ок с Натали.

# 2 089
Бях забравила това за книгата..Май беше как хората да отстояват на нападките на другите. Трудно ще събере читатели Виктория..

# 2 090
Не зная защо имам такова чувство , но това между Криси и Виктор ми се струва блъф. Мисля си , че са си с Дениз и ни хвърлят прах в очите. За пръв път ми се стори , че направиха сериозна спойка . Интуицията рядко ми изневерява , но ще видим

# 2 091
Е, как защо. Нали е инфлуенсър. Бълва реклами.

# 2 092
Вие сериозно ли изтъквате като довод за това, че Орлин е подмолен и не заслужава доверие и т.н. факта, че е носил Габи Б.? В смисъл той трябва да се държи като идиот и да я нагрубява и да няма никаква емпатия към нея? Тогава ще е по-искрен може би? Вярно че с нейния крак преиграва, но е нормално да й се притече на помощ. Аз съм от онова поколение със житото и на мене тия глупости за искреността не ми минават, в днешно време всеки е груб, но това минава за искреност. А просто има ситуации в които може да покажеш емпатия, съчувствие, дори на някой, който ти е враг или с който си имал пререкания. Естествено е че човек трябва да е искрен, но нека не бъркаме грубостта с искреност.
Иначе Орлин, че не е лесен характер не е, но на фона на останалите е по-добре. Има си и той трески за дялане и не винаги постъпва ок с Натали.
Повечето мъже се изредиха да носят Габи докато Калоян го няма. Всички ли го правят с някаква цел?

# 2 093
Орлин не е накарал Натали да му каже, че е влюбена в него или че го обича, а я накара да каже какво точно изпитва и към кого го изпитва. Точно тези думи използва и точно това искаше. За да знае какво да прави занапред. И в това няма нищо лошо - всеки има право да изиска от другия някакво утечнине, когато е в подобна ситуация. Това, че тя му се обясни в любов си беше нейно решение. Можеше спокойно да му каже "Имам силни чувства към теб, не изпитвам нищо към Тихомир и ти си моя избраник" и до там.

Обаче пък тя му каза "Много си гаден!". Явно това, което е чувствала е, че я притиска, обаче той не отрази нейната забележка и продължи като един душевен булдозер да настоява на своето. Явно и тя е разбрала въпросът му като това дали го обича. Тя си му го и каза след това на "тройната спявка", че не е искала да му казва, каквото му е казала в ситуация, в която се карат и тя плаче. Означава, че все пак я е притиснал и то в момент, в който е уязвима.

Освен това смятам, че има разлика в това да попиташ някого какво чувства и какво мисли. Ако я беше попитал какво мисли за случилото се и по този начин да се стиге до нормална комуникация и обсъждане щеше да е много по-приемливо, отколкото да я кара да споделя своите чувства, които са нещо лично и ако тя не желае, не е длъжна да му ги казва. На всичкото отгоре позата му беше доста...хайде не заплашителна, но да кажем изискваща.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 15:21 от Janelle

# 2 094
Ама Натали е уязвима само като види, че собственото и отношение се обръща към нея, през другото време няма грам емпатия за другите.

# 2 095
  • София
Орлин не е накарал Натали да му каже, че е влюбена в него или че го обича, а я накара да каже какво точно изпитва и към кого го изпитва. Точно тези думи използва и точно това искаше. За да знае какво да прави занапред. И в това няма нищо лошо - всеки има право да изиска от другия някакво утечнине, когато е в подобна ситуация. Това, че тя му се обясни в любов си беше нейно решение. Можеше спокойно да му каже "Имам силни чувства към теб, не изпитвам нищо към Тихомир и ти си моя избраник" и до там.

Обаче пък тя му каза "Много си гаден!". Явно това, което е чувствала е, че я притиска, обаче той не отрази нейната забележка и продължи като един душевен булдозер да настоява на своето. Явно и тя е разбрала въпросът му като това дали го обича. Тя с му го и каза след това, не е искала да му казва, каквото му е казала в ситуация, в която се карат и тя плаче. Означава, че все пак я е притиснал и то в момент, в който е уязвима.

Освен това смятам, че има разлика в това да попиташ някого какво чувства и какво мисли. Ако я беше попитал какво мисли за случилото се и по този начин да се стиге до нормална комуникация и обсъждане, щеше да е много по-приемливо, отколкото да я кара да споделя своите чувства, които са нещо лично и ако тя не желае, не е длъжна да му ги казва. На всичкото отгоре позата му беше доста...хайде не заплашителна, но изискваща.

Ами тя, от както Тишо й каза 2 изречения, обяснявайки й, че има симпатии към нея, все е уязвима. Отделно самия Орлин беше уязвим, но това не й попречи да се гаври с него до степен да го докара до там, че да плаче, като малко дете за нея пред камерите и то няколко пъти.

# 2 096
Ама Натали е уязвима само като види, че собственото и отношение се обръща към нея, през другото време няма грам емпатия за другите.

И все пак това, че не хейти никого на банкетите не означава, че няма емпатия. Самата тя каза, че е давала приятелско рамо на Виктория в трудни моменти, за което получи...знаем какво вместо благодарност. Направи добро и изяж....*но, е казал народа.

# 2 097
  • Пловдив
Денис чак не смееше да гледа Виктория в очите. Получи тикове, когато усети, че тя се взира в него на церемонията. Ама закичиха го, хорърът почна. После е имало тежки паник атаки ..

# 2 098
Аз мисля, че Орлин е влюбен в Нати, мъж не плаче за жена току така.  На някой мъже им е трудно да вербализира т чувствата си, но пък за това с действия показват привързаността си, което за мен е по-ценно.
Нати давала приятелско рамо като се заиграва с мъжа, който Виктория харесва и знае, че това ще я нарани.

# 2 099

И все пак това, че не хейти никого на банкетите не означава, че няма емпатия. Самата тя каза, че е давала приятелско рамо на Виктория в трудни моменти, за което получи...знаем какво вместо благодарност. Направи добро и изяж....*но, е казал народа.
Мм, не знам колко е приятелско това рамо. Прилича на хората тип “оооооо, много съжалявам, че не те харесва, аз виждам, че ми хвърля погледи, ама никога не бих”. Започвам да си мисля, че в това с носа на Шермин пролича най-много това ѝ уж невинно поведение, а реално цели не точно да уязви другите, а да каже, че тя е по-добра. Даже не мисля, че го осъзнава.

Общи условия

Активация на акаунт