🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 650
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 100
Орлин не е накарал Натали да му каже, че е влюбена в него или че го обича, а я накара да каже какво точно изпитва и към кого го изпитва. Точно тези думи използва и точно това искаше. За да знае какво да прави занапред. И в това няма нищо лошо - всеки има право да изиска от другия някакво утечнине, когато е в подобна ситуация. Това, че тя му се обясни в любов си беше нейно решение. Можеше спокойно да му каже "Имам силни чувства към теб, не изпитвам нищо към Тихомир и ти си моя избраник" и до там.

Обаче пък тя му каза "Много си гаден!". Явно това, което е чувствала е, че я притиска, обаче той не отрази нейната забележка и продължи като един душевен булдозер да настоява на своето. Явно и тя е разбрала въпросът му като това дали го обича. Тя с му го и каза след това, не е искала да му казва, каквото му е казала в ситуация, в която се карат и тя плаче. Означава, че все пак я е притиснал и то в момент, в който е уязвима.

Освен това смятам, че има разлика в това да попиташ някого какво чувства и какво мисли. Ако я беше попитал какво мисли за случилото се и по този начин да се стиге до нормална комуникация и обсъждане, щеше да е много по-приемливо, отколкото да я кара да споделя своите чувства, които са нещо лично и ако тя не желае, не е длъжна да му ги казва. На всичкото отгоре позата му беше доста...хайде не заплашителна, но изискваща.

Ами тя, от както Тишо й каза 2 изречения, обяснявайки й, че има симпатии към нея, все е уязвима. Отделно самия Орлин беше уязвим, но това не й попречи да се гаври с него до степен да го докара до там, че да плаче, като малко дете за нея пред камерите и то няколко пъти.

Е, то стана ясно, че Орлин не я привлича чисто физически. Дори май се спомена това на тройната спявка и тя се съгласи. А това, че Орлин търси гаранции при положение, че при разговорите с мъжете на пикника изтъкна, че ако някой от тях срещне по-подходящ партньор ще "разтури седянката с Натали" показва, че и той не е сигурен в чувствата си към нея. Никой мъж не говори по този начин, ако е влюбен. Сори, но тук съм съгласна с останалите мъже, а дори не съм мъж. За Орлин е важно как ще го видят околните, а не какво той чувства и за това рИва, от самосъжаление и унижение. Обаче не си дава сметка, че той сам влезе в тази роля.

# 2 101
Натали каза "любов моя" и Орлин я пита " изтърва ли се?". Тогава тя му каза - много си гаден

# 2 102
Орлин е влюбен в себе си и плаче от самосъжаление Simple SmileGrin Все  пак той за жена не се унижава!

# 2 103
Орлин е влюбен в себе си и плаче от самосъжаление Simple SmileGrin Все  пак той за жена не се унижава!

О, да не останете с грешното впечатление, че се е унижил за жена? Не, просто се унижи пред публиката. Wink
Хич не ми харесва това мъжле, типичен представител на новата реколта мъже, по които трябва да си припадаме и да ги гоним да им се обясняваме в любов, а те да чупят стойки. Ама това постигнаха феминистките, дано сега да се радват.

# 2 104
Габриела е прочела нещо, което не и харесва за Калоян и според нея я излага .Какво е точно не знам.Според мен Кристина се е обадила да го защити или поне е изкоментирала нещо в посока на негова защита и лудата Габа почва да я нарежда.Абсолютно в нейн стил.Аз попринцип на жълти сайтове не вярвам, но да видим какво ще излезе.И тази информация, че Петър бил още в сериозна връзка докато е в предаването ми е смехотворна лично на мен.Може пък да съм наивна😀Но съжалявам, не мога да вярвам на сайтове с имена Разкрития.com и от сорта.

# 2 105
Не смятам, че Орлин е изманипулирал Натали да си признае, че е влюбена в него.
Просто той до този момент си е живеел в неведение, че тя е влюбена и невинна. Та тя предния ден му каза, че се радва, че го е срещнала там, че харесва сутрешните му серенади, мигаше бавно с вперени в него очи.
Видя се колко изненадан остана от поканата към нея на Тишо. Дори и след срещата вярваше, че тя отива, защото й е неудобно да откаже а Тишо.
На дружеския съд чу мнението на останалите и разказите им как неговия ангел буди чужди мъже в 4 сутринта го изуми.
Затова след това изиска от нея категоричен отговор ще ли го или не го ще. Малко афектиран беше, защото е усетил, че е последният, разбрал, че е живял в илюзорен облак.
Извика Дениз да я разпитва, защото му се стори, че тя е най-наясно със случващото се зад гърба му. Пък и кого да подпита - Виктория не става, Криси няма нищо да каже, Галена хабер няма, Габи е цапната в устата. Каквото и да си говорим, Дениз има най-интелигентен вид и изказ там от жените.

