🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 920
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Сега потърсих промото за понеделник, но са пуснали някакво орязано. Вчерашното беше доста по-подробно в частта със скандала Габи - Калоян.

# 2 131
Натали въобще не е наивна и не мисля че е особено засегната защото това се случва и в живота.
Според мен когато на Орлин му писна да го унижава защото тя наистина прекали тръгна да го манипулира с рев.
Тушев отново манипулира и обръща ситуацията.
Орлин, Натали, Тихомир и Виктория ако имаха достойснство щяха да си тръгнат.
Виктория само сее злоба и от промото се вижда че на Тихомир му преля чашата.
Ти ако си човек с достойнство ще оставиш нещата няма само да сееш злоба.
Абсолютно неадекватна колкото и операции да си направи, характерът и е гаден.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:00 от Ssstef

# 2 132
Сега потърсих промото за понеделник, но са пуснали някакво орязано. Вчерашното беше доста по-подробно в частта със скандала Габи - Калоян.
Да, нищо няма да ни пуснат. Ще си почакаме, а тъй да ме гризе.

# 2 133
И аз нищо не успях да разгадая, няма никакви кукички по подкасти, познатите ми с познати покрай предаването нищо не знаят, накрая ще се окаже, че е голямо нищо.

# 2 134
  • София
После ще пусна на запис снощния епизод, за да видя пълното промо за понеделник, което пуснаха накрая и ще се опитам да отгатна каква е драмата. Хич не ме бива в това де, но поне да пробвам.

# 2 135
После ще пусна на запис снощния епизод, за да видя пълното промо за понеделник, което пуснаха накрая и ще се опитам да отгатна каква е драмата. Хич не ме бива в това де, но поне да пробвам.
Давай и загледай коя жена обижда Габи - на Кристина ли го казва или на някоя, която върви зад нея?

# 2 136
Давай и загледай коя жена обижда Габи - на Кристина ли го казва или на някоя, която върви зад нея?
Пет пъти го гледах, нищо не се вижда зад Габа и промото дават няколко пъти Кристина - още на масата, когато Габа и Калоян гледат нещо и после като вряска си изглежда като да вряска на нея, но може и да е само защото се опитва да ѝ дава съвети. Ако верно са бивши, ще е забавно и за Петър. Grinning Ама пък едва ли са били във връзка кой знае каква, иначе щяхме да сме разбрали.

# 2 137

И накрая един въпрос към тези, които са гледали всички сезони "от-до". Има ли до момента участник/участничка, от който и да е сезон, който да е сключил брак, с когото и да е, вкл с някого отвън, да има деца или поне установено някакво трайно съжителство, но не тип"снимах си почивката/пръстенчето/кюлотите или каквото и да е в инстаграмам, ФБ или където и да е.
Сещам се за Ния Косара от сезон 1 и Неделчо от надкаст - живеят заедно и имат дете. Бесарабската българка от сезона с Евгени (Ирина?) се ожени и има дете. Мисля, че четох и за украинката (Мария, приятелката на Виктория от сезона с Алек), че чака дете, но може и да греша.

Алек, ергена също си има половинка и дете. И да Мария Чекмарьова също.

# 2 138
Габи следва и Натали и Кристина.
Но вчера на стори си е публикувала някакво клипче от любовният триъгълник на Натали, Орлин и Калоян.
Според мен Калоян е опитал нещо с нея след като тя му даде розата и Габи преувеличава и се чувства наранена, защото Калоян наистина много я хареса в началото, но след като избра да е с Габи, е приключил с Натали

# 2 139
Аз Виктория не разбирам защо е влязла .
За да се излага и да намали малкия шанс да си намери мъж Smiling ImpImp

# 2 140
Ето затова никога няма да имаме свестен политик, ще пуснат веднага слухове за него, ще му спретнат мероприятие противниците и ние веднагически ще повярваме и разнесем новината. В подсъзнанието на всеки българин явно си живурка един бай Ганьо с категоричното му "Всички са маскари".
Написа някой неизвестен, че Калоян е гей и ние веднага даже доказателства с гласа му представихме. Гей, не скопец казаха все пак, какво общо има тук гласа?! Може и да е, но нормално ли е да се доверяваме на голи думи?!

# 2 141
  • София
Габи следва и Натали и Кристина.
Но вчера на стори си е публикувала някакво клипче от любовният триъгълник на Натали, Орлин и Калоян.
Според мен Калоян е опитал нещо с нея след като тя му даде розата и Габи преувеличава и се чувства наранена, защото Калоян наистина много я хареса в началото, но след като избра да е с Габи, е приключил с Натали

Това ми се връзва повече, отколкото версията с участието на Криси. Еххх, за пръв път да искам да разбера нещо предварително и никой да не успее да изрови спойлер по темата Grinning

# 2 142
Толкова е глупаво, че дори не могат да се сетят какво е, да пуснат спойлер. Калоян  пак се държеше сякаш не разбира какво става Simple Smile

# 2 143
Сега гледам епизода от вчера и ми направи впечатлиение, че Виктор на един от синхроните използва интонацията на Дениз, когато коментираше триъгълника. Той е силно привързан към нея, но пусто его

# 2 144
Виктор е много привързан към Дениз. Няма що. Щом е с Кристина в реалния живот.
Разочарова ме снощната церемония. И тримата - Тихомир, Орлин и Натали получиха имунитет. Горях от любопитство Натали на кой щеше да даде роза.
Викгория е пълно дъно. Как можете да съжалявате тази душевноболна жена?!
Сцената с Натали и Орлин, в който Орлин искаше Натали да изрази чувствата си, беше затрогваща за мен. И двамата са със затворени характери. Стана ми жал за Натали. Разбирам я защо е толкова объркана, и заключила чувствата си в себе си, за да не бъде наранена. Затова бягаше от Орлин и искаше да го отблъсне.Но Орлин не постъпи добре. Настояваше Натали да ме каже, че е влюбена в него, а той не й отвърна. И после да прегърне силно и да я целуне. Да й каже, че винаги щеше да бъде до нея и да не се страхува от него.

Общи условия

Активация на акаунт