Изненадах се като видях Денислав да носи Габи и тя изглеждаше лека в ръцете му. Той уж е слаб и дребен, а я носи с лекота. Ужасно ме е яд, че не пускаха повече от него, не даваха разговорите му с Блага и останалите. С ясен глас, без да спестява мнението си и го изказва умно и намясто. Блага изобщо не го оцени и го обиждаше, без изобщо да се усети, че той има потенциал да го разбере.

# 2 106
Тя каза, че е влязла да сваля маски.
Аз Виктория не разбирам защо е влязла .

Да учи другите да плуват...аз така разбрах Joy
Или плуваш с мен, рече Кукуригуто, ил' потъваш Satisfied

За Орлин...не знам, хора, чета ви обясненията, вниквам, НО....знам какво почувствах като гледах сцената и то бе с отрицателен знак. Не на рационално ниво....почувствах просто нещо нередно и не ок. Това е.

# 2 107
Драмат с хавлията не я разбирам. Тия там спят като на палатков лагер, разхождат се наляво и надясно по бельо. Габриела говори с Кристина, докато Петър я настиска в леглото. Лежат разчекнати по диваните. Кристина, май, по хавлията си приказва с Краси, след което се преоблича. Да не е отишла в апартамента му в София гола ..
Това там е ежедневие.Все едно са си вкъщи или с някакви съквартиранти.

# 2 108
Орлин искаше да изтръгне обяснение за случващото се и истината, а не специално да си изпроси обяснение в любов. В този момент тя му каза това, което би искал да чуе, незнайно защо. Може би се е чувствала притисната, но с това не прави услуга на никого.
В същия епизод тя сама каза на синхрон, че е влюбена в Орлин. Отново не знам защо..
Но те двамата сякаш са от различни светове. Той дори трябваше да ѝ превежда от английски.
Мисля, че Тихомир ѝ пасва повече поне в момента, по-плътски е някак. Но Тишо е и в по-изгодна позиция - той всява смут и съмнение, но не е този, когото може би ще изоставят. Това определено дава сила и вътрешна увереност.

# 2 109
  • София
Много моля, ако някой знае защо са се скарали Габи и Калоян, да ми драсне 2 реда на ЛС. По принцип не обичам да знам напред какво ще става, но сега сън няма да ме хване до понеделник Grinning

# 2 110
В началото много ми харесваха Виктор и Дениз като двойка. Все още ги харесвам заедно, обаче той много се изложи. Надявам се тия слухове да не са верни не толкова защото ми се иска Дениз да си е с Виктор, а защото Криси и Дениз си станаха наистина близки.

И аз искам да знам за Габа и Калоян. Моля, ако някой има спойлер да ми драсне и на мен.

# 2 111
  • Пловдив
Повечето мъже се изредиха да носят Габи докато Калоян го няма. Всички ли го правят с някаква цел?
Това питам и аз, но по друг начин т.е. споделяме едно мнение.  Интересно ми е да чета  анализите в темата,  малко остана да видим към днешна дата какво е положението, в петък е финала.
И аз бих искала някой спойлер за Габи и Калоян, пусто любопитство.

# 2 112
Ми сигурно Калоян и е казал, че я обича като приятел.

# 2 113
Показаха ли какво се случи между Дениз и Виктор , защо той и беше обиден, казал , че иска патриархално семейство, а тя не , но не иска да са 50/50 , какво значи това, че иска да не делят сметки , и  какво означава ,че тя била силна жена ?

# 2 114
В един момент си помислих, че ако Виктория не беше толкова устата, добре биха си стояли с Денис на Блага. Говориха си спокойно, двамата умеят да се изразяват(когато Виктория не злобее), и двамата са високи, сухи. Дори само като приятели биха били интересни. Новият Денис няма какво да го съжалявате, като не е искал роза от Виктория, като токова го е страх, има начин-отказва и дотам. Изобщо това влизане, излизане не дава възможност да се разгърнат характери.

За Орлин, Тихомир и Натали май е казано всичко. За мен и тримата са ми дъно в момента, в ситуацията, която ги поставиха, да стават за присмех. Седят да слушат хокания"на килимчето" и после радост в къщи, "Оставамеее!" Един от тримата нямаше достоен да си събере багажчето и да си тръгне. И въобще не мисля, че ги заплашва неустойка по договора, първо едва ли ще тръгнат от продукцията да водят дела, после как се печели такова дело, като те могат да противопоставят публично унижение от продукцията, а и да се спечели такова дело, пари с изпълнителен лист как се вземат. Не, те всички искат да са известни, да са популярни, ама това е евтина популярност. Особено на Орлин му се чудя на акъла, най-много на него.

Иначе и аз съм любопитна какво научи Габи, ама като помня как драматизираше за букета, сигурно е някаква глупост.

И накрая един въпрос към тези, които са гледали всички сезони "от-до". Има ли до момента участник/участничка, от който и да е сезон, който да е сключил брак, с когото и да е, вкл с някого отвън, да има деца или поне установено някакво трайно съжителство, но не тип"снимах си почивката/пръстенчето/кюлотите или каквото и да е в инстаграмам, ФБ или където и да е.

Общи условия

Активация на акаунт